קבוצת רכישה ל SVS

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
נעול
gmb פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 874
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 59 פעמים

שליחה #1 

אני עומד לפני הזמנה של PB-2000 ככל הנראה
ורציתי לבדוק אם יש עוד מתעניינים שרוצים להזמין סאבים של החברה SVS.

אני יצרתי קשר עם החברה ושאלתי אותם לגבי הנחה קבוצתית באם נתארגן מספר אנשים שמעוניינים לרכוש את הסאבים שלהם. (או מוצרים אחרים מהם)
רשמו לי שאין שום בעיה ויש מקום להנחה, לא חצי מחיר אמנם, אבל לבטח לא יזיק לכל אחד לחסוך עוד כמה וכמה אחוזים מהקנייה. אני בודק איתם כמה הנחה בדיוק נקבל בהזמנה לדוגמא של 5 סאבים שונים (כל אחד מה שחופץ ליבו)

יש פה אנשים שמתעניינים בזה ומעוניינים לחסוך ולקנות ביחד (כל אחד יכול לשלוח לאחר מכן בצורה שהוא רוצה, באם זה אווירי או דרך ספינה, דרך BUY2USA או דרך GLOBALSHIPPING, אבל בגדול את הקנייה דרך SVS אפשרי לעשות במרוכז)
יש פה מי שמעוניין?

רמי

נ.ב
אני יודע שהנהלת האתר לא מאשרים קניות קבוצתיות או התארגנויות, אבל לאור הגידול לאחרונה בהזמנות מהם אני חושב שיש מקום לקבל מהם הנחה כזאת או אחרת במיוחד כשאנחנו נופלים כמו ברווזים במטווח האחד אחרי השני כאן, וכל אחד מזמין בעקבות אחרים

gmb פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 874
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 59 פעמים

שליחה #2 

נתבקשתי על ידי נציג מהחברה לשלוח להם אימייל קטן ולהסביר להם מה בדיוק אנחנו צריכים ואיך והם יבדקו את הנושא ויחזרו אלי עם הצעת מחיר

צירפתי כאן העתק של ההודעה ששלחתי להם

Hello
I am contacting you as a representor of a group of people gathering together to make a group-order.

I, for myself, have ordered before a sub from SVS. and so did alot of members from our beloved hi-fi forum (www.hometheater.co.il).
I am now facing a new order of another sub from you (most probably the pb-2000) and so are few other people from the forum.
since there is no Israeli dealer here to buy from we all purchase directly from your website.
we wanted to check if we make a group-order of 5-8 subwoofers from your company, what degree of a discount in the price can we expect, and if we can enlarge the order to 10-12 items of subwoofers (there might be people also wanting to order you speakers as well), how much difference will it be in the price?

the shipment will be delievered by a company we already worked before. so it will be up to us (you guys ship the subwoofers to the warehouse of the company in Hillside, New-Jersey and they will take care of the shipment and customs procedure from there on.

only to note, we will all need the subwoofers to be made ready for 220v electricity instead of 110v.

I can speak for myself as well as for the group, that we speak great many things about SVS and so far alot of people have already ordered the subwoofers from you and all of them unexceptionally are very happy and very pleased with the decision (as a good example, I purhcased the smaller, sb12-nsd, and now planning on ordering the pb-2000)

Thank you for your time and patience.
and we hope to do further business with you.
waiting for a reply to continue with the order.

Rami P-------

aviarmo
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 113
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #3 

בדיוק הזמנתי שבוע שעבר וזה כבר נשלח לכתובת בארה"ב אבל ח"ח על היוזמה

ishaked
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1372
נתן תודות: 381 פעמים
קיבל תודות: 118 פעמים

שליחה #4 

תחשיב אותי בינתיים עם pc12/13
יש ללמוד מטעויות של אחרים, אנחנו לא חיים מספיק זמן בשביל לטעות כל כך הרבה.

LiorShap
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3067
נתן תודות: 140 פעמים
קיבל תודות: 490 פעמים

שליחה #5 

ראשית , כל הכבוד על הרעיון והיוזמה ,

אני מעוניין להצטרף לקבוצה במידה וזה משמעותי , כלומר משהו בסדר גודל של 10-20% הנחה. אני מבין שיותר מזה אין סיכוי שנקבל..

בכל אופן אני מעוניין בדגם SB-1000 בשילוח ימי. ( לא דחוף לי וזול יותר )

אשמח לדעת את מחירו אם תוכל לעזור לי בנושא.

תודה.

Amir64
גורו
גורו
תגובות: 10913
נתן תודות: 215 פעמים
קיבל תודות: 1941 פעמים

שליחה #6 

יש קצת בעיה עם תקנון האתר, לא?

מתוך התקנון:
"האתר אינו מתיר"...
"הזמנה ליבוא אישי מרוכז, רכישות קבוצתיות, יבוא אישי מרוכז וכו´

ishaked
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1372
נתן תודות: 381 פעמים
קיבל תודות: 118 פעמים

שליחה #7 

עם כל כך הרבה רעש ברור שיש בעיה
יש ללמוד מטעויות של אחרים, אנחנו לא חיים מספיק זמן בשביל לטעות כל כך הרבה.

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #8 

מבחינת הערכה של ההנחה שתתקבל, קחו את זה בחשבון: SVS מציעה הנחה לכל מי שקונה שני סאבים אותו דבר בסדר גודל של 7%. אל תשכחו שזאת חברת דיירקט בהגדרה, כך שאין פה יותר מדי "שוליים" שהם יהיו מוכנים לחתוך בהם, ואין טעם לצפות להנחה גדולה יותר מ-10-15%. :|
נערך לאחרונה על ידי epony ב 05/08/2014 23:12, נערך פעם 1 בסך הכל.

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9032
נתן תודות: 1580 פעמים
קיבל תודות: 1349 פעמים

שליחה #9 

להבנתי הם נותנים 5% ללקוחות חוזרים באמצעות קופון.
אצלי SB-2000 על הכוונת (אחרי שאמכור את הנוכחי שלי...)
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46358
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5076 פעמים

שליחה #10 

כבר כתבנו בעבר, כמו שמופיע בתקנון, שעלולות להתעורר בעיות עם התארגנויות של קניות קבוצתיות עצמאיות בפורום.
יחד עם זאת, אנחנו שומעים אתכם ומבינים את הצורך והכח של הקהילה.

אנחנו עובדים על רעיון כרגע שייתן לכם את האפשרות לעשות זאת בצורה מסודרת.

נעול

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”