סאב הפסיק לעבוד...
-
ivanhoe888
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1209
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
שלום חברה,
יש לי סאבוופר מוניטור אודיו mx10 בן שנה וקצת. אתמול הדלקתי אותו (אחרי הרבה זמן שהוא לא היה דלוק) ו...כלום.
החשמל מחובר, החיבורים בסדר. למישהו יש מושג מה יכול להיות הבעיה?
יש לי סאבוופר מוניטור אודיו mx10 בן שנה וקצת. אתמול הדלקתי אותו (אחרי הרבה זמן שהוא לא היה דלוק) ו...כלום.
החשמל מחובר, החיבורים בסדר. למישהו יש מושג מה יכול להיות הבעיה?
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
כמה שאלות ברשותך:
אתה סגור על הדגם?
כל דגמי הסאבים של מוניטור אודיו כוללים את האות W, ולמיטב ידיעתי אין כלל סדרה שמסומנת MX (יש MRW10 ו-BXW10...)
כמן זמן הוא לא דלק?
איך הוא מחובר ולאן?
המתג POWER שלו מכוון על AUTO או על ON?
בדקת אותו והגעת למסקנה שהוא לא עובד?
אתה סגור על הדגם?
כל דגמי הסאבים של מוניטור אודיו כוללים את האות W, ולמיטב ידיעתי אין כלל סדרה שמסומנת MX (יש MRW10 ו-BXW10...)
כמן זמן הוא לא דלק?
איך הוא מחובר ולאן?
המתג POWER שלו מכוון על AUTO או על ON?
בדקת אותו והגעת למסקנה שהוא לא עובד?
-
ivanhoe888
-
- חבר ותיק

טעות שלי.
הדגם הוא
MSW - 10
לא דלק 4-3 חודשים. מחובר לחשמל ולרסיבר.
מתג ה power למעלה מכוון על on אבל המתג שאני מדליק אותו בד״כ על off. כשניסיתי להדליק אותו הוא לא עובד.
הדגם הוא
MSW - 10
לא דלק 4-3 חודשים. מחובר לחשמל ולרסיבר.
מתג ה power למעלה מכוון על on אבל המתג שאני מדליק אותו בד״כ על off. כשניסיתי להדליק אותו הוא לא עובד.
פראיירים לא מתחלפים - רק ראשי ממשלה.
- epony
- חבר במועדון 10K

היה לי את זה פעם עם אותו הסאב בדיוק. כל מה שהיה צריך לעשות זה לחכות שהוא "יתחמם"... 
תדליק אותו מהסוויץ' הראשי ותשאיר אותו על ON לכמה שעות, ואז תדחוף לו באסים ותשים את היד מאוד קרוב לוופר כדי לראות שהוא אכן מזיז אוויר.
אם הוא עדיין לא עובד אחרי כמה שעות, תרים טלפון לחנות שקנית אותו ממנה. למיטב זכרוני היבואן הרשמי נותן שנתיים אחריות על סאבים.
תדליק אותו מהסוויץ' הראשי ותשאיר אותו על ON לכמה שעות, ואז תדחוף לו באסים ותשים את היד מאוד קרוב לוופר כדי לראות שהוא אכן מזיז אוויר.
אם הוא עדיין לא עובד אחרי כמה שעות, תרים טלפון לחנות שקנית אותו ממנה. למיטב זכרוני היבואן הרשמי נותן שנתיים אחריות על סאבים.
- epony
- חבר במועדון 10K

כמו-כן, האם עיינת במדריך למשתמש? יש שם חלק שנוגע לסוגייה כזו בדיוק:
[left]Should you experience any technical, or set-up problems with your subwoofer please check the Trouble Shooting Guide below:
My subwoofer will not turn on (no power)
[left]Should you experience any technical, or set-up problems with your subwoofer please check the Trouble Shooting Guide below:
My subwoofer will not turn on (no power)
- Is the LED illuminated on the unit? If not, then check your mains lead is properly connected both at the subwoofer and at the mains outlet. Also check the fuse of the mains plug (where fitted) and also the fuse in the subwoofer. See page 8 for further information on changing the fuse and its location.
- Is the LED red? If so, you have power going to the unit. It could be that there is no signal.
- Is there a signal going to the subwoofer? If there is a signal present, is the Power Mode Switch in the Auto or On position, and the source is turned on? Try adjusting the volume level of the source and try the switch in the ‘On’ position. If it still does not turn on/ power up, please contact your local dealer/ distributor or Monitor Audio
immediately
- Is the LED red or green? If it is red, then the unit hasn’t actually turned on, see suggestions above. If it is green, then your unit is powered up and turned on. Check further suggestions below.
- Are the signal leads connected correctly? Check these. If possible, check with a second, known to be working set.
- Is the volume level just very low?
- epony
- חבר במועדון 10K

עוד אפשרויות:
- ברסיבר מוגדר לך שאין סאב, אז לא יוצא אליו סיגנל
- הווליום של הסאב נשלט בשני מקומות: חוגה פיזית על גב הסאב עצמו ובהגדרות ה-SPEAKER LEVEL שברסיבר. ייתכן שבסאב הווליום על 30% שזה סבבה, אבל ברסיבר מוגדר משום מה להנחית את הסיגנל לסאב באופן משמעותי, ואז יש סיכוי שלא תשמע את הסאב...
-
ivanhoe888
-
- חבר ותיק

תודה על העזרה, אני אבדוק את הכל.
ורק לשם סקרנות, איך אני ״דוחף לו באסים״..?
ורק לשם סקרנות, איך אני ״דוחף לו באסים״..?
- epony
- חבר במועדון 10K

סרטים עתירי באסים: http://www.htisrael.co.il/vp2116931#2116931
שירים עתירי באסים: http://www.htisrael.co.il/vp2117437#2117437
שירים עתירי באסים: http://www.htisrael.co.il/vp2117437#2117437
-
ivanhoe888
-
- חבר ותיק

טוב אז בדקתי...
השארתי את הסאב דלוק לזמן-מה ואחרי זה שמתי סרט עם באסים. כלום...הנורה לא נדלקה אפילו, אפילו כששכבתי לדיו היה דומם
נראה לכם ש״הלך״?
השארתי את הסאב דלוק לזמן-מה ואחרי זה שמתי סרט עם באסים. כלום...הנורה לא נדלקה אפילו, אפילו כששכבתי לדיו היה דומם
נראה לכם ש״הלך״?
- epony
- חבר במועדון 10K

עברת על כל הנקודות לעיל? אם כן ועדיין אין התקדמות, אז נראה לי שהגיע הזמן לנסות להפעיל אחריות.