שלום לכם, אחרי כמה שנים שיש ברשותי מכונת קפה ידנית, החלטתי שאני רוצה לקנות מכונת קפה אוטומטית (שמכינה אספרסו לבד וההקצפה ידנית).
חשבתי על SAECO כי לפי מה שאני יודע היא חברה מאוד טובה. ראיתי שיש להם הרבה דגמים, וכולם מאוד דומים ואני לא מבין מה ההבדל בינינם.
אני חשבתי על ה Saeco minuto שעולה 3000 ש"ח בערך. וראיתי שיש גם SYNTIA, INTELIA,INTUITA וכ'ו. מה ההבדלים בין המכונות הללו ועל איזה תמליצו לי? אולי בכלל על Gaggia/Jura?
תודה רבה מראש.
מכונת קפה אוטומטית
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
גאג'ה וסאקו היום הן מבית פיליפס ויש דגמים זהים בשמות שונים.
יש הבדלים זניחים מבחינת תפעול בין המכונות - צריך ללכת לחנות ולראות כי לפעמים אלו הבדלים של שיווק בלבד.
יורה זה מותג אחר ותמחור אחר
יש הבדלים זניחים מבחינת תפעול בין המכונות - צריך ללכת לחנות ולראות כי לפעמים אלו הבדלים של שיווק בלבד.
יורה זה מותג אחר ותמחור אחר
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
אז אם זה SAECO ו JURA אתה ממליץ על JURA? על איזו מכונה ספציפית?דבוטאנט כתב:גאג'ה וסאקו היום הן מבית פיליפס ויש דגמים זהים בשמות שונים.
יורה זה מותג אחר ותמחור אחר...
אני רוצה מכונה גם לאספרסו וגם לקפוצ'ינו טוב, ולכן אני מעדיף מכונה שאוכל להקציף בה בעצמי את החלב (לא כלכך אוהב את ההקצפה של המכונות האוטומטיות) ולכן חשבתי על ה MINUTO של סאקו. מה אתה חושב עליה? ועל אילו מכונות תמליץ לי משתי החברות הללו למטרותיי?
תודה רבה.