המלצה לסאב או דרך לשפר את המצב

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
orrman פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 17
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי כולם,

כרגע יש לי רסיבר פיוניר 323 וחברתי אליו את הלוגיטק z5500 הישנים..
הזמנתי מאיביי מתאם לסאב כדי שיעבוד עם הרסיבר. הכל עובד.

הבעיה? הסאב פשוט חזק מדי ולוקח יותר מדי תשומת לב. מרגישים אותו הרבה יותר מאשר את שאר המערכת, בעיקר כששומעים מוסיקה. כשמנגנים סרטים בtruehd או בdts-hd אז הבעיה קטנה יותר (מניח שזה קשור לעובדה שהרסיבר יודע מה כל דבר צריך ולא מנסה להחליט בשביל הסטריאו)..

הלוואי והיה לי כסף להחליף את כל המערכת. כרגע אין :-\

מישהו יכול להמליץ לי על סאב במחיר כניסה שיוכל לתת תמורה טובה לכסף? התקציב האידיאלי מבחינתי עד 1000 אולי 1500, אין לי בעיה עם יד שניה והזדמנויות/מציאות של חנויות.. אם אני חי בסרט לגבי התקציב אז אשמח לתיקון וכיוון למשהו הגיוני יותר.
אני כן רוצה שיהיה עצמתי, אוהב את ההרגשה שהסאב מוסיף בסרטים - אבל כרגע הוא מכוון על 15- ברסיבר ועדיין לפי האפליקצית spl שהורדתי לטלפון הוא ב10-15 יותר גבוה משאר המערכת..

אני סך הכל מרוצה מאיך ששומעים עם הרמקולים, ברור לי שאפשר לשמוע הרבה יותר טוב, אבל שוב - כרגע אין תקציב. ברגע שיהיה כסף אחליף את הקדמיים והסנטר בדחיפות..

תודה מראש לכל העוזרים,
אור

HazooM
כתב
כתב
תגובות: 6805
נתן תודות: 306 פעמים
קיבל תודות: 959 פעמים

שליחה #2 

אין בסאב הזה בורר ווליום???

orrman פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

לא

האופן המקורי שבו המערכת הזו עבדה זה שכל הרמקולים מתחברים לסאב, והוא מתחבר לגוף שליטה שאליו מגיעים כל המקורות, בגוף הזה יכולת לכוון עוצמות (בדיוק כמו שעושה הרסיבר)..

הבעיה היא שהרסיבר כנראה מעביר אות הרבה יותר חזק מאשר אותו גוף שליטה..

HazooM
כתב
כתב

שליחה #4 

בכל סאב אקטיבי (שכולל מגבר פנימי) יש בורר ווליום, וככה זה גם במקרה של הלוג'יטק. הבעיה היא שאתה מחבר אותו בצורה שהוא לא מיועד לה ולכן אתה נתקל בבעיה. האם זה אפשרי לחבר את הרסיבר ליחידת השליטה ומשם לסאב? אם כן אז תוכל לשלוט בעוצמה שלו.

orrman פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

היחידת שליטה כבר לא עובדת, משם כל העניין התחיל..
אם אצליח להשיג ממישהו יחידת שליטה וחד פעמי אנמיך את הסאב דרכה, האם זה ישאר ככה גם כשיחובר למגבר לדעתך?

HazooM
כתב
כתב

שליחה #6 

האמת היא שזה בעיה, הרי ה יחידת שליטה מקבלת סראונד מהיציאות שבמחשב מה שאומר שכניסת הסאב ביחידת השליטה אינה באמת כניסה לסאב אלא כניסת סטריאו לסאב/סנטר, אבל יש מצב שאם תחבר לשם את הרסיבר זה יהיה בסדר, פשוט צריך לבדוק.

orrman פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

אני אנסה, למרות שקשה לי להאמין שזה יצליח להשפיע איכשהו..

מה אתה אומר על הtannoy tfx? ראיתי שמוכרים את הסאב עכשיו ב1500+-.. יכול להתאים למערכת?
או אולי polkaudio psw110?

נראה לי שאני הולך לכיוון של לקנות סאב חדש, למרות שאני יודע שאחרי זה יגיע המבול של להחליף את הכל :)

HazooM
כתב
כתב

שליחה #8 

נראה לי שאני הולך לכיוון של לקנות סאב חדש
...
התקציב שלך מוגבל. או יד שניה, או שתלך לחנות שמחזיקה מבחר בתקציב ופשוט תאזין.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”