ולמה זה דבר רע? להבנתי זה אומר שכל אתר שנכנסים אליו באופן תדיר ייטען מהר יותר. אם זה חוסף כסף לספק, אדרבה זה יכול להתגלגל לתשלום החודשי שלי שיהיה זול יותר.
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.
1. כשמדובר על תוכן מוצפן זה גורם בעיה בדר"כ עם האוקטנטיקציה.
2. הורדה מחול מהירה יותר מאשר דרך פרוקסי ברוב המקרים:
הורדה מחול אני מוריד על המקסימום של הקו ב014 8.6MB, לעומת זאת עם הפרוקסי אני מוריד רק על 4MB.
3. זה יכול לגרום לבעיות של קאשינג של קבצים שהשתנו והלקוח לא רואה שינוי של הקובץ למרות שבפועל יש.
בשבילי עניין המהירות הכי מעצבן.
דבר נוסף הוא שלא כל ספק משתמש בפרוקסי.
לדוגמא בחיבור ללא חייגן לאף אחד אין פרוקסי בחיבור הנ"ל.
014 גם הוסיפו פרוקסי עכשיו ביוזרים הרגילים, לפני כן זה היה רק בגיימר.
אני דוגל בכמה שפחות התערבות בתעבורה ולא רוצה שיעשו אלטרנציה בתעבורה שלי בשום דרך.
נשמע לי שאם אתה מצליח לבדוק את הgmail שלך, אין בעיית אותנטיקציה (SSL)
יכול להיות שספציפית בזבל עושים בעיות, הפרוקסי אמור להיות מהיר יותר לא איטי יותר. לפחות לפי מה שקראתי.
לגבי caching, זה יכול להיות גם בגלל הדפדפן שלך. אם הדפדפן יודע להתמודד, אני מניח שגם שרת caching שעולה כמה זוזים יודע להתמודד עם זה.
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.
014 לא עושים בעיות בחיבורים מאובטחים כי כמו שאמרתי הם עושים זאת רק בHTTP בלבד ולא באף פורט אחר.
נכון שפרוקסי אמור לספק מהירות גבוהה יותר אך זה לא המצב לצערי.
אני בעד פרוקסי לוקלי אך לא בעד פרוקסי של הספק כי זה באמת עוזר בניגוד לפרוקסי דרך הספק.
בכל אופן הנקודה הראשית שלי היא שגם 018 מפעילים פרוקסי ורק בחלק מהפולים וציינתי את הפולים, תקחו מזה מה שאתם רוצים אני פה רק בשביל להעביר מידע ולהעלות טיפה מודעות.
אני לא מצליח להבין את ההגדרה שלך ל״פרוקסי״
ממה שאני רואה בסניפרים, ספקים עושים Optimization לתעבורה, כלומר מתעסקים עם כל מיני פרמטרים שמערכת ההפעלה שולחת (שאגב גם ניתן לשנות בצד השולח אבל דורש התעסקות, דוגמא מצויינת זה Window Size בוינדווז XP מול וינדווז 7/8)
אני אישית לא רואה בזה כל דבר רע, להפך, זה משפר ביצועים לאין היכר בRTT גבוה.
זה לא שהפרוקסי משנה את הwin size אלא זה פועל יוצא שה- RTT יורד באופן משמעותי ולכן ה win size ההתחלתי של 65K מאפשר לך להוריד ישר על המהירות המקסימלית של החיבור שלך, מאוד קל לדעת כשאתה מוריד משהו מחול אם זה יורד מהפרוקסי או לא.
בסופו של דבר המספרים לא משקרים, דרך הפרוקסי זה הוריד על 4.2MB/s ודרך השרת מחול זה הוריד לי על 8.6MB\s וזה נבדק ממספר מקומות גם מארה"ב וגם מאירופה התוצאות היו אותו דבר.