חימור ממיר הוט/יס ללא מנוי
שלום,
חבר שלי גר בבית בו היה בעבר חיבור הוט וגם חיבור יס.
הבנתי ממנו שלאחר שהוא התנתק מיס, הוא חיבר ממיר של הוט (HD) או ממיר של יס (לא HD) והוא ממשיך לראות ללא בעיה.
הוא טוען שזה בגלל שהוט/יס לא באמת סוגרים את השירות.
שאלות:
1. האם יתכן ?
2. הוט לא מזהים ברגע שמתחבר ממיר ממקום שלא משלם מנוי ?
3. מה לגבי יס ?
תודה.
חבר שלי גר בבית בו היה בעבר חיבור הוט וגם חיבור יס.
הבנתי ממנו שלאחר שהוא התנתק מיס, הוא חיבר ממיר של הוט (HD) או ממיר של יס (לא HD) והוא ממשיך לראות ללא בעיה.
הוא טוען שזה בגלל שהוט/יס לא באמת סוגרים את השירות.
שאלות:
1. האם יתכן ?
2. הוט לא מזהים ברגע שמתחבר ממיר ממקום שלא משלם מנוי ?
3. מה לגבי יס ?
תודה.
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3546
- נתן תודות: 1108 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
היית מחפש בפורום מדריך פריצה לרכב?
זה אותו הדבר. לא עושים את זה כאן.
זה אותו הדבר. לא עושים את זה כאן.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
- tomer_1968
- עוסק בתחום

- תגובות: 1395
- נתן תודות: 52 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
הוט מזהים מייד שיש שימוש ממקום אחר לפי מה שהבנתי גם יס מאתחלים את הממיר או משהו כזה
כי מישהו העביר מהבית לבסיס ובבסיס זה לא עבד לו
כי מישהו העביר מהבית לבסיס ובבסיס זה לא עבד לו
- of1978
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- נתן תודות: 115 פעמים
- קיבל תודות: 209 פעמים
איך יס יודעים שהעברת את הממיר ממקום למקום הרי הוא רק קולט...
שמעתי פעם שביס בכל בית יש ממיר מאסטר שאי אפשר להפריד אותו מהממירים האחרים באותו בית כי הם לא יעבדו
שמעתי פעם שביס בכל בית יש ממיר מאסטר שאי אפשר להפריד אותו מהממירים האחרים באותו בית כי הם לא יעבדו
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason
John Patrick Mason
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
* אוכפים.
וההבדל הוא גם שהוט יכולים לאכוף את זה כי יש להם תקשורת דו-כיוונית, ליס אין שום דרך לדעת על ממיר ש"עבר דירה", אלא אם הם יבואו לעשות לך ביקורת בבית. זה לא הופך את זה לחוקי.
וההבדל הוא גם שהוט יכולים לאכוף את זה כי יש להם תקשורת דו-כיוונית, ליס אין שום דרך לדעת על ממיר ש"עבר דירה", אלא אם הם יבואו לעשות לך ביקורת בבית. זה לא הופך את זה לחוקי.
ברגע שמחברים ממיר (זה יכול להיות ממיר שהיה באחד החדרים בדירה של ההורים למשל) לנקודה שהיה פעם חיבור זה יעבוד, ואין שום דרך לעלות עליך...
אני מכיר אנשים שהיו מחוברים ככה שנים... והחלק המשעשע... ואולי העצוב, זה ששווה להיות גנב בישראל, אני מכיר מישהו ששנתיים וחצי השתמש ככה בצורה לא חוקית,ובגלל טעות אנוש נחשף, טעות שהוא עשה לא האמצעות שום טריק טכנולוגי שהחברה הפעילה...
אבל החלק המשעשע, זה שהוא קיבל פנייה מאותה חברה, שאמרה לו שהם מעדיפים להגיע איתו להסדר ולהכניס אותו כמנוי מהשורה במקום להפעיל מסלולים דרך בתי משפט למינהם (הנציג הסביר לו שנדירים ביותר המקרים שהחברה עושה זאת), והציעו לו הצעה שאי אפשר לסרב לה : 150 ש"ח לכל הערוצים (חודשי)
זה מחיר נמוך בעשרות אחוזים ממה שמשלם אדם מהשגרה, שומר חוק .
סיפור אמיתי .
אני מכיר אנשים שהיו מחוברים ככה שנים... והחלק המשעשע... ואולי העצוב, זה ששווה להיות גנב בישראל, אני מכיר מישהו ששנתיים וחצי השתמש ככה בצורה לא חוקית,ובגלל טעות אנוש נחשף, טעות שהוא עשה לא האמצעות שום טריק טכנולוגי שהחברה הפעילה...
אבל החלק המשעשע, זה שהוא קיבל פנייה מאותה חברה, שאמרה לו שהם מעדיפים להגיע איתו להסדר ולהכניס אותו כמנוי מהשורה במקום להפעיל מסלולים דרך בתי משפט למינהם (הנציג הסביר לו שנדירים ביותר המקרים שהחברה עושה זאת), והציעו לו הצעה שאי אפשר לסרב לה : 150 ש"ח לכל הערוצים (חודשי)
זה מחיר נמוך בעשרות אחוזים ממה שמשלם אדם מהשגרה, שומר חוק .
סיפור אמיתי .