עזרה בהגדרת שלט לוג'יטק 900
- deleteduser1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1253
- שם מלא: רוצה שתמחקו אותי
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 181 פעמים
@ishaked
·
לגבי השאלה הראשונה - כן. אין שום בעיה (הסבר בהמשך)
לגבי השאלה השניה, אין אפשרות לשנות את הסדר שלהם (אגב, למה זה חשוב לך , הרי 99% מהמזמן תשתמש בactivities שהגדרת ורק במקרים חריגים תצטרך בכלל גישה ישירה לכל מכשיר)
הסבר לגבי השאלה הראשונה:
בעקרון תוך כדי הגדרת הactivity תישאל מה שולט בווליום. אבל מעבר לזה, במסך ההגדרות של הactivities תלחץ על customize buttons ושם תוכל להגדיר כל כפתור במכשיר ומה הוא בדיוק עושה בכל activity (כך תוכל לבחור שכפתורים מסויימים תמיד ישלטו על הווליום או על הערוצים.
מצרף דוגמא של המסך מההגדרות אצלי:
·
לגבי השאלה הראשונה - כן. אין שום בעיה (הסבר בהמשך)
לגבי השאלה השניה, אין אפשרות לשנות את הסדר שלהם (אגב, למה זה חשוב לך , הרי 99% מהמזמן תשתמש בactivities שהגדרת ורק במקרים חריגים תצטרך בכלל גישה ישירה לכל מכשיר)
הסבר לגבי השאלה הראשונה:
בעקרון תוך כדי הגדרת הactivity תישאל מה שולט בווליום. אבל מעבר לזה, במסך ההגדרות של הactivities תלחץ על customize buttons ושם תוכל להגדיר כל כפתור במכשיר ומה הוא בדיוק עושה בכל activity (כך תוכל לבחור שכפתורים מסויימים תמיד ישלטו על הווליום או על הערוצים.
מצרף דוגמא של המסך מההגדרות אצלי:
-
ishaked
- חבר ותיק

- תגובות: 1372
- נתן תודות: 381 פעמים
- קיבל תודות: 118 פעמים
תודה.
הבנתי כבר שזה אפשרי רק עם הactivities. לא מת על זה. כנראה פשוט צריך להתרגל.
תקן אותי אם אני טועה. אם אחד המכשירים כבר דולק אז הפעולה בשלט בעצם תכבה אותו?
נניח ואני רואה טלויזיה ושומע דרך הרסיבר, אם אני אלחץ על צפיה בDVD אז ההדלקה של הרסיבר בעצם תכבה אותו (כי הוא כבר דולק)?
אם הגדרתי כיבוי טלויזיה והפעלה של המקרן, אם הטלויזיה לא דלקה לפני כן זה בעצם ידליק אותה?
נניח ואני רואה טלויזיה ושומע דרך הרסיבר, אם אני אלחץ על צפיה בDVD אז ההדלקה של הרסיבר בעצם תכבה אותו (כי הוא כבר דולק)?
אם הגדרתי כיבוי טלויזיה והפעלה של המקרן, אם הטלויזיה לא דלקה לפני כן זה בעצם ידליק אותה?
יש ללמוד מטעויות של אחרים, אנחנו לא חיים מספיק זמן בשביל לטעות כל כך הרבה.
- deleteduser1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1253
- שם מלא: רוצה שתמחקו אותי
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 181 פעמים
·ishaked כתב:תודה.
אם הגדרתי כיבוי טלויזיה והפעלה של המקרן, אם הטלויזיה לא דלקה לפני כן זה בעצם ידליק אותה?...
אם הactivities הוגדרו נכון (אין סיבה שלא) אז השלט יודע אם מכשיר כבר כבוי או דלוק ולכן ישאיר אותו במצב בהתאם לactivity החדש.
מתרגלים לactivities מאד מהר לדעתי
בעקרון כשמגדירים activity - מגדירים איזה מכשירים פעילים באותה activity והשלט כבר יזכור מה הסטטוס של אותו מכשיר. ניתן גם להגדיר לגבי מכשירים מסויימים שהם נשארים דלוקים תמיד (נגיד הממיר) באופן נקודתי.