NAD 753 מקולקל ושלט 250 שקל
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
משהו בלוח שלו דפוק
לפני כשנתיים הוא התקלקל. לקחתי אותו לפיוז, איפה שקניתי. אמרתי להם שזה לא עובד
אחרי שבוע בערך באתי לקחת את המגבר הכבד, הם לקחו לי 450 שקלים ואמרו שהבעייה הייתה בכפתור. האמנתי להם.
שמתי בבית, חיברתי, לא עובד
חזרתי לפיוז עם המגבר המשקולת הזה, הסתכלו עליי בבוז ולקחו אותו שוב לבדיקה ואז נזכרו להגיד שמשהו בלוח דפוק...
כמובן שאת הכסף לא החזירו הגנבים אבל אמרו לי שאקבל זיכוי אם אקנה מהם מגבר אחר
פה קפץ לי הפיוז
בקיצור לא יודע מה עובד ומה לא. זה טוב לפירוק בשביל חלקי חילוף (או נקניקיות גורמה)
פיוז סטריאו Fuse stereo - חנות הסטריאו המקצועית בישראל חחח
לפני כשנתיים הוא התקלקל. לקחתי אותו לפיוז, איפה שקניתי. אמרתי להם שזה לא עובד
אחרי שבוע בערך באתי לקחת את המגבר הכבד, הם לקחו לי 450 שקלים ואמרו שהבעייה הייתה בכפתור. האמנתי להם.
שמתי בבית, חיברתי, לא עובד
חזרתי לפיוז עם המגבר המשקולת הזה, הסתכלו עליי בבוז ולקחו אותו שוב לבדיקה ואז נזכרו להגיד שמשהו בלוח דפוק...
כמובן שאת הכסף לא החזירו הגנבים אבל אמרו לי שאקבל זיכוי אם אקנה מהם מגבר אחר
פה קפץ לי הפיוז
בקיצור לא יודע מה עובד ומה לא. זה טוב לפירוק בשביל חלקי חילוף (או נקניקיות גורמה)
פיוז סטריאו Fuse stereo - חנות הסטריאו המקצועית בישראל חחח