200 מגה בהוטנט ו-012, איבוד קישוריות באופן מוזר.
לא...
סליחה על התגובה המאוחרת, לקח לי כמה זמן לבדוק...Foxhole כתב:osh, זה קורה לך גם אם אתה מחובר ישירות למודם?...
·עשיתי כמה בדיקות:
1. כאשר המחשב מחובר דרך הראוטר, הורדתי קובץ טורנט גדול (6GB). לקובץ היה רק מקור אחד וגלשתי תוך כדי. לא היו בעיות.
2. עדיין דרך הראוטר, הורדתי קובץ אחר גדול עם הרבה מקורות, האינטרנט נתקע.
3. חיברתי ישירות למודם, המשכתי להוריד את אותו הקובץ, לא היו בעיות.
תיקון: אחרי קצת יותר מחצי שעה בחיבור ישיר למודם, האינטרנט נתקע.
אגב, הראוטר מחובר ל2 לקוחות קווים ול3-4 לקוחות אלחוטיים (סלולריים וכו' שלא צורכים רוחב פס גדול).
המודם של הוט הוא מוטורולה SB5101, יש לי אותו מ2009, האם אפשר להחליף אותו במשהו יותר חדש ללא תשלום?
עדכון:
התחברתי לשכן, גם לו 012+הוט.
התופעה דומה, בהורדה של קובץ גדול, אין גישה לאינטרנט.
פינג לGW של נתב יש, פינג לGW של מודם יש. פינג לספקית עצמה אין.
החלפתי אצלי מחיבור ללא חייגן לחיבור עם חייגן, ועדיין והתופעה זהה, בחיבור ישיר למודם,
בהורדה של קובץ גדול המהירות יורדת ל-0, אין גישה לאף דף אינטרנט, אבל החייגן נשאר מחובר.
ממה שדיברתי עם הנציגים של הוט הם טענו שאני מנצל את כל רוחב הפס וזה חונק את הקו, ושצריך לשדרג מהירות (פחחח)
הסיבה היחידה שאני עדיין איתם כי האינטרנט הזה הוא של העבודה.
התחברתי לשכן, גם לו 012+הוט.
התופעה דומה, בהורדה של קובץ גדול, אין גישה לאינטרנט.
פינג לGW של נתב יש, פינג לGW של מודם יש. פינג לספקית עצמה אין.
החלפתי אצלי מחיבור ללא חייגן לחיבור עם חייגן, ועדיין והתופעה זהה, בחיבור ישיר למודם,
בהורדה של קובץ גדול המהירות יורדת ל-0, אין גישה לאף דף אינטרנט, אבל החייגן נשאר מחובר.
ממה שדיברתי עם הנציגים של הוט הם טענו שאני מנצל את כל רוחב הפס וזה חונק את הקו, ושצריך לשדרג מהירות (פחחח)
הסיבה היחידה שאני עדיין איתם כי האינטרנט הזה הוא של העבודה.
איזה מודם יש לך ואיזה לשכן? מה המהירות שלכם?
גם אני אתמול דיברתי עם הוט וזה מה שאמרו לי, תסלחו לי אבל זה נשמע כמו "האוטו שלך חנוק, אתה צריך לחכות חצי שעה עד שהקרבורטור יעלה בחזרה..." (ע"ע חגיגה בסנוקר) ולמה זה קורה רק בחודש וחצי האחרון? לפני זה זה לא קרה...
גם אני אתמול דיברתי עם הוט וזה מה שאמרו לי, תסלחו לי אבל זה נשמע כמו "האוטו שלך חנוק, אתה צריך לחכות חצי שעה עד שהקרבורטור יעלה בחזרה..." (ע"ע חגיגה בסנוקר) ולמה זה קורה רק בחודש וחצי האחרון? לפני זה זה לא קרה...