Streaming ממכשירי iPad - iPhone לטלויזית Samsung
שלום לכולם -
אני עובדת עם מכשירי iOS ניידים ומעוניינת להזרים ישירות מהם לטלויזית סמסונג (דגם UA40D6400).
הדרך שעליה המליצו לי - אפל טי וי.
האם יש דרך פשוטה יותר, ללא ממיר או כבל בדרך?
אני יודעת שממכשירי סמסונג ניידים אפשר.
תודה!
אני עובדת עם מכשירי iOS ניידים ומעוניינת להזרים ישירות מהם לטלויזית סמסונג (דגם UA40D6400).
הדרך שעליה המליצו לי - אפל טי וי.
האם יש דרך פשוטה יותר, ללא ממיר או כבל בדרך?
אני יודעת שממכשירי סמסונג ניידים אפשר.
תודה!
- deleteduser1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1253
- שם מלא: רוצה שתמחקו אותי
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 181 פעמים
@ilana-arc
·
שיקוף מלא ויציב יהיה אפשרי כנראה רק עם מכשיר apple TV.
יש פתרונות אחרים רק להשמעה של מוזיקה או סרטים כמו שנכתב מעלי אבל mirror מלא רק עם apple tv
מבחינת נוחות, מדובר במכשיר קטנטן שאפשר להדביק מאחורי הטלויזיה עם כבל קצר לאחת הכניסות. לא תרגישי בנוכחותו. ניתן לשלוט בו לחלוטין מהאייפון או האייפד ללא צורך בשלט.
·
שיקוף מלא ויציב יהיה אפשרי כנראה רק עם מכשיר apple TV.
יש פתרונות אחרים רק להשמעה של מוזיקה או סרטים כמו שנכתב מעלי אבל mirror מלא רק עם apple tv
מבחינת נוחות, מדובר במכשיר קטנטן שאפשר להדביק מאחורי הטלויזיה עם כבל קצר לאחת הכניסות. לא תרגישי בנוכחותו. ניתן לשלוט בו לחלוטין מהאייפון או האייפד ללא צורך בשלט.
- deleteduser1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1253
- שם מלא: רוצה שתמחקו אותי
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 181 פעמים
עוד הערה.
אם במקרה מחובר מחשב (PC) לטלויזיה, יש תוכנות פשוטות שמאפשרות mirror מלא של מכשירי אייפון/אייפד למחשב.
לדוגמא: mirroring360 שאני משתמש בה באופן קבוע להצגת מכשירים על צג המחשב (בעיקר עבור מצגות)
אם במקרה מחובר מחשב (PC) לטלויזיה, יש תוכנות פשוטות שמאפשרות mirror מלא של מכשירי אייפון/אייפד למחשב.
לדוגמא: mirroring360 שאני משתמש בה באופן קבוע להצגת מכשירים על צג המחשב (בעיקר עבור מצגות)