מה אני צריכה עידן פלוס או סטרימר?

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
אביבית222 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 255
נתן תודות: 191 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

יש לי ממיר עידן פלוס (KONKA 980) רק אי אפשר לראות בו סרטים דרך USB.
לחבר מחשב לTV לא הצלחתי ולמצוא טלויזיה קטנה עם עידן פלוס וחיבור USB גם לא.
הערה חשובה: אני לא נוהגת לקנות דרך האינטרנט (כן, חבל, אבל ככה זה) אז אני צריכה משהו שאפשר למצוא בחנויות.

אני סך הכל צריכה מכשיר עידן פלוס שיש בו הדברים הרגילים המקובלים: שפה עברית,סריקת תחנות,אולי גם אפשרות הקלטה.
ושיהיה קל לעבוד איתו (ממשק נוח) ושיעבוד חלק בלי להתקע באמצע.
אני רק רוצה להוסיף אפשרות לראות דרך usb עם דיסק און קי או אפילו עוד יותר טוב עם כונן חיצוני קשיח ,
סרטים בפורמט MP4 וFLV
שמעתי גם שיש ממיר שתחנות הרדיו צורמות אז אני מעדיפה שלא יצרמו.
(מה זה הDVBT 2? זה חשוב?אם לא, לא צריך)

האם יש דבר כזה? או שזה אומר שאני צריכה לעבור לחפש סטרימר(ששם אני יכולה להתחבר למחשב אלחוטית ואני ממש לא צריכה את זה) רק תוספת לראות את 2 הפורמטים האלה של הסרטים, אני אפילו לא צריכה שיקרא תמונות, ומוסיקה אולי MP3 וזהו,גם לא חובה)

הרבה תודה לכל מי שיעזור לפתור את הבעיה.

iii2
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 41
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #2 

@אביבית222
·
דבר ראשון הייתי מתחיל בלפתוח הודעה בפורום מחשבים על החיבור של הטלוויזיה למחשב, לא אמורה להיות בעיה עם זה וזה כנראה פתיר בקלות.
ממירי עידן פלוס אני לא מכיר לכן אני לא רוצה להמליץ סתם, אבל קשה לי להאמין שאין ממיר עם חיבור USB נורמלי.
מה שאני כן יכול להציע לך, זה טלוויזיה חדשה אם בכל מקרה התכוונת לשדרג. אם כבר יש לך ממיר עידן פלוס את לא צריכה לחפש טלוויזיה שתתמוך בעידן פלוס, את רק צריכה לחבר את הכבלים מחדש וזהו, לא תהיה בעיה עם זה. והיום הרבה מהטלוויזיות תומכות בחיבור USB לסרטים, כמובן שצריך לשאול לפני קנייה אבל חברות כמו סמסונג, LG יתמכו ללא בעיה.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #3 

נראה לי שהממיר של מגנום הוא בדיוק בשבילך, וליבואן יש חנות בדרום ת"א שבה תוכלי לקנות אותו מבלי להזמין באינטרנט:
http://www.hometheater.co.il/vt204320
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

גיל37
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2890
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 293 פעמים

מסכים בקשר למגנום

שליחה #4 

pixies כתב:נראה לי שהממיר של מגנום הוא בדיוק בשבילך, וליבואן יש חנות בדרום ת"א שבה תוכלי לקנות אותו מבלי להזמין באינטרנט:
http://www.hometheater.co.il/vt204320
...
·רק לשים לב בקנייה שהם מעדכנים לך את גרסת התוכנה שלו לאחרונה ביותר. זה תיקן כל מיני בעיות עם הממיר והצגת כיתוב עברי מיושר לשמאל במקום לימין (מציק במדריך השידורים).
סה"כ אחלה ממיר במחיר מעולה.

אביבית222 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

תודה אבל לא מצאתי FLV

שליחה #5 

תודה על הנסיון לעזור אבל לא מצאתי בו אפשרות לצפות בקבצי FLV רק MP4
יש עוד רעיונות?

בקשר לתשובה הראשונה שקיבלתי אני לא צריכה טלויזיה גדולה ולא כבלים.

האם אתם מכירים מתקין/ה עידן פלוס הגון באזור רשל"צ, שאם המכשיר לא עובד או אין לו כל הפונקציות שביקשתי, יקבל את הממיר חזרה או ינסה ממיר אחר?

ותודה לכם.

אביבית222 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

@iii2
·
אתה צודק בקשר לטלויזיה אבל חיפשתי טלויזיה קטנה מ32 אינץ' שגם תעלה פחות ולא מצאתי משהו שיש בו יכולת לקרוא MP4 וFLV אם יש אשמח לשמוע.
סליחה , לא הבנתי נכון את תגובתך קודם, אז אל תתיחס לתשובה הקודמת שלי.
סליחה ותודה.

בקשר למחשב אין לי את הרזולוציה שצריך כי המחשב ישן וגם החוטים עושים בעיות בקליטה גם של המחשב וגם של הממיר.
אבל אולי אשאל. תודה , מאד עזרת לי.!

אביבית222 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

@iii2

נזכרתי ששאלתי באיזה פורום פעם ואמרו לי שלא אראה את המסך מחשב טוב בטלוויזיה בגלל חוסר התאמה.
·

iii2
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 41
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #8 

אז נוותר על עניין המחשב. בכל מקרה FLV לא הפורמט הכי נפוץ, אני באמת לא יודע היום כמה טלוויזיות תומכות בזה (בדגש של אני לא יודע, יכול להיות שכן יכול להיות שלא), אבל בMp4 התמיכ ההיא בסיסית ומופיעה ברוב אם לא בכל הדגמים.. אם את לא מוצאת מכשיר שיתמוך בFLV היום לא חסרות תוכנות המרה שימירו לך את הפורמט הזה לכל פורמט אחר, קצת כאב ראש אבל זה בהחלט עדיף על לקחת מוצר פחות טוב רק עקב התמיכה בFLV.

אביבית222 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

כן אתה כנראה צודק

שליחה #9 

תודה! מאוד עזרת.
אם יש למישהו עוד רעיונות ,תודה מראש לכולם.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”