The last of us--כגודל הציפייה
-
vanhelsing
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 300
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
כך התאכזבתי...
מתחיל מזה שאין מפה בצד המסך לדעת לאן ללכת ואפשר ללכת שעות ולהתחרפן משעמום.. משחק מדהים ויזואלית אבל לא מתקרב ל tomb raider... שיחקתי רק 3 שעות והזומבים לא נראים להיט... אפילו ברזידנט איוול 4 הענתיקה הזומבים נראים יותר טוב... אני מנסה לחשוב מה גרם למשחק הזה לזכות ב 200 פרסים (לפי פרסומים זרים)...הכוונת לא אוטומטית וקטנה מאוד וכל שנייה מתים...יותר מדי הסתבכויות עם הגויסטיק וקשה להתרגל.. אין לי סבלנות ל tomb raider בשנה הבאה... אפילו כבר אני בספק לגבי the order.. יותר מדי הייפ ופרסומים כנראה עושים טוב את העבודה..
דעתכם?
מתחיל מזה שאין מפה בצד המסך לדעת לאן ללכת ואפשר ללכת שעות ולהתחרפן משעמום.. משחק מדהים ויזואלית אבל לא מתקרב ל tomb raider... שיחקתי רק 3 שעות והזומבים לא נראים להיט... אפילו ברזידנט איוול 4 הענתיקה הזומבים נראים יותר טוב... אני מנסה לחשוב מה גרם למשחק הזה לזכות ב 200 פרסים (לפי פרסומים זרים)...הכוונת לא אוטומטית וקטנה מאוד וכל שנייה מתים...יותר מדי הסתבכויות עם הגויסטיק וקשה להתרגל.. אין לי סבלנות ל tomb raider בשנה הבאה... אפילו כבר אני בספק לגבי the order.. יותר מדי הייפ ופרסומים כנראה עושים טוב את העבודה..
דעתכם?
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
·vanhelsing כתב:כך התאכזבתי...
מתחיל מזה שאין מפה בצד המסך לדעת לאן ללכת ואפשר ללכת שעות ולהתחרפן משעמום..(מה הקשר מפה למשחק הזה? מי צריך פה מפה? זה משחק סופר לינארי ואין מה להתבלבל בו. פשוט מתקדמים קדימה) משחק מדהים ויזואלית אבל לא מתקרב ל tomb raider... שיחקתי רק 3 שעות והזומבים לא נראים להיט... אפילו ברזידנט איוול 4 הענתיקה הזומבים נראים יותר טוב... (לא מבין מה אתה רוצה האמת לדעתי נראים טוב. מה גם שלדעתי זה בכלל לא רלוונטי להנאה ממשחק) אני מנסה לחשוב מה גרם למשחק הזה לזכות ב 200 פרסים (לפי פרסומים זרים)... (מה שגרם למשחק הזה לזכות בהמון פרסים זה הצורה בו הוא עשוי ובעיקר העלילה והסיפור. זהו לא משחק הישרדות, ההישרדות היא חלק מהמשחק פשוט - בניגוד לרזידנט איוול למשל.) הכוונת לא אוטומטית וקטנה מאוד וכל שנייה מתים...יותר מדי הסתבכויות עם הגויסטיק וקשה להתרגל.. (נראה לי שיש אפשרוית לעזרה עם הכוונת, נסה לחפש בהגדרות. אני חושב שאני הורדתי את זה כי זה יותר מאתגר. תנסה להתרגל קצת לשליטה, לא כזה מסובך) אין לי סבלנות ל tomb raider בשנה הבאה... אפילו כבר אני בספק לגבי the order.. יותר מדי הייפ ופרסומים כנראה עושים טוב את העבודה..
דעתכם?...
ובאופן כללי,
זה המשחק שהכי נהנתי ממנו בשנים האחרונות ולטעמי אחד מהטובים שיצאו ל- PS3 (אם לא הכי הטוב). סיימתי אותו פעמיים + את ה DLC של LEFT BEHIND. זה עניין של התחברות לעלילה ולדמויות. אם ציפית לאקשן צרוף, המון קרבות הישרדות ועוד, אז אני יכול להבין מאיפה הגיעה האכזבה - זה פשוט לא הקטע של המשחק.
מה שכן, אני לא הייתי נותן למשחק ציון 10 כפי שהרבה עשו מפני שיש איתו לא מעט בעיות מעצבנות והוא לא מושלם. (בעיקר בעיות של AI של הדמות שמתלווה אליך ושל האויבים.) אבל אף אחד מהחסרונות שלו לטעמי הוא לא משהו שדומה למה שציינת..
בכל אופן, מקווה שתצליח בסופו של דבר להנות ממנו..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
הייתי קונה את ה PS3 רק עבורו, אבל מפאת הזמן (יש לי באקלוג רציני במשחקים הרבים) , אני נשאר כרגע נאמן ל XBOX 360.
לשמחתי הוא יצא גם ל PS4 כעת, כך שזה רק עניין של זמן עד שאקנה את הקונסולה ואשחק את המשחק המעולה הזה.
לשמחתי הוא יצא גם ל PS4 כעת, כך שזה רק עניין של זמן עד שאקנה את הקונסולה ואשחק את המשחק המעולה הזה.
-
vanhelsing
-
- עוסק בתחום

Jacko ציפיתי להעתק של tomb raider
שהיה מושלם... היה דינמי וזורם וכבר סיימתי אותו 3 פעמים וכל פעם אני מגלה משהו חדש... המיקום של הכפתורים והמפה/רדאר שמזהיר מאויבים מתקרבים... נכון הוא לא מושלם אבל הוא שווה את ה 9.5 ש IGN נתנו לו..
ושוב, מדובר על משחק מ ד ה י ם ויזואלית(tlou) אבל הוא לא זורם לי טוב בגויסטיק והדמות של ג׳ואל שזזה בכבדות.. אולי לא שיחקתי מספיק אבל הזומבים לא מפחידים בכלל.. זה נראה ממש לא מושקע... אולי סתם זה השבועות האחרונים שמשפיעים על מצב הרוח
ושוב, מדובר על משחק מ ד ה י ם ויזואלית(tlou) אבל הוא לא זורם לי טוב בגויסטיק והדמות של ג׳ואל שזזה בכבדות.. אולי לא שיחקתי מספיק אבל הזומבים לא מפחידים בכלל.. זה נראה ממש לא מושקע... אולי סתם זה השבועות האחרונים שמשפיעים על מצב הרוח
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

ההשוואה פה ל TOMB RAIDER פשוט לא ברורה לי.. חוץ מזה ששניהם משחקים בגוף שלישי אין בינהם (ולא אמור להיות) שום מכנה משותף. (אהה סליחה, בשניהם הורגים גם הרבה "רעים"..)
אבל אל תרגיש שאתה צריך להתנצל או להסביר את עצמך למישהו, כל אחד והטעם שלו וזה בהחלט לגיטימי ומובן. חוץ מזה שכבר ראיתי לא מעט מבקרים שלא התלהבו מ TLOU, אתה לא היחיד פה.. שוב, עניין של טעם אישי והעדפות במשחקיות..
הנה לדוגמא, אני לא התהלבתי מ- TOMB RAIDER. בהחלט משחק טוב אבל לא משהו שאני זוכר לטובה באופן חריג.
TLOU קיבל ציונים מושלמים אצל רוב המבקרים בעיקר (אבל לא רק) בגלל ההשקעה בסיפור, בדמויות ברגשות שהוא מעורר ובאווירה של המשחק. הוא לא כזה חדשני ו/או מושלם בכל האספקט של האקשן וההשרדות - הם סה"כ משרתים את מטרת הסיפור. (כלומר, הסיפור הוא הבסיס כאן והם פשוט נלווים)
אגב, אם שחקת בו רק שלוש שעות בערך אתה די בהתחלה ועדין לא קרו יותר מידי דברים ו/או אקשן. חכה להמשך, יש המון התפתחויות ותפניות..
*נ.ב - חודשים לקח לי לשכנע חבר טוב שלי שייקח את המשחק ממני וישחק בו. כל הזמן היה עסוק עם העבודה ואז עבר דירה, ואז נולדה בת וכן הלאה וזה נדחה ונדחה.. לפני כשלושה שבועות הוא סוף סוף לקח את המשחק כשהוא נרגע קצת והיה לו זמן פנוי. כשהוא סיים אותו לפני כשבוע הוא כמעט נישק אותי. חשבתי שהוא יגיד היה משחק סבבה או משהו, אבל הוא בעצמו אמר לי (והוא לא אחד שקורא ביקורות או ידע בכלל משהו על המשחק קודם לכן..) שזה המשחק הכי טוב שהוא שיחק בחיים שלו. הוא ממש התרגש, לא פחות..
אבל אל תרגיש שאתה צריך להתנצל או להסביר את עצמך למישהו, כל אחד והטעם שלו וזה בהחלט לגיטימי ומובן. חוץ מזה שכבר ראיתי לא מעט מבקרים שלא התלהבו מ TLOU, אתה לא היחיד פה.. שוב, עניין של טעם אישי והעדפות במשחקיות..
הנה לדוגמא, אני לא התהלבתי מ- TOMB RAIDER. בהחלט משחק טוב אבל לא משהו שאני זוכר לטובה באופן חריג.
TLOU קיבל ציונים מושלמים אצל רוב המבקרים בעיקר (אבל לא רק) בגלל ההשקעה בסיפור, בדמויות ברגשות שהוא מעורר ובאווירה של המשחק. הוא לא כזה חדשני ו/או מושלם בכל האספקט של האקשן וההשרדות - הם סה"כ משרתים את מטרת הסיפור. (כלומר, הסיפור הוא הבסיס כאן והם פשוט נלווים)
אגב, אם שחקת בו רק שלוש שעות בערך אתה די בהתחלה ועדין לא קרו יותר מידי דברים ו/או אקשן. חכה להמשך, יש המון התפתחויות ותפניות..
*נ.ב - חודשים לקח לי לשכנע חבר טוב שלי שייקח את המשחק ממני וישחק בו. כל הזמן היה עסוק עם העבודה ואז עבר דירה, ואז נולדה בת וכן הלאה וזה נדחה ונדחה.. לפני כשלושה שבועות הוא סוף סוף לקח את המשחק כשהוא נרגע קצת והיה לו זמן פנוי. כשהוא סיים אותו לפני כשבוע הוא כמעט נישק אותי. חשבתי שהוא יגיד היה משחק סבבה או משהו, אבל הוא בעצמו אמר לי (והוא לא אחד שקורא ביקורות או ידע בכלל משהו על המשחק קודם לכן..) שזה המשחק הכי טוב שהוא שיחק בחיים שלו. הוא ממש התרגש, לא פחות..
-
vanhelsing
-
- עוסק בתחום

אין ספק ש tomb raider
שינה לי לטובה כל מה שחשבתי על act/adv... קצת חבל לי שהמפתחים של tlou השתמשו באותה כוונת שהשתמשו ב uncharted... איך שנאתי את הדמואים אין דברים כאלה..יכול להיות שיש לי מפה שלא פתחתי כראוי? הרי זה כבר מגיע עם כל ה DLC ... אני יודע מנסיון שאם משחק לא זורם לי טוב אני פותח יוטיוב כדי לעבור אותו ולסיים כי אין משהו שימשוך אותי כמו נניח ב lords of shadow 2 CASTLEVANIA שהיה משעמם רצח ולא פלא שאחרי פחות מחצי שנה קונאמי מציעים אותו בחצי מחיר.. הורדתי את ה DLC מסקרנות ועזבתי כי הוא פשוט לא מעניין כמו הראשון שהוא קלאסי וסיימתי אותו אומנם פעם אחת בלבד כי הוא היה כל כך ארוך אבל מעניין ומרשים כמו ה DLC שיצא אחריו... שוב כגודל הציפייה... ההמשך הוא פשוט נ פ י לה לצערי... אני מת על הפרנצ׳ייז הזה... אגב המשחק היחידי שלא סיימתי חוץ ממנו הוא רזידנט איוול 6 שלא שווה יריקה..
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

יש REMAKE לרזידנט אוויל 1, שייצא ב 2015, ב HD, ושיפור בטקסטורות, בשליטה ועוד.toxin כתב:לגבי רזידנט איוול 6, אתה גם צודק. אחד הגרועים שלהם בפריינג'ייז הזה. פשוט זלזול בגיימרים. מקווה שמספר 7 יהיה יותר טוב....
חדשות יותר טובות מאלו? אין כמעט.
עתיד לצאת לכל הקונסולות של הדור הנוכחי והקודם, למעט (כרגע) ה WIIU.
-
vanhelsing
-
- עוסק בתחום

כן קראתי ב ign ואני מצפה לזה יותר מ the order
וזה קצת עצוב ש remake למשחק מלפני כמעט 20 שנים מרגש אותי יותר מדור חדש של משחקים... אגב אשמח לקבל ממישהו פרטים למשחק חדש של קפקום שאני לא זוכר את שמו (משהו עם down ) לא מדברים עליו הרבה שזה כבר מדליק אותי שלא כמו tlou ו the order שמפמפמים בלי הפסקה ואני כבר רואה את התוצאהgal-cohen כתב:יש REMAKE לרזידנט אוויל 1, שייצא ב 2015, ב HD, ושיפור בטקסטורות, בשליטה ועוד.......
חדשות יותר טובות מאלו? אין כמעט.
עתיד לצאת לכל הקונסולות של הדור הנוכחי והקודם, למעט (כרגע) ה WIIU....
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

נראה לי אתה מדבר על Deep Down
-
vanhelsing
-
- עוסק בתחום

כןןןןןןן
פרטים בבקשה מה הסגנון מי נגד מי והאם זה סטייל רזידנט איוול?jacko-il כתב:נראה לי אתה מדבר על Deep Down...
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

Re: כן קראתי ב ign ואני מצפה לזה יותר מ the order
כן, אבל אתה יודע, זה כמו תעשיית הסרטים..vanhelsing כתב:וזה קצת עצוב ש remake למשחק מלפני כמעט 20 שנים מרגש אותי יותר מדור חדש של משחקים... אגב אשמח לקבל ממישהו פרטים למשחק חדש של קפקום שאני לא זוכר את שמו (משהו עם down ) לא מדברים עליו הרבה שזה כבר מדליק אותי שלא כמו tlou ו the order שמפמפמים בלי הפסקה ואני כבר רואה את התוצאה.........
הלוואי והיו עושים סרטים כמו פעם.
בחיי, הספרייה של הסרטים שלי מכילה בעיקר סרטים ישנים של TO KEEP מאשר חדשים, כאלו של לצפות ולמחוק/לזרוק.
אתה מתכוון ל DEEP DOWN?
אני אישית שמתי עין על THE EVIL WITHIN שיוצא עוד חודשיים, מחזיק אצבעות.
·
-
vanhelsing
-
- עוסק בתחום

כן מסכים לגמרי עם הסרטים/משחקים ישנים... פעם היה שפע ולא ידענו מה לבחור ועכשיו זה הרבה *** של אינדי ומתוך ה״איכותיים״ גם יש הרבה נפילות...הורדתי את CASTLEVANIA symphony of the night לא מזמן ובכיתי מאושר.. איזה משחק סוחף למרות גרפיקה פשוטה אבל פסקול מטורף עד שהורדתי אותו לטלפון (תקשיבו ותראו איזה תענוג...) יש לי את הדיסק המקורי היפני של sega Saturn עם עוד שני שלבים שלא היו בגרסאות האירופאיות של ה PSX ...
כן גל תודה
זה המשחק שחיפשתי ומקווה שהוא יהיה סבבה כמו הטריילר... טקטיקה ידועה של קמצנות באינפורמציה אבל קפקום לא פראיירים... לגבי evil within לא יודע איפה קראתי שהוא חוזר על עצמו למרות שהוא נראה מדהים.. אם אני לא טועה זה מבית היוצר של רזידנט איוול SHINJI MIKAMI נכון..?
כן גל תודה
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

כן.vanhelsing כתב:כן מסכים לגמרי עם הסרטים/משחקים ישנים... פעם היה שפע ולא ידענו מה לבחור ועכשיו זה הרבה *** של אינדי ומתוך ה״איכותיים״ גם יש הרבה נפילות...
כן גל תודהזה המשחק שחיפשתי ומקווה שהוא יהיה סבבה כמו הטריילר... טקטיקה ידועה של קמצנות באינפורמציה אבל קפקום לא פראיירים... לגבי evil within לא יודע איפה קראתי שהוא חוזר על עצמו למרות שהוא נראה מדהים.. אם אני לא טועה זה מבית היוצר של רזידנט איוול SHINJI MIKAMI נכון..?
...
אדם שאחראי על משחקים כמו DINO CRISIS, RE4, VIEWTIFUL JOE, DEVIL MAY CRY ועוד רבים אחרים?
גם אם הוא יחרבן לתוך העטיפה של הדיסק אני אקנה את זה במחיר מלא כי החרא שלו טוב.
(סליחה על הביטויים)