פעם אחר פעם שירות גרוע מטכנאי של בזק

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
עמית_לגו פותח השרשור
עורך חדשות HT
עורך חדשות HT
תגובות: 1728
שם מלא: עמית לגו
נתן תודות: 286 פעמים
קיבל תודות: 393 פעמים

שליחה #1 

לקחתי את עצתו של אחד מחברי האתר והזמנתי טכנאי לשיפור נתוני הקו מאחר ואמרו לי שאני יכול לקבל עוד 30 מגה.
נתחיל מהשעות המאוד לא הגיוניות שהם באים בהם משעה 8 בבוקר ועד 4 בצהרים.
הזמנתי טכנאי והוא הגיע בשעה 8 וחצי בבוקר מאחר ואני בן 15 לטכנאי על פי חוק אסור להיכנס לביתי אך הוא התעקש שהוא אכן צריך לעלות ולבדוק משהו אצלי בבית למרות שכבר החלפתי לפילטרים חדשים ועשיתי את כל מה שנחוץ.
קראתי לשכן שגר לידי כדי שהטכנאי יעשה את העבודה שלו והטכנאי הפחיד אותו שהדבר יכול לקחת 40 דקות לפחות לפחות ושהוא לא רוצה שהוא ישאר למשך זמן כזה השכן נרתע וחזר לביתו
קראתי לשכן השני והוא ממש התעקש להישאר עד שהטכנאי יסיים אך הטכנאי התעקש משום מה שהוא יחזור לביתו.
השכן חזר לביתו ואמרתי לטכנאי שאני מזעיק את אחד ההורים ותוך 5 דקות אחד מהם יגיע
הוא פשוט קם לקח את הציוד שלו והלך ואמר שלא הייתי צריך לקרוא לו כאשר אין מבוגר בבית.
בשיא חוצפת המוקד הם התקשרו אליי ואמרו לי שאני ישלם על הביקור של הטכנאי וכי זה נחשב לכך שלא הייתי בבית
ולאחר ריב של רבע שעה איתם הצלחתי לגרום להם לבטל את התשלום ולהזעיק את הטכנאי בחזרה ותשובתו היא שהוא לא רוצה לחזור בחזרה לסיים את העבודה שהוא התחיל.
כל הכתבות שלי
עמית לגו

amitbak
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4202
נתן תודות: 135 פעמים
קיבל תודות: 226 פעמים

שליחה #2 

בזק =נזק *** של חברה.
טכנאים ברמה הנמוכה ביותר שיש.

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #3 

מפתיע, ציפיתי לראות פוסט כזה של הוט.
אולי מראש אם היה אדם מבוגר בבית כפי שצריך להיות כל זה היה נחסך.
אני אישית תמיד קיבלתי שירות קרוב למושלם מבזק.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

עמית_לגו פותח השרשור
עורך חדשות HT
עורך חדשות HT

שליחה #4 

mp3lll כתב:מפתיע, ציפיתי לראות פוסט כזה של הוט.
אולי מראש אם היה אדם מבוגר בבית כפי שצריך להיות כל זה היה נחסך.
אני אישית תמיד קיבלתי שירות קרוב למושלם מבזק.
...
אבל כבר היה מישהו מראש והטכנאי הפחיד אותו בזמן עבודה ארוך וממש הכריח אותו לחזור לביתו
כל הכתבות שלי
עמית לגו

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9355
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 742 פעמים

שליחה #5 

גם אם לא יעזור, תרים טלפון לבזק ותתלונן גם על השירות וגם על הטכנאי הספציפי. אחרי זה תבקש שישלחו עוד פעם מישהו כדי לסיים את העבודה.
תנדנד להם אם צריך. בסוף זה יעבוד.

giladk123
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 448
נתן תודות: 169 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שליחה #6 

מוזר, דווקא אצלי הטכנאים של בזק עשו עבודה מהירה וטובה...

עמית_לגו פותח השרשור
עורך חדשות HT
עורך חדשות HT

שליחה #7 

giladk123 כתב:מוזר, דווקא אצלי הטכנאים של בזק עשו עבודה מהירה וטובה...
...
·
גם אני בדרך כלל לא סובל מבזק אבל בזמן האחרון ממש הגיעו לרמה נמוכה מאוד בשירות שלהם
כל הכתבות שלי
עמית לגו

shoki222
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 547
נתן תודות: 135 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #8 

עמית_לגו כתב:לקחתי את עצתו של אחד מחברי האתר והזמנתי טכנאי לשיפור נתוני הקו מאחר ואמרו לי שאני יכול לקבל עוד 30 מגה.
נתחיל מהשעות המאוד לא הגיוניות שהם באים בהם משעה 8 בבוקר ועד 4 בצהרים.
הזמנתי טכנאי והוא הגיע בשעה 8 וחצי בבוקר מאחר ואני בן 15 לטכנאי על פי חוק אסור להיכנס לביתי אך הוא התעקש שהוא אכן צריך לעלות ולבדוק משהו אצלי בבית למרות שכבר החלפתי לפילטרים חדשים ועשיתי את כל מה שנחוץ.
קראתי לשכן שגר לידי כדי שהטכנאי יעשה את העבודה שלו והטכנאי הפחיד אותו שהדבר יכול לקחת 40 דקות לפחות לפחות ושהוא לא רוצה שהוא ישאר למשך זמן כזה השכן נרתע וחזר לביתו
קראתי לשכן השני והוא ממש התעקש להישאר עד שהטכנאי יסיים אך הטכנאי התעקש משום מה שהוא יחזור לביתו.
השכן חזר לביתו ואמרתי לטכנאי שאני מזעיק את אחד ההורים ותוך 5 דקות אחד מהם יגיע
הוא פשוט קם לקח את הציוד שלו והלך ואמר שלא הייתי צריך לקרוא לו כאשר אין מבוגר בבית.
בשיא חוצפת המוקד הם התקשרו אליי ואמרו לי שאני ישלם על הביקור של הטכנאי וכי זה נחשב לכך שלא הייתי בבית
ולאחר ריב של רבע שעה איתם הצלחתי לגרום להם לבטל את התשלום ולהזעיק את הטכנאי בחזרה ותשובתו היא שהוא לא רוצה לחזור בחזרה לסיים את העבודה שהוא התחיל.
...
אתה ילד בן 15 שטרטר את הטכנאי המסכן. מה אתה בעצם רוצה? בשביל מה בכלל הזמנת אותו אם אתה לבד בית? מה אומרים ההורים שאתה מסתוב עם זרים?
·

עמית_לגו פותח השרשור
עורך חדשות HT
עורך חדשות HT

שליחה #9 

shoki222 כתב:
...
...
אתה ילד בן 15 שטרטר את הטכנאי המסכן. מה אתה בעצם רוצה? בשביל מה בכלל הזמנת אותו אם אתה לבד בית? מה אומרים ההורים שאתה מסתובב עם זרים?
·
...
·
שוב אני טוען כי אכן היו איתי במהלך הזמן שהטכנאי נכח בביתי 2 מבוגרים שהוא ממש לחץ עליהם לעזוב
אם הייתי לבד בבית כבר הייתי אומר לטכנאי לא להגיע ולא הייתי מטרטר אותו מלכתחילה
כל הכתבות שלי
עמית לגו

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”