בעיה בהורדת BSPLAYER
במידה ואתה משוכנע בוודאות שהקובץ תקין ומדובר בוודאות ב-False alarm תנטרל את האנטי וירוס, תוריד את הקובץ ותפעיל אותו שוב.admeds כתב:היי,
אני מנסה להוריד גרסה חינמית של bsplayer ללא הצלחה. האנטי וירוס של adaware מזהה אותו וחוסם אותו.
א. האם יש בעיה עם התכנה הזו?
ב. במידה ואין בעיה. מה אני אמור לעשות בכדי להוריד את התכנה?
תודה...
·
- TheWiz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3253
- נתן תודות: 247 פעמים
- קיבל תודות: 1436 פעמים
@toxin
אתה צריך להיכנס לאתר של הכתוביות, לחפש את הסדרה\סרט, לבחור את הפרק, להוריד את התרגום ולשנות את שם התרגום לשם הפרק\סרט.
הBS, מייד כשנפתח הסרט, מציג לך את כל התרגומים שהוא מוצא(נדיר שהוא לא מוצא תרגום) וכל מה שאתה צריך לעשות זה ללחוץ על download. זה בהחלט יותר נוח.
לאומת זאת, איזה יתרון הגדול שמציע הVLC על הBS? שהוא יותר נח, מהיר?
ד"א, אתה מתרגם הסדרה פיקי בליינרז?
אתה צריך להיכנס לאתר של הכתוביות, לחפש את הסדרה\סרט, לבחור את הפרק, להוריד את התרגום ולשנות את שם התרגום לשם הפרק\סרט.
הBS, מייד כשנפתח הסרט, מציג לך את כל התרגומים שהוא מוצא(נדיר שהוא לא מוצא תרגום) וכל מה שאתה צריך לעשות זה ללחוץ על download. זה בהחלט יותר נוח.
לאומת זאת, איזה יתרון הגדול שמציע הVLC על הBS? שהוא יותר נח, מהיר?
ד"א, אתה מתרגם הסדרה פיקי בליינרז?
אז תודה רבה על התרגום, סדרה ממש מעולה!
אפשר לדעת מה זה משנה אם הקודקים חיצוניים או לא?
אני מסכים שהממשק יותר נח, אבל כאמור היתרון של הכתוביות לא קטן.
בזמנו ניסיתי למצוא תוכנה אחרת שתמצא תרגום אוטומטית, לא הלך.
אפשר לדעת מה זה משנה אם הקודקים חיצוניים או לא?
אני מסכים שהממשק יותר נח, אבל כאמור היתרון של הכתוביות לא קטן.
בזמנו ניסיתי למצוא תוכנה אחרת שתמצא תרגום אוטומטית, לא הלך.
- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9355
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 742 פעמים
הקודקים החיצוניים כמו למשל KLITE CODEC הם בעיתיים. יש הרבה פעמים התנגשות עם דרייברים במחשב. אבל אם עבד לך טוב עד עכשיו אז אני לא רואה סיבה לשנות. אני גם לא מכיר נגן אחר שמסוגל למשוך תרגומים באופן אוטומטי.
- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 173 פעמים
ואחרי כל הפרוצדורה
·אתה נתקל באתר כמו TOREC שכתוב בצורה כזו שבפעם הראשונה שאתה מוריד כתובית הוא מביא לך כתובית *** עם "הורדה שלא דרך האתר..." בלה בלה. אפילו שהורדת מהאתר, יש את הקקה הזה.toxin כתב:זה באמת מסובך להיכנס לאתרי התרגומים בעברית ולהוריד את התרגום המתאים לקובץ וידאו?
מה יותר פשוט מזה?
אחרי התקנת VLC הנגן ינגן את הקבצים באופן אוטומטי אם הם באותה תיקייה....