האם יש טלוויזיה שמגיעה עם מקלט DVB-T2 מובנית
אני יודע שיש היום הרבה טלויזיות שתומכות בעידן+ - אפילו קניתי כזו להורים שלי.
אבל האם יש טלויזיות שמגיעות גם עם תמיכה בפורמט HD העתידי של עידן+, ואם כן כיצד אני יודע לזהות?
כל מה שאני רואה במפרטים זה תמיכה בעידן+ / DVB-T....
אבל האם יש טלויזיות שמגיעות גם עם תמיכה בפורמט HD העתידי של עידן+, ואם כן כיצד אני יודע לזהות?
כל מה שאני רואה במפרטים זה תמיכה בעידן+ / DVB-T....
טלוויזיות עם DVB-T מובנה
כבר לא ברור עד כמה צריך להתאמץ על T2...
שידורי הניסיון באפיק 28 מתבצעים כבר חודש בתקן T הישן ונקלטים אצלי גם בממירים שלא תומכים ב T2 .
נראה כאילו מישהו לקח צעד אחורה והחליט אולי להישאר עם התקן הישן לטובת צופים שלא מעוניינים להחליף ממירים.
שידורי הניסיון באפיק 28 מתבצעים כבר חודש בתקן T הישן ונקלטים אצלי גם בממירים שלא תומכים ב T2 .
נראה כאילו מישהו לקח צעד אחורה והחליט אולי להישאר עם התקן הישן לטובת צופים שלא מעוניינים להחליף ממירים.
Sony DVB-T2
דגמי SONY אשר הושקו ב - 2014 תומכי DVB-T2 ללא יוצא מן הכלל
למעשה, מרבית הסדרות בסוני אף תומכות ב: DVB-C DVB-S/S2
משה דלגו
מנהל מותג סוני
למעשה, מרבית הסדרות בסוני אף תומכות ב: DVB-C DVB-S/S2
משה דלגו
מנהל מותג סוני
moshed,
על הנייר הטלוויזיות של סוני אמורות לתמוך בשידורי DVB-T2 אך מבדיקה שערכתי בטלוויזיה מדגם R423A נראה שאין להן תאימות לשידורים בארץ.
השידור בעידן + נקלט בסריקת ערוץ 33 באיזור המרכז, אך כנראה הטליוויזה לא יודעת לפענח את השידורים והערוצים לא מזוהים ומוצגים.
האם יש פתרון לעניין?
על הנייר הטלוויזיות של סוני אמורות לתמוך בשידורי DVB-T2 אך מבדיקה שערכתי בטלוויזיה מדגם R423A נראה שאין להן תאימות לשידורים בארץ.
השידור בעידן + נקלט בסריקת ערוץ 33 באיזור המרכז, אך כנראה הטליוויזה לא יודעת לפענח את השידורים והערוצים לא מזוהים ומוצגים.
האם יש פתרון לעניין?