המלצה על מאוורר תקרה
לי יש 2 מאווררים של סטאר, 42 אם אני לא טועה, עובדים בצורה מעולה...
לא מתנדנדים בכלל ( הודות להתקנה שאחי ביצע), שקט מאוד, כחול לבן, אחריות לכל החיים על המנוע...
לעניין השלט, לא שווה בכלל את הכסף...
אחי התקין לי מפסק הדלקה כיבוי למאוורר מאחר שאין צורך בשינוי מתמיד של מהירות הסיבוב...
בקיצור, אני מצטרף לאלו שאומרים: מאוורר תקרה? רק סטאר!!!
לא מתנדנדים בכלל ( הודות להתקנה שאחי ביצע), שקט מאוד, כחול לבן, אחריות לכל החיים על המנוע...
לעניין השלט, לא שווה בכלל את הכסף...
אחי התקין לי מפסק הדלקה כיבוי למאוורר מאחר שאין צורך בשינוי מתמיד של מהירות הסיבוב...
בקיצור, אני מצטרף לאלו שאומרים: מאוורר תקרה? רק סטאר!!!
יש באתר שלהם חישוב של גודל מאוורר מומלץ בהתאם לגודל החדר, אני חשבתי גם כמוך, הבנתי שזה לא נכון מאחר ופעולת פיזור האוויר אינה מיטבית וממוקסמת כשבוחרים גודל לא מתאים... לא נכנסתי לזה יותר מידיי אבל יש תורה שלמה מאחורי זה...yairf כתב:אכן, STAR עובדים היטב, ממליץ לקחת את האורך הכי גדול שתמצא (למשל 52") : כך תוכל להפעיל אותו במהירות נמוכה יחסית, ולקבל פעולה שקטה יותר, יחד עם ספיקת אוויר טובה....
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46370
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
מאוורר מתנדנד מעיד על התקנה לא אידיאלית כאשר בהרבה מקרים ניתן לתקן זאת על ידי איזון הכנפים. רוב המאווררים מגיעים עם משקולות קטנות עבור מטרה זו.
בנוגע להתקנת המאוורר, מומלץ לבחור מאוורר אשר יאפשר שליטה על האור ועוצמת המאוורר ממתג ההפעלה המותקן על הקיר. ההתקנה צריכה לכלול גיד נוסף אותו יש להשחיל על מנת לקבל את הגמישות הזו. שים לב לא לקנות מאוורר גדול מידי אשר יכול להתקל בדלתות ארון או הדלת.
בנוגע להתקנת המאוורר, מומלץ לבחור מאוורר אשר יאפשר שליטה על האור ועוצמת המאוורר ממתג ההפעלה המותקן על הקיר. ההתקנה צריכה לכלול גיד נוסף אותו יש להשחיל על מנת לקבל את הגמישות הזו. שים לב לא לקנות מאוורר גדול מידי אשר יכול להתקל בדלתות ארון או הדלת.
לפי מיטב הבנתי אין דבר כזה מאוורר צמוד תקרה מתנדנד... יש התקנה לא מקצועית!!!ziv_r כתב:מאוורר מתנדנד מעיד על התקנה לא אידיאלית כאשר בהרבה מקרים ניתן לתקן זאת על ידי איזון הכנפים. רוב המאווררים מגיעים עם משקולות קטנות עבור מטרה זו.
בנוגע להתקנת המאוורר, מומלץ לבחור מאוורר אשר יאפשר שליטה על האור ועוצמת המאוורר ממתג ההפעלה המותקן על הקיר. ההתקנה צריכה לכלול גיד נוסף אותו יש להשחיל על מנת לקבל את הגמישות הזו. שים לב לא לקנות מאוורר גדול מידי אשר יכול להתקל בדלתות ארון או הדלת....
לגביי מתג לשליטה על המאוורר, אני לא חושב שזה שווה את הכסף, מאוורר 42 עלה לי 380 שח ובורר מהירויות של גביס עולה 300 שח בערך...
לומר את האמת, לא זכור לי ששיניתי את מהירות המאוורר בשנה באחרונה, מפסק הדלקה/כיבוי של גביס עולה 7 שח...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46370
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
@motid84,
חלק מההתקנה זה ייצוב הכנפים ובהחלט יכול להיות מאוורר צמוד תקרה מתנדנד.
לגבי הכסף, כל אחד ושיקוליו. בבית שלי למשל, אנחנו משנים את המהירות בצורה תדירה, מהירות שמתאימה ללילה לא מתאימה למשל לצהרי היום. בכל אופן, כאן אנחנו מציגים את המידע והאפשרויות השונות והקורא יחליט בעצמו.
לגבי הכסף, כל אחד ושיקוליו. בבית שלי למשל, אנחנו משנים את המהירות בצורה תדירה, מהירות שמתאימה ללילה לא מתאימה למשל לצהרי היום. בכל אופן, כאן אנחנו מציגים את המידע והאפשרויות השונות והקורא יחליט בעצמו.
כל אחד יעשה מה שנראה לו, אני רק אומר את דעתי...ziv_r כתב:@motid84,
לגבי הכסף, כל אחד ושיקוליו. בבית שלי למשל, אנחנו משנים את המהירות בצורה תדירה, מהירות שמתאימה ללילה לא מתאימה למשל לצהרי היום. בכל אופן, כאן אנחנו מציגים את המידע והאפשרויות השונות והקורא יחליט בעצמו....
לגבי העניין של מאוור מתנדנד..... אין לי ניסיון עם מאווררי סטאר אבל כן יש לי עם הפשוטים יותר שנמכרים בהום סנטר (ווסינגהאוס) וממקביליהם במחסני תאורה (לא זוכר את השם) שעלותם 100-150 ש"ח משתנה לפי המבצעים.
רכשתי לפני מספר שנים 3 מאווררים של ווסטינגהאוס מהום סנטר, ההתקנה הייתה קבועה ללא נידנודים.
אחרי שנתיים רכשתי עוד אחד לחדר שלא היה מותקן בו מאוורר, רכשתי אותו במחסני תאורה.
כאשר התקנתי אותו גיליתי שטבעת מסויימת שנועלת את המאוור לא קיימת בדגם זה אבל קיימת במכשיר של הום סנטר.
בקיצור המאוור הזה ממש מתנדנד לו כשמזיזים אותו.
ברור שלהתקנה יכול להיות משקל בנוגע לנידנוד אבל בתכלס אין קשר ביניהם.
בקיצור להקפיד על קנייה של מאוור מקובע.
רכשתי לפני מספר שנים 3 מאווררים של ווסטינגהאוס מהום סנטר, ההתקנה הייתה קבועה ללא נידנודים.
אחרי שנתיים רכשתי עוד אחד לחדר שלא היה מותקן בו מאוורר, רכשתי אותו במחסני תאורה.
כאשר התקנתי אותו גיליתי שטבעת מסויימת שנועלת את המאוור לא קיימת בדגם זה אבל קיימת במכשיר של הום סנטר.
בקיצור המאוור הזה ממש מתנדנד לו כשמזיזים אותו.
ברור שלהתקנה יכול להיות משקל בנוגע לנידנוד אבל בתכלס אין קשר ביניהם.
בקיצור להקפיד על קנייה של מאוור מקובע.
- esaly
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2003
- שם מלא: esaly
- נתן תודות: 328 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
היי חברים,
סורי על ההקפצה ארוכת השנים - לא רציתי לפתוח שרשור חדש.
מישהו יודע אולי איפה אפשר למצוא את השרשרת המיוחדת הזו של המשיכה להארכת החוטים?
חיפשתי בכל עבר - השרשראות שנמכרות הן דקות מידי ולא מתאימות - יצרתי גם קשר עם השירות של סטאר ששלחו לי פשוט חוטים פשוטים וטענו שאין להם הארכות.
יש לי בדירה 4 מאווררי תקרה של סטאר ואני מעוניין להאריך את חוטי המשיכה עם השרשרת המדוברת.
אודה מאד לעוזרים
שבת שלום!
חיפשתי בכל עבר - השרשראות שנמכרות הן דקות מידי ולא מתאימות - יצרתי גם קשר עם השירות של סטאר ששלחו לי פשוט חוטים פשוטים וטענו שאין להם הארכות.
יש לי בדירה 4 מאווררי תקרה של סטאר ואני מעוניין להאריך את חוטי המשיכה עם השרשרת המדוברת.
אודה מאד לעוזרים
שבת שלום!
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
לי הן נראות מאוד דומות לשרשראות של דיסקיות מספר אישי של צה"ל
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- esaly
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2003
- שם מלא: esaly
- נתן תודות: 328 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
היי קלוד, תודה על התגובה.
הן ממש לא זהות לשרשראות דיסקית, ניסיתי כבר את העניין הזה.
הן יותר עבות.
לא מצאתי באף חנות שרשרת כזו וניסיתי לא מעט חנויות כמו: שזר, ריקושט , למטייל, הום סנטר וכו'...
הן ממש לא זהות לשרשראות דיסקית, ניסיתי כבר את העניין הזה.
הן יותר עבות.
לא מצאתי באף חנות שרשרת כזו וניסיתי לא מעט חנויות כמו: שזר, ריקושט , למטייל, הום סנטר וכו'...
·בחנות של צרכי תפירה, הובי, תחביבים.esaly כתב:היי חברים,
אודה מאד לעוזרים
שבת שלום!...