ModChiP כתב:את הלוח תניח על השולחן.
תחזיק ביד את המלחם והמצית.
את הבדיל תכופף כל שיהיה עומד כזה.
...
·
יכול להיות שזה יעבוד. אני לא אומר שלא. אבל העניין אל כך-כך דחוף ויש לי סבלנות.
אז פתרונות/אילתורי ghetto כאלה יאלצו לחכות עד שתגמר לי הסבלנות או שאני אגיע למילואים. מה שיקרה קודם.
תודה!
ואין לך "געוואלד געצרוכען"
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
שימוש במצית לחימום ראש המלחם אולי לא מסוכן כל כך, אבל די מסוכן.
בראש ובראשונה ניסיון הזה הוא ממש טיפשי.!!!
אני אסביר
ראשית יש להוציא את הרכיב התקול כדי לעשות את זה יש לשאוב בד"כ את הבדיל מההלחמה הקיימת משמע אתה צריך לספק לנקודת ההלחמה סביבות של 300 מעלות לפרק זמן של בסביבות 40 שניות כדי שהבדיל ייספג בתוך שואב הבדיל. אם אתה מחמם את ראש המלחם במצית אתה מספק לו אנרגיה שאולי תוכל להמיס את הבדיל לפרק זמן קצר אבל הוא לא יספיק להיספג בתוך צמת הסיכוך ששואבת את הבדיל.
אותו דבר יקרה בזמן ניסיון ההלחמה.
כל הרעיון של מלחם הוא שהוא מספק אנרגיה קבועה שנמשכת כל זמן שנקודת ההלחמה צורכת ממנו חום ואת זה אתה לא יכול לקבל עם מצית.
תחמם טוב טוב את המלחם ואז תתיך את הבדיל ותשאב אותו.
**מצלמת פנים, הכלב מפרק לי את הבית**
ziv_r כתב:@haimbl,
ונגיד שתתקין מצלמות ושתתפוס וידאו של הכלב מבצע את זממו, מה בדיוק תעשה עם זה, תראה את זה לכלב ותגיד לו שהוא לא יכול להתחמק? הרי ברור לך שזה הוא.
הבדיל צריך להיות נוזלי- תוך כדי שהמלחם נוגע בבדיל אתה מקרב מאוד את השואב- ולוחץ על הכפתור.
לא מוצאים את המלחם.
כמו כן אני מזכיר שהשיטה שאני מציג כאן היא לא! חאפרית.
אני אודה לך אם תבדוק מה עושים במעבדות מקצועיות לפני שאתה צועק חאפריות.
אבל השיטה עם המצית כן חאפרית- רק כשאין ברירה להשתמש בה.
**מצלמת פנים, הכלב מפרק לי את הבית**
ziv_r כתב:@haimbl,
ונגיד שתתקין מצלמות ושתתפוס וידאו של הכלב מבצע את זממו, מה בדיוק תעשה עם זה, תראה את זה לכלב ותגיד לו שהוא לא יכול להתחמק? הרי ברור לך שזה הוא.
כדי שהבדיל ישאב כמו שצריך השואב צריך להיות מעל להלחמה והואקום יוציא את הבדיל מתוך הפד. אם המלחם עדיין שם אין ואקום טוב ותמיד יישאר מעט בדיל בתוך החור של הרגל.