גיהנום על גלגלים - hell on wheels - עונה 4
שוחרר היום פרק ראשון של העונה ה4.
העונה הזאת מתרחשת כ3 שנים אחרי הקודמת והעלילה ממשיכה פחות או יותר עבור כל הקצוות הלא סגורים - בוהנן "החטוף" והבישופ "השוודי" דאטסון, התינוק של אילם, דוראנט והשאיפה לכוח ביוניון פאסיפיק. כמובן גם מיקי, אווה ונעומי ממשיכים את העלילות הצדדיות שלהם.
העונה הזאת מתרחשת כ3 שנים אחרי הקודמת והעלילה ממשיכה פחות או יותר עבור כל הקצוות הלא סגורים - בוהנן "החטוף" והבישופ "השוודי" דאטסון, התינוק של אילם, דוראנט והשאיפה לכוח ביוניון פאסיפיק. כמובן גם מיקי, אווה ונעומי ממשיכים את העלילות הצדדיות שלהם.
- אוריה
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2811
- שם מלא: אוריה גלזמן
- נתן תודות: 191 פעמים
- קיבל תודות: 63 פעמים
וואו... ממש הקדמתם אותי... בדיוק ראיתי שהתחילה העונה הרביעית וחשבתי לעצמי איך אף אחד לא פתח שירשור בענין.
חברים - אחת הסדרות הטובות, חד וחלק. הצליחה לשמור על איכות וענין ומשחק משובח 3 עונות רצופות.
אני מאושר שחזרה ומקווה להמשך מענין לא פחות
אוריה
חברים - אחת הסדרות הטובות, חד וחלק. הצליחה לשמור על איכות וענין ומשחק משובח 3 עונות רצופות.
אני מאושר שחזרה ומקווה להמשך מענין לא פחות
אוריה
·איך שלוש שנים? אם היא היתה בהריון כשנגמרה העונה הקודמת?shuali כתב:שוחרר היום פרק ראשון של העונה ה4.
...
נערך לאחרונה על ידי alon24 ב 05/08/2014 18:04, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- אוריה
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2811
- שם מלא: אוריה גלזמן
- נתן תודות: 191 פעמים
- קיבל תודות: 63 פעמים
·shuali כתב:בהחלט עונה ראויה, אבל פחות טובה מהראשונות לטעמי...
מדהים אבל בדיוק אתמול ראיתי את פרק 5 וחשבתי לעצמי בדיוק מה שאתה כתבת.
שזו עדין אחלה סדרה אבל העונה הזו בהחלט פחות טובה מהקודמות.
לא ראיתי את הסוף עדין אבל לדעתי ניתן להמשיך את הסדרה הזו עוד עונה אבל להחליף דמויות ולהאיץ את הקצב.
אוריה