סאבוופר למוזיקה בלבד
לא קיים דבר כזה סאב "מוזיקלי". מה שאתה מחפש זה סאב טוב, טוב במוזיקה, טוב בקולנוע ביתי, לא משנה.נחשב לסאב מוזיקלי? השימוש הוא למוזיקה בלבד....
כל הדגמים שלהם טובים ברמה כזו או אחרת. דגמי ה Ported פשוט הרבה יותר גדולים, הם טובים למוזיקה באותה המידה.נחשב כעדיף כסאב מוסיקלי מאשר האחים שלו עם הפורט...
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9026
- נתן תודות: 1578 פעמים
- קיבל תודות: 1349 פעמים
חזום - אני די נוטה להסכים עם הקביעה לגבי המוזיקליות (כי בסוף סאב זה סאב ורמקול זה רמקול), אבל SVS חושבים טיפונת אחרת.
ראה משפט אחרון בהתכתבות שהייתה לי עימם לאחרונה: http://www.htmag.co.il/vp2115612#2115612
ראה משפט אחרון בהתכתבות שהייתה לי עימם לאחרונה: http://www.htmag.co.il/vp2115612#2115612
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
מה ש-SVS כותבים ללקוח זה לא עובדה , אלא טקסט שיווקי/מכירתי.
- epony
- חבר במועדון 10K

ל-SVS יש שלוש משפחות דגמים, ושתיים מהן עברו עדכון השנה. חוצמזה, אני מניח שלא שמעת סאב sealed שלהם... 
- epony
- חבר במועדון 10K

מהדעה שלך שהסאבים שלהם מתאימים יותר לק"ב...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46356
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5075 פעמים
מיתוסים נפוצים ברמקולים ביתיים - יש פרק אשר נוגע בסאבים.
@goe1951,
אני מציע שתנסה להשיג את הסאב בו אתה מעוניין להאזנה בבית. אם לא ניתן, התארח אצל מישהו אשר מחזיק בסאב כזה, ניתן לפרסם בפורום והרבה מחברי האתר ישמחו לארח ואם עדיין אין לך אפשרות להאזין לסאב המבוקש, אין שום רע בהזמנה מקוונת של סאב אשר לא נמכר בארץ, הרבה מחברי האתר רכשו סאבים מחברות אשר לא מיוצגות בארץ ויצאו מרוצים.
@goe1951,
אני מציע שתנסה להשיג את הסאב בו אתה מעוניין להאזנה בבית. אם לא ניתן, התארח אצל מישהו אשר מחזיק בסאב כזה, ניתן לפרסם בפורום והרבה מחברי האתר ישמחו לארח ואם עדיין אין לך אפשרות להאזין לסאב המבוקש, אין שום רע בהזמנה מקוונת של סאב אשר לא נמכר בארץ, הרבה מחברי האתר רכשו סאבים מחברות אשר לא מיוצגות בארץ ויצאו מרוצים.
זה מתג שמעביר בין שני מצבי EQ שונים שמשנים את ה Frequency Response של הסאב.בסאב הקודם שלי היה בורר מוסיקה/סרטים,
מה בעצם הוא עשה?...
סאב
·HazooM כתב:זה מתג שמעביר בין שני מצבי EQ שונים שמשנים את ה Frequency Response של הסאב..........
בשביל מה זה טוב?
באיזה מצב יש רצון לצמצם את תחום היענות התדרים של הסאב? פעולה כזאת תגרום לאובדן אינפורמציה...
תודה
ארז
זה לא מצמצם את טווח התדרים אלא משנה את הטונאליות שלו.בשביל מה זה טוב?
באיזה מצב יש רצון לצמצם את תחום היענות התדרים של הסאב? פעולה כזאת תגרום לאובדן אינפורמציה......
בשביל מה זה טוב? באמת בשביל כלום ולדעתי זה רק הורס.