בדיקת התכנות לציפוי קונקטורים בזהב או לחלופין ייצור מחדש שלהן בזהב (או כסף)
רציתי לבדוק התכנות של ייצור בארץ של קונקטורים או פריטים אחרים שקשורים למערכות שעדיף לעשותם או לצפותם בזהב.
אם יש לכם רעיונות או דעות אני אשמח לשמוע על הנושא. אני לומד מאנשים כאן המון, וסופג המון ותמיד שמח לשמוע דעות של חכמים ממני.
רציתי לצפות מספר פריטים שלי כמו קונקטורים של RCA ובננות בציפוי זהב...
רציתי לבדוק אם יש התכנות לביקוש לדבר שכזה מעוד אנשים כאן?
וכמו כן, יש טעם או עניין לייצר קונקטורים מחדש מזהב מלא ולא בציפוי? לא צריך לעלות יותר מדי יקר, ומצד שני, זה עדיף על ציפוי שאיך שלא נסתכל על זה, ציפוי יירד עם הזמן, מאידך, יצור של קונקטור יבטיח עמידות ללא הגבלת זמן (יחזיק יותר מאיתנו ושנים רבות ללא קורוזיה, ללא חמצון המתכות, ללא תחזוקה, וכמובן מעל לכל, היכולת הולכת חשמל של הזהב עדיפה על פני מתכות אחרות.
אני מתכוון לעשות את זה בעצמי, אז העלויות לא גבוהות. אין לי צפי עוד לכמה זה אמור לעלות, אני מחפש כרגע קונקטורים איכותיים שאוכל לפרק ולעשות להם תבניות גומי שמהם אוכל לצקת לאחר מכן קונקטורים חדשים בזהב.
אילו עוד דברים במערכת אפשרי לעשות מחדש או לצפות על מנת להאריך את אורך החיים של המוצר או לשפר את הסאונד במערכת?
רמי
אם יש לכם רעיונות או דעות אני אשמח לשמוע על הנושא. אני לומד מאנשים כאן המון, וסופג המון ותמיד שמח לשמוע דעות של חכמים ממני.
רציתי לצפות מספר פריטים שלי כמו קונקטורים של RCA ובננות בציפוי זהב...
רציתי לבדוק אם יש התכנות לביקוש לדבר שכזה מעוד אנשים כאן?
וכמו כן, יש טעם או עניין לייצר קונקטורים מחדש מזהב מלא ולא בציפוי? לא צריך לעלות יותר מדי יקר, ומצד שני, זה עדיף על ציפוי שאיך שלא נסתכל על זה, ציפוי יירד עם הזמן, מאידך, יצור של קונקטור יבטיח עמידות ללא הגבלת זמן (יחזיק יותר מאיתנו ושנים רבות ללא קורוזיה, ללא חמצון המתכות, ללא תחזוקה, וכמובן מעל לכל, היכולת הולכת חשמל של הזהב עדיפה על פני מתכות אחרות.
אני מתכוון לעשות את זה בעצמי, אז העלויות לא גבוהות. אין לי צפי עוד לכמה זה אמור לעלות, אני מחפש כרגע קונקטורים איכותיים שאוכל לפרק ולעשות להם תבניות גומי שמהם אוכל לצקת לאחר מכן קונקטורים חדשים בזהב.
אילו עוד דברים במערכת אפשרי לעשות מחדש או לצפות על מנת להאריך את אורך החיים של המוצר או לשפר את הסאונד במערכת?
רמי
נערך לאחרונה על ידי gmb ב 04/08/2014 17:02, נערך פעם 1 בסך הכל.
Re: בדיקת התכנות לציפוי קונקטורים בזהב או לחלופין ייצור מחדש שלהן בזהב
·gmb כתב:וכמובן מעל לכל, היכולת הולכת חשמל של הזהב עדיפה על פני מתכות אחרות....
בפירוש לא נכון. נחושת מוליכה טוב מזהב.
http://chemistry.about.com/od/molecules ... tivity.htm
לגבי "לא צריך לעלות יותר מדי יקר"... יש לך מושג מה המחיר לגרם זהב? וכמה יעלה ליצוק אותו? אין לי ספק שאחרי שתשמע את המספרים, וגם תגלה שבסופו של דבר יש לך מוצר נחות מכל קונקטור סטנדרטי, יעבור לך העניין.
..
מטרתו של ציפוי מסוג זהב היא למנוע ככל האפשר התפתחות של קורוזיה .
זהב עמיד יותר מכסף או נחושת , אך יקר יותר .
כסף הינו מוליך טוב יותר מנחושת - אך גם יקר יותר .
נחושת הינה חומר יחסית זול ולכן משמשת לתחומים רחבים בחשמל ואלקט' .
זהב עמיד יותר מכסף או נחושת , אך יקר יותר .
כסף הינו מוליך טוב יותר מנחושת - אך גם יקר יותר .
נחושת הינה חומר יחסית זול ולכן משמשת לתחומים רחבים בחשמל ואלקט' .
ziggyman:
אני מודע למחירים ולעלויות, זה התחום שלי
ואני לא סתם אומר שזה לא צריך לצאת יקר
MOVIEMAN:
אזי אם ככה עדיף לצקת בכסף את הקונקטורים?
זה גם כן אפשרי וייצא כל כך זול לעומת זהב שלבטח יעלה זול יותר מקונקטור "ידוע" של חברה כלשהי!
אני מודע למחירים ולעלויות, זה התחום שלי
ואני לא סתם אומר שזה לא צריך לצאת יקר
MOVIEMAN:
אזי אם ככה עדיף לצקת בכסף את הקונקטורים?
זה גם כן אפשרי וייצא כל כך זול לעומת זהב שלבטח יעלה זול יותר מקונקטור "ידוע" של חברה כלשהי!
אם זה התחום שלך, אז אתה יודע טוב יותר מכל אחד כאן. ואם מחיר של 1000₪ לקונקטור בודד (ואני עדין) לא מפחיד אותך, אז... ברכותי.
לגבי כסף: כסף הוא מוליך מעולה, אך מתחמצן בקלות. וגרוע מזה, לא ניתן לצפות אותו ישירות בזהב. לכן הפתרון של נחושת מצופה זהב הוא האידיאלי.
לגבי כסף: כסף הוא מוליך מעולה, אך מתחמצן בקלות. וגרוע מזה, לא ניתן לצפות אותו ישירות בזהב. לכן הפתרון של נחושת מצופה זהב הוא האידיאלי.
..
אפשרי לעשות קונקטור מכסף ואזי לצפות אותו בזהב על מנת למנוע חמצון
מה גם שאפשרי להשתמש בכסף טהור שלא מתחמצן במהירות ועמיד יותר לזמן ארוך יותר (כלי כסף משחירים בגלל שהם לא כסף טהור, בדרך כלל 85% או 92%)
אני אבדוק מול היוצקים ומול הבנאדם שאמור לצפות בזהב כדי לראות מה דעתם בנושא ואיך כדאי ליצר משהו עמיד ככל הניתן
מה גם שאפשרי להשתמש בכסף טהור שלא מתחמצן במהירות ועמיד יותר לזמן ארוך יותר (כלי כסף משחירים בגלל שהם לא כסף טהור, בדרך כלל 85% או 92%)
אני אבדוק מול היוצקים ומול הבנאדם שאמור לצפות בזהב כדי לראות מה דעתם בנושא ואיך כדאי ליצר משהו עמיד ככל הניתן