עזרה בבחירת מטחנה
שלום, אני מחפש לשדרג את המטחנה הנוכחית (I-MINI ascaso).
קודם כל אני שוקל האם לקנות בארץ או להזמין מחו"ל.
חשבתי מטחנה אלקטרונית לטובת המהירות בשימוש היומיומי מבלי לנחש או לשקול כל מנה אבל הבנתי שכל פעם שמחליפים קפה או כשיש צורך בכיוון המטחנה הכמות שתצא לא תהיה שווה(טובה יותר בית קפה או למי ששותה אותו הקפה כל הזמן).
בכל מקרה הם גם יותר יקרות מהדגמים עם הדוזר כלומר ניתן לקנות מטחנה איכותית יותר באותו תקציב...
מטחנה בשם BARATZA FORTE הרשימה אותי אבל בטווח מחירים שלה אני חושב שניתן לקנות משהו הרבה יותר מתקדם (תקנו אותי אם אני טועה).
ראיתי בשרשורים קודמים מידע שמאוד עזר לי בנוגע למטחנות אבל עדיין לא הגעתי להחלטה סופית.
אשמח לעזרה...
קודם כל אני שוקל האם לקנות בארץ או להזמין מחו"ל.
חשבתי מטחנה אלקטרונית לטובת המהירות בשימוש היומיומי מבלי לנחש או לשקול כל מנה אבל הבנתי שכל פעם שמחליפים קפה או כשיש צורך בכיוון המטחנה הכמות שתצא לא תהיה שווה(טובה יותר בית קפה או למי ששותה אותו הקפה כל הזמן).
בכל מקרה הם גם יותר יקרות מהדגמים עם הדוזר כלומר ניתן לקנות מטחנה איכותית יותר באותו תקציב...
מטחנה בשם BARATZA FORTE הרשימה אותי אבל בטווח מחירים שלה אני חושב שניתן לקנות משהו הרבה יותר מתקדם (תקנו אותי אם אני טועה).
ראיתי בשרשורים קודמים מידע שמאוד עזר לי בנוגע למטחנות אבל עדיין לא הגעתי להחלטה סופית.
אשמח לעזרה...
נערך לאחרונה על ידי shermany ב 04/08/2014 23:08, נערך פעם 1 בסך הכל.
בתור בעלים של K3 ומהכרות עמוקה עם האסקסו זה לא באמת שדרוג רציני - בפרמטרים של תוצאה בכוס ומהירות טחינה.
עמידות, אסתטיקה, נוחות שימוש (כוונון ולכלוך) בהחלט כן.
בתקציב הנל כדאי לירות גבוה יותר למטחנה עם סכינים 64 ממ.
עמידות, אסתטיקה, נוחות שימוש (כוונון ולכלוך) בהחלט כן.
בתקציב הנל כדאי לירות גבוה יותר למטחנה עם סכינים 64 ממ.
what's next?
תודה על העזרה וההמלצות...
התקציב שלי גדל קצת בשבועיים האחרונים
ובעקבות סקר שוק שעשיתי מצאתי שכל המטחנות האלקטרוניות עם סכינים 64 מ"מ יעלו מעל 3000 ש"ח, לכן אני מכוון קצת יותר גבוה עכשיו לכיוון מטחנה שתעצור את הרצון לשדרג!!!
ההתלבטות שלי היא בין כמה דגמים, נתחיל מהזול ליקר:
1)MACAP M7 Digital Stepless
2)K30 Vario (WBC) Single Espresso Grinder by Mahlkonig
3)ceado e92
4)Compak E10 Conic Essential On Demand Grinde
5)Compak K10 Fresh Espresso Grinder
האם למישהו פה יש ניסיון ממשי ואפילו בהשוואה בין המטחנות האלה?
אני אשמח לכל תגובה שתוכל לעזור לי בהחלטה
התקציב שלי גדל קצת בשבועיים האחרונים
ההתלבטות שלי היא בין כמה דגמים, נתחיל מהזול ליקר:
1)MACAP M7 Digital Stepless
2)K30 Vario (WBC) Single Espresso Grinder by Mahlkonig
3)ceado e92
4)Compak E10 Conic Essential On Demand Grinde
5)Compak K10 Fresh Espresso Grinder
האם למישהו פה יש ניסיון ממשי ואפילו בהשוואה בין המטחנות האלה?
אני אשמח לכל תגובה שתוכל לעזור לי בהחלטה
- docfeelgood
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 660
- נתן תודות: 67 פעמים
- קיבל תודות: 99 פעמים
דבר עם רוני מ ״קפה רות״ אולי יש לו במלאי או שיביא במשלוח הבא
בהצלחה
בהצלחה
- אני החלפתי את ה I-mini שלי ב- ascaso I-steel i1 עם סכינים שטוחים 54 ממ. אולי קצת יותר טובה מהקודמת. הטחינה בטוח יותר אחידה אבל קצת פחות נוחה בשימוש. גם הייתי צריך לעשות שינוי אחד קטן - להזיז למטה את המזלג המחזיק את פורטאפילטר.