צריך עזרה בתוכנת ZAPPITI
שלום אנשים... אני צריך עזרה בתוכנת ZAPPITI הורדתי את גרסת v2.8.14.0 התקנתי אותה ועשיתי לפי המדריכים שיש באינטרנט אבל אני לא מצליח לנגן את הסרטים בסטרימר, אני משתמש הארדיסק חיצוני 2TB התוכנה עושה לכל הסרטים עטיפות והכל טוב ויפה ובDUNE אני רואה את הסרטים עם העטיפות אבל כשאני לוחץ הפעלה לסרט הסטרימר רושם שאין קובץ או קובץ לא נמצא כאילו רק יש תמונות.. אני יודע שאני מפספס משהו אבל לא יודע מה... אני אשים את התמונות והתהליך שאני עושה ותגידו לי איפה הטעות...
-
- פה אני בוחר באופציה הראשונה
-
- אני בוחר בתיקיית MOVIES למרות שיש בפנים 2 תיקיות שיש בהם סרטים כי אני רוצה לראות את כל הסרטים זה נכון מה שעשיתי?
-
- בוחר באופציית MOVIES וממשיך
נערך לאחרונה על ידי HELLBOY ב 09/08/2014 19:51, נערך 3 פעמים בסך הכל.
המשך
-
- בוחר באופציה הראשונה וממשיך
-
- אני לא יודע פה אם נכון מה שעשיתי כי בחרתי בהתחלה בתיקיית MOVIES שבהארדיסק
-
- פה אני לא יודע מה לעשות כי אם אלך לראשון אז נראה לי שאעשה שיתוף לתיקייה ואם אלך לשני אז שם לא יודע מה צריך לעשות בהמשך יהיו תמונות
המשך.....
-
- פה אם אני אלחץ על האופציה הראשונה כמו שהיה בתמונה הקודמת זה מה שיצא אני אסמן V ואמשיך וזהו
-
- אם אני אלחץ על CUSTOM זה מה שיצא לי , אם אבחר בכל אופציה אעשה הבא וסיום הDUNE יזהה את התמונות אבל לא מוצא את הסרטים עצמם
נראה לי שהבעיה היא בסיפרייה שבחרת.shmuela1 כתב:דבר איתי בפרטי, תן לי התחברות למחשב שלך בעזרת TeamViwer ואנסה לעזור לך..........
תשנה לספרייה שבה באמת נמצאים הסרטים ותנסה שוב לנגן את אחד הסרטים שהמצא תחת ספרייה זו.