בקרוב אכנס לדירה החדשה ואני רוצה לעשות חציבה לכבלים + להזיז שקעי חשמל.
נכון להיום, החשמל + שקע יס ממוקמים באמצע גובה הקיר בסלון.
מה שאני רוצה לעשות זה לחצוב 2 תעלות:
1 - להעביר את כל החשמל לחלק התחתון של הקיר ולשים שם קופסא גוויס של 8 שקעים, כאשר 7 שקעי חשמל ו1 שקע yes.
2- תעלה מהטלויזיה למטה, עם "עצירה" באמצע לסאונד בר והמשך חציבה עד למטה (המזנון נמוך) לחיבור ממיר יס כבל hdmi, סטרימר כבל hdmi, כבל usb מהטלויזיה לסטרימר, כבל אופטי מהסטרימר לסאונד בר, וכבל קואקס מהממיר לסאונד בר.
בנוסף כמובן שיעברו בתעלה הכבל חשמל של הטלויזיה והחשמל של הסאונד בר.
לשאלות:
צריך המלצה לקופסת גוויס או תואמת בעלת 8 מודולים כאשר ניתן לחבר לה 7 שקעי חשמל ושקע אחד של יס.
צריך המלצה למודול שיודע לעבוד עם יס. לפי מה שהבנתי, לא כל חיבור כזה מתאים לעבודה עם יס.
בנוסף, על איזה קוטר אתם ממליצים בחציבות?
אשמח אם מישהו יוכל להעלות תמונות של תעלות שהוא עשה
תודה רבה
אשמח לעזרה בעיניין חציבה ושקעים
חציבה הגדול לא כלכך משנה כי גם ככה אחריזה לא רואים אתה בוחר תגודל הרבה אנשים לא חוצבים עבה מידי שיהיה להם קל לסגור תפתח שיצרו כי עם הפתח גדול מידי כבר זה לעשות טיח תחצוב הרבה ואל תיתבייש.
עם זה בלוק בשביל לא לפוצץ את כל הבלוקים תן עם דיסק יהלום תפס הרצוי עם זה בטון עדיין תעשה עם דיסק יהלום אבל עם קונגו גדול.
כי בבלוק גם פטישון יספיק .
אני אישית שעשיתי בחדר שלי חשמל ליד המיטה ומפסק לאור חצבתי בבלוקים עשיתי עם דיסק ואז עם קונגו יש כאלה שלא יודעים לעבוד איתו ולכן אני ממליץ לך על פטישון עם תלא יודע לעבוד עם קונגו.
בהצלחה ושקעי גביס אני לא חושב שיש המלצה בעיקרון הכל אותו דבר זה מה שניראה יפה. כי יש מכל מיני גימורים.
בהצלחה.
עם זה בלוק בשביל לא לפוצץ את כל הבלוקים תן עם דיסק יהלום תפס הרצוי עם זה בטון עדיין תעשה עם דיסק יהלום אבל עם קונגו גדול.
כי בבלוק גם פטישון יספיק .
אני אישית שעשיתי בחדר שלי חשמל ליד המיטה ומפסק לאור חצבתי בבלוקים עשיתי עם דיסק ואז עם קונגו יש כאלה שלא יודעים לעבוד איתו ולכן אני ממליץ לך על פטישון עם תלא יודע לעבוד עם קונגו.
בהצלחה ושקעי גביס אני לא חושב שיש המלצה בעיקרון הכל אותו דבר זה מה שניראה יפה. כי יש מכל מיני גימורים.
בהצלחה.