יש השוואה עדכנית בין סטרימרים?
-
Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
ניסיתי לעבור קצת על הפורום. מדריך בחירת הסטרימרים כבר בן חמש ואני חושד שאין בו שום סטרימר שעדיין אפשר לקנות.
יש איפשהו רשימה עדכנית של סטרימרים נפוצים בארץ הקודש עם יתרונות וחסרונות של כל אחד?
עד עכשיו היה לי ראספברי פי עם XBMC אבל הוא שבק חיים לאחרונה. כשהוא עבד הייתי מרוצה למדי, אבל היו לו בעיות יציבות קשות למדי. הייתי רוצה סטרימר שייתן לי, בדומה ל-XBMC, ממשק נח והורדת כתוביות מתוך התוכנה. אני לא ממש מוריד תכנים עם סאונד בפורמטים המתקדמים כך שזה פחות קריטי לי. מה שכן יכול להיות נחמד הוא מכשיר שמשלב בין סטרימר נח וכונן בלוריי, רצוי כזה שהוא Region Free. ראיתי שיש את ה-Dune Smart B1, אבל לא הצלחתי להבין מהביקורות עליו אם הוא שווה משהו או אפילו אם הוא RF.
איזה סטרימרים יש מהתקופה האחרונה שיכולים להתאים לדרישות שלי ושהם גם אמינים ומוצלחים כבר עכשיו, ולא כאלה שאצטרך לחכות לעדכון קושחה שאולי יגיע וכנראה לא?
יש איפשהו רשימה עדכנית של סטרימרים נפוצים בארץ הקודש עם יתרונות וחסרונות של כל אחד?
עד עכשיו היה לי ראספברי פי עם XBMC אבל הוא שבק חיים לאחרונה. כשהוא עבד הייתי מרוצה למדי, אבל היו לו בעיות יציבות קשות למדי. הייתי רוצה סטרימר שייתן לי, בדומה ל-XBMC, ממשק נח והורדת כתוביות מתוך התוכנה. אני לא ממש מוריד תכנים עם סאונד בפורמטים המתקדמים כך שזה פחות קריטי לי. מה שכן יכול להיות נחמד הוא מכשיר שמשלב בין סטרימר נח וכונן בלוריי, רצוי כזה שהוא Region Free. ראיתי שיש את ה-Dune Smart B1, אבל לא הצלחתי להבין מהביקורות עליו אם הוא שווה משהו או אפילו אם הוא RF.
איזה סטרימרים יש מהתקופה האחרונה שיכולים להתאים לדרישות שלי ושהם גם אמינים ומוצלחים כבר עכשיו, ולא כאלה שאצטרך לחכות לעדכון קושחה שאולי יגיע וכנראה לא?
- שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4807
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 949 פעמים
- קיבל תודות: 302 פעמים
הסטרימרים הקלאסים שכיכבו ב-7/8 שנים האחרונות כגון DUNE-TVIX-POPCORN-אקסטרימר נמצאים בירידה בשנתיים האחרונות.
פופקורן יצאו עם סדרת ה A-400, ו DUNE עם סדרת ה (3D (BASE/303D כדיי לענות על הצורך ב 3D, לפני כשנתיים ומאז כמעט ואין התפתחויות.
אם היה לך נוח עם XBMC נסה לשקול MINI HTPC. היום זה לא יקר.
אם תרצה לצרף כונן בלו-ריי, תצטרך לרכוש HTPC מלא עם BD-ROM או לחבר ל MINI HTPC כונן BD חיצוני.
פופקורן יצאו עם סדרת ה A-400, ו DUNE עם סדרת ה (3D (BASE/303D כדיי לענות על הצורך ב 3D, לפני כשנתיים ומאז כמעט ואין התפתחויות.
אם היה לך נוח עם XBMC נסה לשקול MINI HTPC. היום זה לא יקר.
אם תרצה לצרף כונן בלו-ריי, תצטרך לרכוש HTPC מלא עם BD-ROM או לחבר ל MINI HTPC כונן BD חיצוני.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46370
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
כיום הסטרימרים המובילים הינם:
Dun HD TV-303D
Dune HD Base 3D
Popcorn Hour A-400
יש לציין כי בתערוכת IFA 2014 אשר תתקיים בתחילת ספטמבר הקרוב, החברות יציגו את מכשירי הכניסה שלהם לתחום ה- UHD.
Dun HD TV-303D
Dune HD Base 3D
Popcorn Hour A-400
יש לציין כי בתערוכת IFA 2014 אשר תתקיים בתחילת ספטמבר הקרוב, החברות יציגו את מכשירי הכניסה שלהם לתחום ה- UHD.
נערך לאחרונה על ידי ziv_r ב 05/08/2014 9:29, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
Malcontent
-
- חבר מביא חבר

מה עם הגרסאות החדשות יותר של ראספברי? אני עבדתי על הגרסה המקורית. הכפלת הזכרון שיפרה אותו בצורה משמעותית, או שעדיף להוציא עוד קצת כסף ולקנות Mini HTPC?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

@Malcontent,
אם הכפלת הזכרון שיפרה את הביצועים ברמה שהיא מספקת אותך, אז כמובן שגם זה פתרון ראוי.
אם הכפלת הזכרון שיפרה את הביצועים ברמה שהיא מספקת אותך, אז כמובן שגם זה פתרון ראוי.
-
Malcontent
-
- חבר מביא חבר

השאלה היא אם זה אכן קרה. בגרסאות האחרונות של openelec אפילו הפי המקורי עבד לא רע כשעבד, אבל סבל מדי הרבה תקיעות. אם זה השתפר נראה לי שזה הכיוון שעליו אלך, כי כבר יש לי ניסיון איתו והוא כנראה האופציה הכי זולה. השאלה היא אם זה אכן המצב.
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4216
- נתן תודות: 1658 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
זיו איך ה-x8h ביחס לנגני פופקורן ודיון?
יש לו את היתרון הענק של xbmc.
במה הוא בעצם פחות טוב מהם?
יש לו את היתרון הענק של xbmc.
במה הוא בעצם פחות טוב מהם?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אין לו Bitstream למשל של DTS-HD Master Audio, אבל יש לו יתרונות אחרים כפי שציינת. יש אינספור סטרימרים כיום, העדפתי להזכיר את הבולטים.