עזרה:תקלה מטרידה באייפון 5
שלום לכולם, היום החלטתי להחליף סוללה באייפון 5 שלי, השתמשתי באחד מהסירטונים ביוטיוב היה מאוד פשוט והכל הלך בסדר..
אבל...
כאשר רציתי להדליק את המכשיר מחדש אז הוא ביקש שאחבר אותו לITUNES ולמעשה כל הדטה בייס נמחק!
מילא זה, יש לי גיבוי והסתדרתי, הבעיה הייתה כאשר ניסיתי ללחוץ על כפתור הבית וכפתור הכיבוי ושניהם פשוט לא עובדים!
ככל הנראה התנתקו או משהו במהלך ההתקנה.. ניסיתי לראות אם משהו התנתק ולא הצלחתי לאתר שום דבר וכרגע אני בבעיה מאוד רצינית כי שני הכפתורים המרכזיים מאוד הנל לא עובדים = הפלאפון כמעט מושבת.
אני די מתוסכל מהעניין יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות \לבדוק ?
תודה מראש לעונים.
אבל...
כאשר רציתי להדליק את המכשיר מחדש אז הוא ביקש שאחבר אותו לITUNES ולמעשה כל הדטה בייס נמחק!
מילא זה, יש לי גיבוי והסתדרתי, הבעיה הייתה כאשר ניסיתי ללחוץ על כפתור הבית וכפתור הכיבוי ושניהם פשוט לא עובדים!
ככל הנראה התנתקו או משהו במהלך ההתקנה.. ניסיתי לראות אם משהו התנתק ולא הצלחתי לאתר שום דבר וכרגע אני בבעיה מאוד רצינית כי שני הכפתורים המרכזיים מאוד הנל לא עובדים = הפלאפון כמעט מושבת.
תודה מראש לעונים.
ראשית אתה בחור אמיץ - פתיחת אייפון 5 (מהמסך) אינה פשוטה כלל!!!Ben_p כתב:שלום לכולם, היום החלטתי להחליף סוללה באייפון 5 שלי, השתמשתי באחד מהסירטונים ביוטיוב היה מאוד פשוט והכל הלך בסדר..
אבל...
תודה מראש לעונים....
שנית, שלח את המכשיר לאחת המעבדות מאחר שפתיחה לא נכונה עלולה לקרוע את הכבל של המסך או הדיגיטיזר!!!
החלפת מסך לאייפון 5 - יקר מאוד, תיקון התקלה - יותר זול...
בהצלחה...
אני לא יודע מה בדיוק עשית ששני החלקים האלו לא פועלים ( 2 אזורים שונים)...Ben_p כתב:ובמידה ואני מעוניין לתקן זאת בעצמי יש לך מושג מה התקלה?...
החלפת הבטרייה פשוטה מאוד, הסרת המגן והוצאת הבטרייה...
אזור שלא קרוב בכלל לתקלות שנוצרו לך...
צר לי ידידי, לא אוכל לעזור לך ככה...
לא הסרת את הבטרייה בזמן שהמכשיר היה דלוק נכון???
החלפת סוללה היא בהחלט פעולה פשוטה אך יכול להיות שבמהלך ההחלפה אחד החלקיקים נפגע..
הרצתי חיפוש בגוגל וקיבלתי את הלינק הבא :
https://www.ifixit.com/Answers/View/155 ... +of+iPhone
מסתבר שזאת תקלה נפוצה, למען האמת גם מצאתי שני חליקים קטנים שלמעשה נפלו כאשר ניסיתי לחלץ את הסוללה..
אני מבין שכנראה אין באפשרותי לתקן את זה לבד, אך האם נתקלת\ מכיר מישהו שנתקל בתקלה הזאת ? ידוע לך כמה תיקון כזה אמור לעלות והאם הוא מסובך ?
נ.ב יש ברשותי את שני הג'מפרים המזעריים, רק כדי לסוור את האוזן מדובר בשני חלקיקים שלהערכתי הגודל שלהם יותר קטן ממלימטר !
הרצתי חיפוש בגוגל וקיבלתי את הלינק הבא :
https://www.ifixit.com/Answers/View/155 ... +of+iPhone
מסתבר שזאת תקלה נפוצה, למען האמת גם מצאתי שני חליקים קטנים שלמעשה נפלו כאשר ניסיתי לחלץ את הסוללה..
אני מבין שכנראה אין באפשרותי לתקן את זה לבד, אך האם נתקלת\ מכיר מישהו שנתקל בתקלה הזאת ? ידוע לך כמה תיקון כזה אמור לעלות והאם הוא מסובך ?
נ.ב יש ברשותי את שני הג'מפרים המזעריים, רק כדי לסוור את האוזן מדובר בשני חלקיקים שלהערכתי הגודל שלהם יותר קטן ממלימטר !