שרשור תגובות: סקירה| מכשיר THL T100S והמלצה היכן לקנות

חדשות מכל העולם של מכשירים ניידים - סלולרי, ניווט, וכל דבר שנייד.
שלח תגובה
SamuelTRX פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 100
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 80 פעמים

שליחה #1 

למאמר: סקירה| מכשיר THL T100S והמלצה היכן לקנות

תמונה
עם כל כך הרבה מכשירי אנדרואיד סינים בשוק, איזה מכשיר ייתן לנו את התמורה הטובה ביותר לכסף שלנו? סמואל קליין בביקורת מפורטת על התמורה ועל המחיר.

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #2 

קודם כל תודה על הסקירה! (f)

אין ספק שזה שוק הולך ומתפתח, ושאנשים מבינים שכבר מזמן לא צריך להוציא למעלה מ-3,000 ש"ח על מכשיר ממותג כדי לקבל חוויית משתמש טובה מאוד באנדרואיד. (Y)

רק מה, אני חושב שלהשוות את ה-THL T100S לגלאקסי S4 ועוד להביא את המספרים שמראים על כמה פערים מאוד משמעותיים בין השניים, זה קצת מוזר...
הסיני אמנם מקבל ציון אבסולוטי קרוב לקוראיני, אבל אם בוחנים את התוצאות בעיון רב יותר, רואים שהוא 20% פחות טוב במולטיטאסקינג, 50% פחות טוב ב-runtime, כ-30% פחות טוב במהירות ה-RAM וה-3D, ו-20% פחות טוב בקריאה וכתיבה לזיכרון האחסון. :oops:

במילים אחרות, עושה רושם שה-T100S הרבה יותר טוב בחישובים מתימטיים נטו, אבל הוא נופל משמעותית מה-S4 בכל מה שנוגע ל-"חיים האמיתיים" (תלת, גישה לזיכרון, מהירות ביצועים בפועל וכיו"ב...) - מה שאני מבין מזה זה שהאנשים הטובים ב-THL אמנם ביצעו ככל הנראה אימפלמנטציה טובה של מעבד, צ'יפסט וזכרון מערכת, אבל הם לא עשו אופטימיזציה של האימפלמנטציה הזאת לשימושים הנפוצים במכשיר סמארטפון. :roll:

בכל מקרה, זה עדיין יופי של טלפון עם אחלה ביצועים בשביל תג המחיר הנ"ל..! :lol:

ronbubl
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 236
נתן תודות: 32 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #3 

ביטוח מיסים ??? :oops:
זה כנראה הדבר הכי תמוה/חשוד/מדהים שקפץ לי לעין.
כיצד הם עושים זאת? כלומר כיצד סופק הנייד אליך?

SamuelTRX פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

תגובה ל-Ronbubl ו-Epony

שליחה #4 

לגביי הביצועים: היות ואין לי S4 לבדוק מולו את נושא המהירויות אני לא הביע דעה בנושא. המכשיר בפני עצמו עובד מהר מאוד וזה מה שחשוב לי ומה שקובע עבורי, ביצעתי את ההשוואה כי אנשים נותנים חשיבות לתוצאות אנטוטו. גם כתבתי שתוצאות אנטוטו לא מספיק משקפות מה טיב המכשיר.

לגביי הביטוח מיסים: אתה משלם סכום מסויים, ממה שראיתי זה כ-10% מעלות המוצר עבור ביטוח מיסים.
אם רשות המיסים מבקשת ממך לשלם מיסים כלשהם, אתה יוצר קשר עם שירות הלקוחות באתר www.coolicool.com ומטפל בזה מולם.
לגביי איך זה מתבצע, העברת כספים היום היא לא דבר מורכב, בטח לא אם אתה משתמש בפאיפל.למשל יכול להיות שתחליטו ביניכם שאתה משלם את המיסים ואז הם מחזירים לך את הסכום.

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #5 

אני מצטער - אבל כשיש כ"כ הרבה תגובות על בעיות בחלק בסיסי (ע"ע GPS) - אני לא רואה טעם לרכוש טלפון שכזה.
יש היום לא מעט טלפונים מבית טוב (ע"ע מוטורולה) במחירים סבירים ואף נמוכים.

מה שאני מסביר לרוב האנשים (לא משוגעי הפורום) - קודם כל, צריך שאת הדברים הבסיסיים המכשיר שהם קונים יעשה טוב, טלפון, היום זה גם GPS, קצת צילום וגלישה.
כל השאר- זה בונוס ופיצ'רים למשוגעים.

מה שאותי במיוחד מטריד במכשירים כגון זה - זה עניין גרסת האנדרואיד - שכבר לפי התגובות אני מבין שזה לא בדיוק טהור, אלא יותר נעשה איי שם בסין. כך זה גם נראה ומרגיש. (פייסבוק לא עובד?, מתי תצא הגרסה הבאה וכו').

SamuelTRX פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

1. יש מדריכים איך לסדר את ה-GPS במכשיר.
2. הפייסבוק עובד לי מצויין.
3. חודש שעבר יצא עדכון גירסא ב 4.2 ויצא החודש גם עדכון להגדרות ה-GPS וה-WIFI. מתי ייצא ה-Kitkat? לא יודע.
4. גירסת האנדרואיד לא זהה לזו של S3-4. יש קצת הבדלים אך הם מאוד דומות. וממה שאני ראיתי גירסת האנדרואיד של THL נמצאת בהרבה חברות סיניות אחרות, גדולות וקטנות יותר ממנה.

אגיד את זה שוב, המכשיר עובד נהדר והתמורה מצויינת לכסף! ;)

erlich01
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 825
נתן תודות: 43 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #7 

לי יש בעייה יסודית עם מוצרי THL שהם טובים בהתחלה אך לאורך זמן אני קורא ושומע על מכשירים שמתפרקים או מתים. אני מאחל לך שזה לא יקרה לך.
כאחר שמשתמש בטלפון סיני כבר תקופה אני יכול להגיד בלב שלם שאין שום סיבה לקנות טלפון בעלות של 2000 ש"ח וצפונה כאשר אתה יכול לקנות טלפונים סיניים באיכות מעולה - ראה ערך Xiaomi בחצי עלות (ולא צריך שום מדריך להפעלת המערכת)
בעניי הטלפונים של Xiaomi (שמפליא אותי שאין להם יבוא מסודר ורשמי לארץ, וגם אז הם יעלו המון) הם בראש הטלפונים הסיניים. כן גם להם יש עדכונים ברמה שבועית (או חודשית) בצורת OTA, אבל כמדומני גם החברה מקופרניקו (יש לי בעייה - אני לא מצליח לבטא את השם של החברה הזו, אולי משהו מכיר את המחלה הזו?) מוציאה מדי פעם עדכונים למערכת ההפעלה שלהם ,
אני כעת נמצא בנורווגיה וכל מי שפוגש אותי פה ורואה את הטלפון שלי (Redmi 1S) לא מצליח להבין איך העלות של הטלפון כל כך זולה ביחס לאיכות. פה עוד לא ממש נכנסו החברות הסיניות כמו שקורה בארץ) אבל אני מניח שהמודעת תעשה את שלה גם פה.

partner11
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 488
נתן תודות: 32 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #8 

סקירה יפה
לגבי ביטוח המיסים, לא מצאתי כל איזכור באתר
זה כתוב איפשהו או שהציעו לך את זה באופן פרטני?

SamuelTRX פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #9 

זה כתוב בפורום של האתר:

http://forums.coolicool.com/viewtopic.p ... urance#p53

לי לא הציעו את זה פרטני, אני פניתי אליהם ישירות לוודא שהם אכן מספקים שירות כזה.
וכשאתה מבצע רכישה (כל רכישה) באתר, תעשה תשלום רגיל (לא פאיפל) ואז תהיה לך אפשרות לבחור בביטוח מיסים ובאותו העמוד גם אפשרות לשלם דרך פאיפל.
אם תרמתי לכם, תרגישו חופשי ללחוץ תודה בפינה השמאלית :)

שלח תגובה

חזור אל “חדשות ניידים”