חדשה באתר וחדשה בעולם הקפה. לפני כשבועיים רכשתי ביד 2 מכונת גאג'יה אבולושן ואף השמשתי אותה בעזרת הפורום. (היתה סתומה לחלוטין). עכשיו אני בהתלבטות לפני קניית מטחנה כשהאפשרויות שעומדות בפני הן: Graef חדשה , Ascaso I Mini לבנה משומשת או obel bregant גם היא משומשת. כולן מוצעות באותו מחיר.
אשמח לשמוע דעת מומחים.
התלבטות לגבי מטחנה
-
MichalChetrit
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
לא מכיר את הביצועים של האסקסו אבל לדעתי המחיר שלהם גבוה מדי לעומת העבודה שהם מספקים.
אני השתמשתי כחצי שנה בסט של אוסקר וגראף ו הייתי מאוד מרוצה, הצלחתי גם לחנוק את האוסקר עם הגראפ.
לטעמי הכי איכותית הינה האובל שהיא בהגדרה מטחנה מסחרית אבל נופלת בעיצוב ו בגודל על השיש
אני השתמשתי כחצי שנה בסט של אוסקר וגראף ו הייתי מאוד מרוצה, הצלחתי גם לחנוק את האוסקר עם הגראפ.
לטעמי הכי איכותית הינה האובל שהיא בהגדרה מטחנה מסחרית אבל נופלת בעיצוב ו בגודל על השיש
-
MichalChetrit
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
@Moyish
·שכחתי לציין שהגודל לא ממש משמעותי לי כי ממילא של מחסור במקום על השיש אני נאלצת לשים כל מטחנה במרפסת השירות. בקשר לאובל היא היא לא ענקית ודווקא מרשימה ונאה בעיני. נראה שהפעם אלך על איכות ולא על מראה.תודה.
·שכחתי לציין שהגודל לא ממש משמעותי לי כי ממילא של מחסור במקום על השיש אני נאלצת לשים כל מטחנה במרפסת השירות. בקשר לאובל היא היא לא ענקית ודווקא מרשימה ונאה בעיני. נראה שהפעם אלך על איכות ולא על מראה.תודה.