audio technica m50 - samsung galaxy s4 and bass
רכשתי את האוזניות לפני יותר משבוע מבאג , בהתאם לכל ההמלצות בכל האתרים,
טעות שלא שמעתי לפני הרכישה אך במחשבה שאם 95 % מהביקוות מהללים את האוזניות אז מה יכול להיות רע,
חיברתי אותם לסמסונג גלקסי 4S ו... אין עוצמה ואין באס כמו שצריך (אפילו לא מתקרב לBeats STUDIO או לאוזניות פשוטות יותר של Marley Positive Vibration ) איפה לעזאל נעלם הבאס והעוצמה ???
בחיבור למחשב עם כרטיס קול רגיל אותה תופעה,
רק בחיבור לIPAD שומעים יותר טוב ויותר חזק ובהגברה מקסימאלית שומעים גם באס אבל לא דומה לשאר האוזניות,
גם אחרי צריבה של מספר ימים המצב לא השתפר ,
האם רק מגבר יעזור לאוזניות הנ"ל ? האם אני מבקש מהאוזניות יותר ממה שהם יכולים לתת ? יש מצב שהם תקולות ? האם יש עוד משהו ששומע איתם בגלקסי S4 ויכול לאמת שהשידוך בינהם לא משהו ?
HELP
טעות שלא שמעתי לפני הרכישה אך במחשבה שאם 95 % מהביקוות מהללים את האוזניות אז מה יכול להיות רע,
חיברתי אותם לסמסונג גלקסי 4S ו... אין עוצמה ואין באס כמו שצריך (אפילו לא מתקרב לBeats STUDIO או לאוזניות פשוטות יותר של Marley Positive Vibration ) איפה לעזאל נעלם הבאס והעוצמה ???
בחיבור למחשב עם כרטיס קול רגיל אותה תופעה,
רק בחיבור לIPAD שומעים יותר טוב ויותר חזק ובהגברה מקסימאלית שומעים גם באס אבל לא דומה לשאר האוזניות,
גם אחרי צריבה של מספר ימים המצב לא השתפר ,
האם רק מגבר יעזור לאוזניות הנ"ל ? האם אני מבקש מהאוזניות יותר ממה שהם יכולים לתת ? יש מצב שהם תקולות ? האם יש עוד משהו ששומע איתם בגלקסי S4 ויכול לאמת שהשידוך בינהם לא משהו ?
HELP
- eyal1983
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3449
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 281 פעמים
מגבר עם כפתור מיוחד להגברת באס יפתור לך את הבעיה
http://www.jdslabs.com/products/1/cmoyb ... amplifier/
http://www.jdslabs.com/products/1/cmoyb ... amplifier/
אוזניות ברמה הזו עם כמות התשבוחות שיש עליהם צריכות לתת בבבסיס שלהם סאונד טוב ללא צורך בהגברה ,
אוזניות פשוטות מהן נשמעות הרבה יותר טוב , אני מרגיש כאילו רכשתי חיקוי סיני של מותג וזה לא צריך להיות כך ?
אז מי שמחפש אוזניות עם עוצמה ובאס נורמאלי ולא מעוניין ברכישה של מגבר שעולה כמו האוזניות שיחפש סוג אחר,
כמובן שברמה הבסיסית הם נשמעות בסדר אבל ללא הWOW שאתה מצפה מאוזניות והרצון לשמוע בהן שוב.
אבל זה רק לדעתי הבילתי מיקצועית.
אוזניות פשוטות מהן נשמעות הרבה יותר טוב , אני מרגיש כאילו רכשתי חיקוי סיני של מותג וזה לא צריך להיות כך ?
אז מי שמחפש אוזניות עם עוצמה ובאס נורמאלי ולא מעוניין ברכישה של מגבר שעולה כמו האוזניות שיחפש סוג אחר,
כמובן שברמה הבסיסית הם נשמעות בסדר אבל ללא הWOW שאתה מצפה מאוזניות והרצון לשמוע בהן שוב.
אבל זה רק לדעתי הבילתי מיקצועית.
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
dudis, אני מסכים איתך. אני חושב שה M50 אזניות לא ממש כיפיות ולא נוחות במיוחד ואין בהם שום דבר שמצדיק מחיר של מעל 100$. אני הרגשתי כמוך כשהיה לי אותן לשבועיים עד שמכרתי אותן.
בכל מקרה, בשימוש מטלפון ומחשב עם כרטיס קול רגיל זה באמת יותר בעייתי. לדוגמא, מ iPad air הן נשמעו יותר טוב וממגבר אזניות עם הגברת באס עוד קצת יותר טוב. עדיין זה לא היה זה.
בכל מקרה, בשימוש מטלפון ומחשב עם כרטיס קול רגיל זה באמת יותר בעייתי. לדוגמא, מ iPad air הן נשמעו יותר טוב וממגבר אזניות עם הגברת באס עוד קצת יותר טוב. עדיין זה לא היה זה.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
סליחה, אבל אם אחרי השוואה מטלפון נייד של ה-M50 לביטס ומארלי אתה מתלונן על הבאסים, אז יש לי שני דברים להגיד לך:
1. ככה לא משווים אוזניות
2. בהסתמך על האלטרנטיבות, פשוט אין לך מושג איך באס טוב צריך להישמע...
נסה לדחוף יותר באסים עם אקולייזר, אולי זה יעשה לך יותר טוב, אבל רוב הסיכויים שאתה פשוט רגיל לשלולית בוץ עמוקה של באסים, וייקח לך עוד הרבה שעות האזנה לסאונד טוב כדי לצאת ממנה.
1. ככה לא משווים אוזניות
2. בהסתמך על האלטרנטיבות, פשוט אין לך מושג איך באס טוב צריך להישמע...
נסה לדחוף יותר באסים עם אקולייזר, אולי זה יעשה לך יותר טוב, אבל רוב הסיכויים שאתה פשוט רגיל לשלולית בוץ עמוקה של באסים, וייקח לך עוד הרבה שעות האזנה לסאונד טוב כדי לצאת ממנה.
אני משווה 3 דגמים שיצאו מקופסא (דגם זול , בינוני ויקר),
הM50 נשמע FLAT לחלוטין ללא עוצמה וללא באס מהשוואה לשאר הדגמים,
אם אני צריך לרכוש מגבר בעלות מינימאלית של 400 ש"ח כדי להוציא משהו מהאוזניות הנ"ל אז באזור ה1000 ש"ח יש אוזניות הרבה יותר מוצלחות ,
שלא לדבר על ביטול האפשרות לניידות איתם (מגבר בכיס),
אם אני צריך לרכוש מגבר בעלות מינימאלית של 400 ש"ח כדי להוציא משהו מהאוזניות הנ"ל אז באזור ה1000 ש"ח יש אוזניות הרבה יותר מוצלחות ,
שלא לדבר על ביטול האפשרות לניידות איתם (מגבר בכיס),
- eyal1983
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3449
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 281 פעמים
גם מגבר פצפון בפחות מ 100שח יספיק להן (יש לו גם כפתור להגברת באס)
http://www.ebay.com/itm/New-FiiO-E6-Por ... 58b04b02b7
http://www.ebay.com/itm/New-FiiO-E6-Por ... 58b04b02b7
- epony
- חבר במועדון 10K

אתה עושה השוואה רעה בין דגם איכותי, דגם בינוני ודגם גרוע, כאשר שני האחרונים נמפחים את הבאס בצורה קיצונית ובעייתית מאוד. אוזניות טובות שמצויין עליהן בפירוש שהן ל-Monitoring אמורות להישמע "שטוחות", אבל הקטע ההזוי הוא שרוב הביקורות על ה-M50 הן שהן לא שטוחות מספיק, אלא מעט מודגשות מדי בתחום הנמוך.dudis כתב:אני משווה 3 דגמים שיצאו מקופסא (דגם זול , בינוני ויקר),
שלא לדבר על ביטול האפשרות לניידות איתם (מגבר בכיס),...
הנה השוואה בין עקומות ההיענות של ה-M50 (בכחול) וה-Beats (באדום), שמראה היטב בדיוק עד כמה הביטס "מנופחות", וכמה ה-M50 הרבה יותר מאוזנות ומדוייקות מהן:
-
- מקור: http://graphs.headphone.com/graphCompare.php?graphType=0&graphID[]=2941&graphID[]=1443&scale=30
- epony
- חבר במועדון 10K

לא מצאתי מדידות של המארלי האלה, אז אין לי דרך להגיד לך שהן עדיפות.
אם נשמע לך שהן "עדיפות משמעותית" על ה-M50 בבאסים, אז רוב הסיכויים שהבאסים שלהם מוגזמים כמו של הביטס...
אם נשמע לך שהן "עדיפות משמעותית" על ה-M50 בבאסים, אז רוב הסיכויים שהבאסים שלהם מוגזמים כמו של הביטס...
אני רואה שאני לא היחיד שמעלה את הסוגיה בנושא
שימו לב בתגובות על חוסר הבאס כנראה שרק מגבר יעזור להם ,
http://www.youtube.com/all_comments?v=o2kA4KMdAE0
בהתחלה חשבתי שבטוח בפורום הזה יש עשרות אם לא מאות משתמשים שרכשו את האוזניות והם יביאו אותי למסקנה שהאוזניות שלי תקולות, אבל קיבלתי רק 2 תגובות אחת שאומרת שאני צודק והשניה שאני לא מבין מה זה באס.
אם לא הייתי זורק את הקופסא של האוזניות ביום הראשון , לא הייתי חושב פעמיים ומחזיר אותם לבאג,
לפעמים צריך לצאת מה"עדר" ולהגיד תבדקו את האוזניות לפני שאתם רוכשים וכן יכול להיות שאתם בין ה5% שלא אוהבים את הסאונד של האוזניות האלה.
בהצלחה
שימו לב בתגובות על חוסר הבאס כנראה שרק מגבר יעזור להם ,
http://www.youtube.com/all_comments?v=o2kA4KMdAE0
בהתחלה חשבתי שבטוח בפורום הזה יש עשרות אם לא מאות משתמשים שרכשו את האוזניות והם יביאו אותי למסקנה שהאוזניות שלי תקולות, אבל קיבלתי רק 2 תגובות אחת שאומרת שאני צודק והשניה שאני לא מבין מה זה באס.
אם לא הייתי זורק את הקופסא של האוזניות ביום הראשון , לא הייתי חושב פעמיים ומחזיר אותם לבאג,
לפעמים צריך לצאת מה"עדר" ולהגיד תבדקו את האוזניות לפני שאתם רוכשים וכן יכול להיות שאתם בין ה5% שלא אוהבים את הסאונד של האוזניות האלה.
בהצלחה
- epony
- חבר במועדון 10K

ציטוטים ישירים מהסרטון הנ"ל
הבאס של הביטס סטודיו יותר חזק, אבל הרבה פחות טוב. הוא פשוט דופק בומים בראש ברגע שהתדר של הצליל מספיק נמוך.
פחות או יותר כל מי שהגיב על הביקורת הנ"ל ואמר ההיפך אלה אנשים שהם בדיוק כמוך - היו להם אוזניות שדפקו בומים מטורפים בבאסים בלי חשבון ובלי קשר לסאונד איכותי, ואז כשהם עברו לאוזניות - שבהחלט נחשבות לבאסיות - שנותנות באס איכותי ולא סתם דופקות בראש, אז הם פתאום נורא מאוכזבים...
נ.ב. כמעט כל שרשור על אוזניות כולל המלצה חד-משמעית לשמוע כמה שיותר אוזניות במידת האפשר. הבעייה היא שזה לא תמיד אפשרי, כי ברוב החנויות לא נותנים ללקוחות לשמוע אוזניות, ולא פותחים אוזניות בשווי מאות רבות של ש"ח רק כדי שיהיה בתצוגה ושאפשר יהיה לשמוע אותן.
כל הביקורת הזאת אומרת בדיוק מה שאני אמרתי לעיל: הבאס ב-M50 חזק, טוב ומאוד מפורט.[left]The M50's have incredible bass... you will not lack for bass.
The studios... their bass is louder, but it's literally just "boom!"
[/left]...
הבאס של הביטס סטודיו יותר חזק, אבל הרבה פחות טוב. הוא פשוט דופק בומים בראש ברגע שהתדר של הצליל מספיק נמוך.
פחות או יותר כל מי שהגיב על הביקורת הנ"ל ואמר ההיפך אלה אנשים שהם בדיוק כמוך - היו להם אוזניות שדפקו בומים מטורפים בבאסים בלי חשבון ובלי קשר לסאונד איכותי, ואז כשהם עברו לאוזניות - שבהחלט נחשבות לבאסיות - שנותנות באס איכותי ולא סתם דופקות בראש, אז הם פתאום נורא מאוכזבים...
נ.ב. כמעט כל שרשור על אוזניות כולל המלצה חד-משמעית לשמוע כמה שיותר אוזניות במידת האפשר. הבעייה היא שזה לא תמיד אפשרי, כי ברוב החנויות לא נותנים ללקוחות לשמוע אוזניות, ולא פותחים אוזניות בשווי מאות רבות של ש"ח רק כדי שיהיה בתצוגה ושאפשר יהיה לשמוע אותן.
שלום לכולם,
אני עדיין עם האוזניות המאכזבות הנ"ל ומדי פעם אני מוציא אותם כדי לשמוע קצת מוזיקה ,
אולי יש באמת בעיה באוזניות שלי שלא מוציאות בס או קצת רועדות בהתאם לבאסים,
לפני שאני לוקח אותם לבאג לבצע בדיקה משהו עם הM50 יכול לשמוע את השיר של David Guetta - Shot Me Down ft. Skylar Grey (Lyric Video)
ולהגיד לי האם החל מהדקה 0:43 הבאסים נשמעים חזק והאוזניות רועדות (ללא מגבר) או שהסאונד רגוע ?
תודה על העזרה
אני עדיין עם האוזניות המאכזבות הנ"ל ומדי פעם אני מוציא אותם כדי לשמוע קצת מוזיקה ,
אולי יש באמת בעיה באוזניות שלי שלא מוציאות בס או קצת רועדות בהתאם לבאסים,
לפני שאני לוקח אותם לבאג לבצע בדיקה משהו עם הM50 יכול לשמוע את השיר של David Guetta - Shot Me Down ft. Skylar Grey (Lyric Video)
ולהגיד לי האם החל מהדקה 0:43 הבאסים נשמעים חזק והאוזניות רועדות (ללא מגבר) או שהסאונד רגוע ?
תודה על העזרה
נתנו לך פה כל תשובה אפשרית ואתה מסרב להכיר באמת.
אז בוא אני אעשה לך סדר ואפתור לך את ה "בעיה" באוזניות:
מכור אותן ב 350 שקל ולך לחנויות לנסות אוזניות ולהאזין למוסיקה שאתה אוהב.
קנה אוזניות חדשות לפי מה שנראה ונשמע לך טוב, וזהו.
קנית אוזניות שלא מתאימות להעדפות שלך ועשית קניה לא טובה.
מה לעשות, קורה. עכשיו הגיע הזמן לקנות חדשות.
אז בוא אני אעשה לך סדר ואפתור לך את ה "בעיה" באוזניות:
מכור אותן ב 350 שקל ולך לחנויות לנסות אוזניות ולהאזין למוסיקה שאתה אוהב.
קנה אוזניות חדשות לפי מה שנראה ונשמע לך טוב, וזהו.
קנית אוזניות שלא מתאימות להעדפות שלך ועשית קניה לא טובה.
מה לעשות, קורה. עכשיו הגיע הזמן לקנות חדשות.
אולי באמת יש לו בעייה טכנית, כמו פאזה הפוכה. אבל זה יתבטא ביותר מאשר רק בבאס.
בדוק אם אתה שומע צלילים שממוקססים ב-2 הערוצים ואמרים להיות במרכז הבמה, כמו ווקאלים, תשווה ל-2 הזוגות האחרים שלך. אם אתה לא יכול "להצביע" על שום דבר במרכז אז יש לך באמת תקלה.
בדוק אם אתה שומע צלילים שממוקססים ב-2 הערוצים ואמרים להיות במרכז הבמה, כמו ווקאלים, תשווה ל-2 הזוגות האחרים שלך. אם אתה לא יכול "להצביע" על שום דבר במרכז אז יש לך באמת תקלה.
אני מניח שהתכוונת ל Ilyan ולא אלי.
בכל מקרה, כאשר תגלה שהאוזניות תקינות לחלוטין וללא רבב, מכור אותן ורכוש לעצמך 'אוזניות ראפרים' בדמות beats \ soul \ skullcandy \ house of marley
לך לחנות עם הנגן שלך ותאזין להן, תשפוט רק לפי מה שנשמע לך טוב באוזניים ואל תקשיב לביקורות של אף אחד.
תהיה מוכן להוציא סכום שכנראה יהיה כפליים ואף יותר מהמחיר ששילמת על ה M50.
ובשום פנים ואופן אל תקנה אוזניות מזויפות ממקומות מפוקפקים.
בהצלחה. אתה תצטרך אותה. וגם קצת מזל.
בכל מקרה, כאשר תגלה שהאוזניות תקינות לחלוטין וללא רבב, מכור אותן ורכוש לעצמך 'אוזניות ראפרים' בדמות beats \ soul \ skullcandy \ house of marley
לך לחנות עם הנגן שלך ותאזין להן, תשפוט רק לפי מה שנשמע לך טוב באוזניים ואל תקשיב לביקורות של אף אחד.
תהיה מוכן להוציא סכום שכנראה יהיה כפליים ואף יותר מהמחיר ששילמת על ה M50.
ובשום פנים ואופן אל תקנה אוזניות מזויפות ממקומות מפוקפקים.
בהצלחה. אתה תצטרך אותה. וגם קצת מזל.