למישהו יש סמארט TV שנוח להשתמש בשירותי הסמארט שלה בלי לקבל עצבים?
-
RevitalPeled
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 11
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 0
שלא עולה הון תועפות 
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
אני לפחות לא נתקלתי עדיין בסמארט טוב. כולם לדעתי מעאפנים. הרעיון נחמד והביצוע גרוע, בערך כמו שהיה עם סמארטפונים עד שהגיע האייפון והראה איך זה אמור להיות והשאר הסטוריה.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
-
RevitalPeled
- חבר שרק התחיל

- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

איפה שרוצים.
אבל מה קשור סטרימר לסמארט?
נגן פנימי בטלוויזיה זה דבר אחד וסמארט זה דבר אחר. יש מסכים ללא סמארט אבל עם נגן פנימי במסך.
סמארט למעשה אמור לשלב במסך עוד עולם שלם של תוכן חיצוני, כמו אפליקציות, שירותי סטרימיניג של סרטים וסדרות, דפדפן אינטרנט ועוד..
הבעיה היא, שדפדפני האינטרנט גרועים ובקושי זזים, אפליקציות די טריוויאליות שכבר יש בכל מכשיר אחר בהישג יד וגם הן עובדות כמעט תמיד פחות טוב מפלטפורמות אחרות וכל מיני שירותי סטרימיניג שבהרבה מקרים לא רלוונטים לישראל.
אבל מה קשור סטרימר לסמארט?
נגן פנימי בטלוויזיה זה דבר אחד וסמארט זה דבר אחר. יש מסכים ללא סמארט אבל עם נגן פנימי במסך.
סמארט למעשה אמור לשלב במסך עוד עולם שלם של תוכן חיצוני, כמו אפליקציות, שירותי סטרימיניג של סרטים וסדרות, דפדפן אינטרנט ועוד..
הבעיה היא, שדפדפני האינטרנט גרועים ובקושי זזים, אפליקציות די טריוויאליות שכבר יש בכל מכשיר אחר בהישג יד וגם הן עובדות כמעט תמיד פחות טוב מפלטפורמות אחרות וכל מיני שירותי סטרימיניג שבהרבה מקרים לא רלוונטים לישראל.
-
RevitalPeled
- חבר שרק התחיל

אין קשר בין הסטרימר לסמארט אבל בגלל שהסמארט כאלה גרועים אולי כבר כדאי לותר על טלויזית סמארט ולקנות טלויזיה פשוטה ולחבר אותה לסטרימר. השאלה איפה פיזי הסטרימר יושב ואיזה חיבור צריך והאם הוא יכול לשדר לטלויזיה אחת
- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 173 פעמים
סטרימר ומסך
בעיקרון סטרימרים למיניהם מתחברים למסך עם HDMI, השאלה שלך לא כ"כ ברורה
.
מעבר לכך, הסטרימר בד"כ צריך חיבור לרשת הביתית בין אם בעזרת כבל רשת או WIFI, בהתאם ליכולות שלו.
סטרימר מובנה בטלוויזיה (כלומר תכלס נגן מדיה) - לא דורש מן הסתם חיבור למסך
. הוא מתחבר לרשת הביתית באיזו טכנולוגיה שמתאפשרת - כבל רשת או WIFI אם יש מובנה במסך. אם אין, אפשר לקנות בד"כ מיני ראוטר ב-100 ש"ח שפותר את העניין.
מכיוון שהסמארט כ"כ לא שווה לא בטוח ששווה להשקיע בו. אני לדוגמא לא ממש רוצה סמארט, זה יותר NICE TO HAVE בשבילי ותו לא. אני עדיין בדילמה אם בכלל שווה להשקיע בזה או לא.
מעבר לכך, הסטרימר בד"כ צריך חיבור לרשת הביתית בין אם בעזרת כבל רשת או WIFI, בהתאם ליכולות שלו.
סטרימר מובנה בטלוויזיה (כלומר תכלס נגן מדיה) - לא דורש מן הסתם חיבור למסך
מכיוון שהסמארט כ"כ לא שווה לא בטוח ששווה להשקיע בו. אני לדוגמא לא ממש רוצה סמארט, זה יותר NICE TO HAVE בשבילי ותו לא. אני עדיין בדילמה אם בכלל שווה להשקיע בזה או לא.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

בואי נעשה שנייה סדר, מה את צריכה? את צריכה יכולת של הזרמת סרטים למסך וזהו? או שש גם גלישה באינטרנט, אפליקציות וכל המסביב?
ובלי קשר, סטרימר יכול לשבת איפה שבא לך. מתחבר למסך עם כבל HDMI..
ובלי קשר, סטרימר יכול לשבת איפה שבא לך. מתחבר למסך עם כבל HDMI..
-
RevitalPeled
- חבר שרק התחיל

אני מבינה שסטרימר מתחבר פיזית למסך.. אני מחפשת פיתרון למשהו שיתבסס על WIFI
לא בא לי יותר מדי בלאגן, עד היום היינו עם מחשב שמחובר למסך.
אם יש המלצה על משהו טוב אשמח לשמוע
ותודה!
לא בא לי יותר מדי בלאגן, עד היום היינו עם מחשב שמחובר למסך.
אם יש המלצה על משהו טוב אשמח לשמוע
ותודה!
הבעיה שרק הסדרות הפשוטות של המסכים
מגיעות בלי סמארט. אם רוצים מסך יותר איכותי
אז הוא כבר יהיה עם סמארט בכל מקרה.
חבל שאין מסכים עם איכות תמונה טובה, אבל בלי סמארט
ו3D למשל. ככה מי שלא מעוניין בזה, לא היה נאלץ לשלם על זה סתם.
מגיעות בלי סמארט. אם רוצים מסך יותר איכותי
אז הוא כבר יהיה עם סמארט בכל מקרה.
חבל שאין מסכים עם איכות תמונה טובה, אבל בלי סמארט
ו3D למשל. ככה מי שלא מעוניין בזה, לא היה נאלץ לשלם על זה סתם.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
יש לי נסיון רק עם סמארט בסמסונג - עובד מצוין אבל השימוש שלי בו מתרכז בסך הכל בשתי אפליקציות: יוטיוב ופלקס - הן מכסות את כל הצרכים של המשתמש הממוצע ובהחלט יכולים לחסוך רכישת סטרימר (בסיסי)
כמו שנאמר - כמעט כל מסך שמכבד את עצמו מגיע עם סמארט, לדעתי סמסונג ו LG מובילות בתחום הזה
כמו שנאמר - כמעט כל מסך שמכבד את עצמו מגיע עם סמארט, לדעתי סמסונג ו LG מובילות בתחום הזה