IN EAR ב200-300
שלום
לצערי נאבדו לי אוזניות MEELEC A161
אהבתי את הסגנון שלהם
אני שומע בעיקר רוק(מדי פעם קצת ראפ אבל לא רציני)
אני מחפש אוזניות שייתנו תמורה טובה למחיר אבל לא להגזים
אני עכשיו כבר לא נוסע בתחבורה ציבורית אז לא יוצא לי כמעט לשמוע באוזניות האלה, בבית כמובן שיש אוזניות אחרות
לכן אני לא רוצה לשלם יותר מדי כי אין בזה שימוש יותר מדי
אפשרי להזמין באיביי, אך מעדיף לקנות הפעם בארץ כי אני עוד שבועיים נוסע לחו"ל ואני חייב את זה עד אז, מפחד שהזמנה מחול תיקח זמן.
יש המלצה למשהו?
תודה.
לצערי נאבדו לי אוזניות MEELEC A161
אהבתי את הסגנון שלהם
אני שומע בעיקר רוק(מדי פעם קצת ראפ אבל לא רציני)
אני מחפש אוזניות שייתנו תמורה טובה למחיר אבל לא להגזים
אני עכשיו כבר לא נוסע בתחבורה ציבורית אז לא יוצא לי כמעט לשמוע באוזניות האלה, בבית כמובן שיש אוזניות אחרות
לכן אני לא רוצה לשלם יותר מדי כי אין בזה שימוש יותר מדי
אפשרי להזמין באיביי, אך מעדיף לקנות הפעם בארץ כי אני עוד שבועיים נוסע לחו"ל ואני חייב את זה עד אז, מפחד שהזמנה מחול תיקח זמן.
יש המלצה למשהו?
תודה.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
Meelec A151P 
- epony
- חבר במועדון 10K

יש כפתור אחד והוא עובד למענה וניתוק שיחות, אבל באמצעות אחת מאינספור אפליקציות שזמינות בגוגל פליי אתה יכול להגדיר שלחיצה אחת במצב האזנה למוזיקה עושה PLAY/PAUSE, שתי לחיצות רצופות מעבירות שיר קדימה, שלוש מעבירות אחורה וכיו"ב... לצערי אין לאנדרואיד פתרון יותר טוב בגלל שיש יותר מ-10,000 סמארטפונים שונים שרצים עם מערכת ההפעלה של גוגל ותאימות זו מילה גסה בכל הנוגע לעולם הזה. 
בתור אחד שלא מבין גדול באזניות האם הן יותר טובות מהURBEATS (מה שיש עכשיו ולא תומך במכשיר)? מיועד לחברה שלי שומעת הכלepony כתב:יש כפתור אחד והוא עובד למענה וניתוק שיחות, אבל באמצעות אחת מאינספור אפליקציות שזמינות בגוגל פליי אתה יכול להגדיר שלחיצה אחת במצב האזנה למוזיקה עושה PLAY/PAUSE, שתי לחיצות רצופות מעבירות שיר קדימה, שלוש מעבירות אחורה וכיו"ב... לצערי אין לאנדרואיד פתרון יותר טוב בגלל שיש יותר מ-10,000 סמארטפונים שונים שרצים עם מערכת ההפעלה של גוגל ותאימות זו מילה גסה בכל הנוגע לעולם הזה....
- epony
- חבר במועדון 10K

כלל האצבע שלי הוא כזה: אם זה עולה חצי מהביטס, זה יותר טוב מהביטס.