שלום חברים
אני בהתלבטות בין שתי טלוויזיות - LG 50LA621y או Philips 47PFL6008
שתיהן בערך באותו מחיר, ואני מוכן להתפשר על 3" בשביל איכות.
לשתיהן תלת מימד פסיבי.
קצב החלקת תמונה 200\500 - כנראה לא משנה יותר מדי, גם ככה לא יפעל רוב הזמן
מישהו יודע מה קצב הרענון האמיתי שלהן?
באופן כללי אשמח לעזרה בהחלטה וגם שאלה לבעלי האמבילייט - האם זהו סתם גימיק או יוצא לכם להשתמש בזה הרבה?
ואם הטלוויזיה תהיה במרחק 40 ס"מ בערך, יראו את האפקט כמו שצריך?
תודה מראש לעוזרים
התלבטות בין שתי טלוויזיות + שאלה על אמבילייט
-
ItamarEshel
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 21
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
·הייצור לא עבר לסינים. החברה עברה ל 70% בעלות סינית. הם עדיין מרכיבים את סדרות 6 ומעלה במזרח אירופה איפשהו.NK כתב:דגם ה-621 של LG מוצלח מאוד , האמבלייט לדעתי ממש לא גימיק , לפיליפס איכות תמונה מצויינת , אבל יש שתי בעיות ,מאז שהיצור עבר לסינים יש בעיה עם בקרת האיכות והשרות של אלקטרה מתחת לכל ביקורת ....
להערכתי, דווקא שנה שעברה שבה הבעלות עברה לסינים אבל התהליכים של בקרת האיכות עדיין היו של פיליפס העולמית והיו יותר בעיות מהשנה.
בקשר לאלקטרה, אני לא מנסה להגן עליהם כי יש להם יציאות די מעצבנות אבל רוב הזמן הם מתנהלים על פי החוק ועושים מה שצריך כשמשהו מתקלקל בניגוד ליבואן סמסונג למשל.
נראה לי שלמרות שכל היבואנים די חארות, דווקא ישפאר (סוני) ו ח.י. (LG) יוצאים הכי בסדר.
בקשר למסכים שציין פותח השירשור:
למייטב ידיעתי, הפאנל של 6008 הוא אותו פאנל שנמצא ב LA660 של LG עם קצב טבעי של 100 הרץ וב 621 פאנל קצת פחות טוב עם קצב של 50.
לי הייתה התלבטות דומה בין LG LA660 או 740 ובין הפיליפסים ובסוף קניתי 7108 (די דומה ל 6008).
המתחרה הכי טובה של הפיליפס היא דווקא הסוני w805a. תבדוק אותה ואת הסוני ורד מה LG לדעתי.
שלום! אתה בהחלט יכול לקחת את ה: 6008הוא מסך מוצלח ויש לו תמונה יפיפייה, האמבילייט מצוין ומוסיף המון בזמן הצפייה במיוחד בסרטים ומעייף פחות את העיניים. מבחינת מרחק הצפייה שציינת הוא עוד אפקטיבי אבל עדיף מרחק קצר יותר. עדיף להתקין את המסך על קיר שטוח ולא בתוך נישה בכדי שתוכל להינות מאפקט.