פעם אחר פעם שירות גרוע מטכנאי של בזק
-
עמית_לגו
-
- עורך חדשות HT

- תגובות: 1728
- שם מלא: עמית לגו
- נתן תודות: 286 פעמים
- קיבל תודות: 393 פעמים
לקחתי את עצתו של אחד מחברי האתר והזמנתי טכנאי לשיפור נתוני הקו מאחר ואמרו לי שאני יכול לקבל עוד 30 מגה.
נתחיל מהשעות המאוד לא הגיוניות שהם באים בהם משעה 8 בבוקר ועד 4 בצהרים.
הזמנתי טכנאי והוא הגיע בשעה 8 וחצי בבוקר מאחר ואני בן 15 לטכנאי על פי חוק אסור להיכנס לביתי אך הוא התעקש שהוא אכן צריך לעלות ולבדוק משהו אצלי בבית למרות שכבר החלפתי לפילטרים חדשים ועשיתי את כל מה שנחוץ.
קראתי לשכן שגר לידי כדי שהטכנאי יעשה את העבודה שלו והטכנאי הפחיד אותו שהדבר יכול לקחת 40 דקות לפחות לפחות ושהוא לא רוצה שהוא ישאר למשך זמן כזה השכן נרתע וחזר לביתו
קראתי לשכן השני והוא ממש התעקש להישאר עד שהטכנאי יסיים אך הטכנאי התעקש משום מה שהוא יחזור לביתו.
השכן חזר לביתו ואמרתי לטכנאי שאני מזעיק את אחד ההורים ותוך 5 דקות אחד מהם יגיע
הוא פשוט קם לקח את הציוד שלו והלך ואמר שלא הייתי צריך לקרוא לו כאשר אין מבוגר בבית.
בשיא חוצפת המוקד הם התקשרו אליי ואמרו לי שאני ישלם על הביקור של הטכנאי וכי זה נחשב לכך שלא הייתי בבית
ולאחר ריב של רבע שעה איתם הצלחתי לגרום להם לבטל את התשלום ולהזעיק את הטכנאי בחזרה ותשובתו היא שהוא לא רוצה לחזור בחזרה לסיים את העבודה שהוא התחיל.
הזמנתי טכנאי והוא הגיע בשעה 8 וחצי בבוקר מאחר ואני בן 15 לטכנאי על פי חוק אסור להיכנס לביתי אך הוא התעקש שהוא אכן צריך לעלות ולבדוק משהו אצלי בבית למרות שכבר החלפתי לפילטרים חדשים ועשיתי את כל מה שנחוץ.
קראתי לשכן שגר לידי כדי שהטכנאי יעשה את העבודה שלו והטכנאי הפחיד אותו שהדבר יכול לקחת 40 דקות לפחות לפחות ושהוא לא רוצה שהוא ישאר למשך זמן כזה השכן נרתע וחזר לביתו
קראתי לשכן השני והוא ממש התעקש להישאר עד שהטכנאי יסיים אך הטכנאי התעקש משום מה שהוא יחזור לביתו.
הוא פשוט קם לקח את הציוד שלו והלך ואמר שלא הייתי צריך לקרוא לו כאשר אין מבוגר בבית.
בשיא חוצפת המוקד הם התקשרו אליי ואמרו לי שאני ישלם על הביקור של הטכנאי וכי זה נחשב לכך שלא הייתי בבית
ולאחר ריב של רבע שעה איתם הצלחתי לגרום להם לבטל את התשלום ולהזעיק את הטכנאי בחזרה ותשובתו היא שהוא לא רוצה לחזור בחזרה לסיים את העבודה שהוא התחיל.
כל הכתבות שלי
עמית לגו
עמית לגו
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
מפתיע, ציפיתי לראות פוסט כזה של הוט.
אולי מראש אם היה אדם מבוגר בבית כפי שצריך להיות כל זה היה נחסך.
אני אישית תמיד קיבלתי שירות קרוב למושלם מבזק.
אני אישית תמיד קיבלתי שירות קרוב למושלם מבזק.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
-
עמית_לגו
-
- עורך חדשות HT

אבל כבר היה מישהו מראש והטכנאי הפחיד אותו בזמן עבודה ארוך וממש הכריח אותו לחזור לביתוmp3lll כתב:מפתיע, ציפיתי לראות פוסט כזה של הוט.
אני אישית תמיד קיבלתי שירות קרוב למושלם מבזק....
כל הכתבות שלי
עמית לגו
עמית לגו
-
עמית_לגו
-
- עורך חדשות HT

·giladk123 כתב:מוזר, דווקא אצלי הטכנאים של בזק עשו עבודה מהירה וטובה......
גם אני בדרך כלל לא סובל מבזק אבל בזמן האחרון ממש הגיעו לרמה נמוכה מאוד בשירות שלהם
כל הכתבות שלי
עמית לגו
עמית לגו
אתה ילד בן 15 שטרטר את הטכנאי המסכן. מה אתה בעצם רוצה? בשביל מה בכלל הזמנת אותו אם אתה לבד בית? מה אומרים ההורים שאתה מסתוב עם זרים?עמית_לגו כתב:לקחתי את עצתו של אחד מחברי האתר והזמנתי טכנאי לשיפור נתוני הקו מאחר ואמרו לי שאני יכול לקבל עוד 30 מגה.
ולאחר ריב של רבע שעה איתם הצלחתי לגרום להם לבטל את התשלום ולהזעיק את הטכנאי בחזרה ותשובתו היא שהוא לא רוצה לחזור בחזרה לסיים את העבודה שהוא התחיל....
·
-
עמית_לגו
-
- עורך חדשות HT

·shoki222 כתב:אתה ילד בן 15 שטרטר את הטכנאי המסכן. מה אתה בעצם רוצה? בשביל מה בכלל הזמנת אותו אם אתה לבד בית? מה אומרים ההורים שאתה מסתובב עם זרים?......
·...
שוב אני טוען כי אכן היו איתי במהלך הזמן שהטכנאי נכח בביתי 2 מבוגרים שהוא ממש לחץ עליהם לעזוב
אם הייתי לבד בבית כבר הייתי אומר לטכנאי לא להגיע ולא הייתי מטרטר אותו מלכתחילה
כל הכתבות שלי
עמית לגו
עמית לגו