אהלן,
יש לי בעיה עם כתוביות 3D וסרטי תלת מימד ב303D, הבעיה הינה בחלק מהסרטים ולא בכולם. יש לי סרטים בפורמט Half-OU וגם בHalf-SBS ובחלקם יש בעיה ובחלקם אין.
הבעיה הינה שהסטרימר/מסך הטלוויזיה לא מזהים אוטומטית את ה3D, ויש צורך להפעיל אותו באופן ידני מהשלט של המסך. מה שזה גורם זה קודם כל שיבוש של כל התצוגה של הסטרימר(תפריטים) ובנוסף הכתוביות לא עובדות כמו שצריך.
מה זה אומר שהכתוביות לא עובדות כמו שצריך?
כאשר לא מעבירים לתלת מימד(ואז ישנן שתי תמונות על המסך) הכתוביות מוצגות בסדר, כמו SRT רגיל, ללא כפילות וכתוביות על כל תמונה. וכאשר מעבירים ל3D באופן ידני אז הכתוביות הופכות למטושטשות, והן אינן מוצגות על אחת העיניים, מה שגורם לטשטוש רציני וחוסר יכולת לראות את הסרט.
הכתוביות הינן מסוג ASS שנוצרו בעזרת תוכנת המרה, ככל הנראה הכתוביות תקינות, מכיוון שבמחשב כאשר פותחים את הסרט, מופיעות שתי תמונות, ועל כל תמונה כתוביות. בניגוד למצב שבו פותחים את הכתוביות על הסטרימר ואז אין לכל תמונה כתוביות.
לפי מה שנראה לי, הסטרימר מזהה את הכתוביות כתלת מימד, ואת הסרט לא ולכן ממיר את הכתוביות אוטומטית לכתוביות 3D, ושאומרים למסך לעבור ל3D נגרמת איזשהי כפילות בכתוביות והן מוצגות לא טוב.
אשמח לדעתכם ועזרתכם,
אריאל
עזרה עם כתוביות וסרטי 3D בDUNE 303D
עדכון-
לא הצלחתי למצוא משהו, המשכתי לנסות ולבדוק עם עוד תוכנות לכתוביות ועדיין העניין לא עובד.
מישהו נתקל בכל זאת?
לא הצלחתי למצוא משהו, המשכתי לנסות ולבדוק עם עוד תוכנות לכתוביות ועדיין העניין לא עובד.
מישהו נתקל בכל זאת?