הפונט המושלם לכתוביות בבלו-ריי
-
RoeyTNT
- חבר ותיק

- תגובות: 1274
- שם מלא: RoeyTNT
- נתן תודות: 64 פעמים
- קיבל תודות: 22 פעמים
היי חברים, השגתי קובץ בלוריי מלא (תפריטים והכל) והשתמשתי במדריך הנ"ל כדי לחבר אליו כתוביות בעברית.
http://www.hometheater.co.il/article016 ... u-ray.html
העניין הוא שבחרתי בגודל פונט שמוצע במדריך וכשהפעלתי את הסרט בסטרימר (PCH A-200) הכתוביות היו עצומות. חזרתי על התהליך שוב, שיניתי את הגודל - הפונט היה קטן מדי. העניין הוא שהתהליך לוקח זמן ולשנות כל פעם לעשות Muxing ולהעביר 44 ג'יגה לסרטרימר רק בשביל לבדוק את הפונט מתאים זה דבר מייגע.
השאלה שלי האם מישהו התנסה בזה ויש גודל פונט שהוא מתאים לדעתכם (ועל הדרך גם מרחק מתחתית המסך וגודל קווי מתאר של הכתוביות).
אשמח לדוגמא שהפונט יהיה דומה (בגודל ובכל הדברים הנ"ל) לברירת המחדל של PCH A-200 בכתוביות SRT רגילות שרצות עם קבצי MKV... אני פשוט לא יודע מה הגודל של הפונט במספרים.
http://www.hometheater.co.il/article016 ... u-ray.html
העניין הוא שבחרתי בגודל פונט שמוצע במדריך וכשהפעלתי את הסרט בסטרימר (PCH A-200) הכתוביות היו עצומות. חזרתי על התהליך שוב, שיניתי את הגודל - הפונט היה קטן מדי. העניין הוא שהתהליך לוקח זמן ולשנות כל פעם לעשות Muxing ולהעביר 44 ג'יגה לסרטרימר רק בשביל לבדוק את הפונט מתאים זה דבר מייגע.
השאלה שלי האם מישהו התנסה בזה ויש גודל פונט שהוא מתאים לדעתכם (ועל הדרך גם מרחק מתחתית המסך וגודל קווי מתאר של הכתוביות).
אשמח לדוגמא שהפונט יהיה דומה (בגודל ובכל הדברים הנ"ל) לברירת המחדל של PCH A-200 בכתוביות SRT רגילות שרצות עם קבצי MKV... אני פשוט לא יודע מה הגודל של הפונט במספרים.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17927
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
למה צריך להטמיע את הכתוביות בקובץ?
למה לא להכניס את קובץ הכתוביות לתקיית ה bdmv לתת לו שם index.srt ושלום על ישראל ?
במצב הזה אתה יכול לבחור גודל כתוביות,צבע כתוביות,מיקום הכתוביות והכל דרך תפריט הכתוביות בפופקורן.
למה לא להכניס את קובץ הכתוביות לתקיית ה bdmv לתת לו שם index.srt ושלום על ישראל ?
במצב הזה אתה יכול לבחור גודל כתוביות,צבע כתוביות,מיקום הכתוביות והכל דרך תפריט הכתוביות בפופקורן.
-
RoeyTNT
- חבר ותיק

אני.... לא ידעתי שאפשר לעשות את זה!istarmini כתב:למה צריך להטמיע את הכתוביות בקובץ?
במצב הזה אתה יכול לבחור גודל כתוביות,צבע כתוביות,מיקום הכתוביות והכל דרך תפריט הכתוביות בפופקורן....
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

·RoeyTNT כתב:אני.... לא ידעתי שאפשר לעשות את זה!.........
ברוך הבא למועדון
ברגע שאתה עושה את זה אתה לוחץ על כפתור הכתוביות בשלט עד שמופיע לך EXTERNAL
בהצלחה
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

·RoeyTNT כתב:לשים את הקובץ בתוך פשוט בתוך תיקיית ה-BDMV או להכניס אותו לתיקיה שנמצאת בתוך התיקיה הנ"ל?...
בתוך תקיית ה bdmv
-
RoeyTNT
- חבר ותיק

תודה רבה! זו פשוט פעם ראשונה שאני צופה בקובץ בלו-ריי מלא. וכשעשיתי חיפוש לעניין הכתוביות הדבר הראשון שהופיע לי הוא המדריך ההוא.istarmini כתב:·......
ברוך הבא למועדוןחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה בערך כמו להגיד שלא ידעת שצריך ללחוץ על הכפתור ברכב כדי להוריד את החלון. זה הליך ששיך כבר להסטוריה של הסטרימרים.
ברגע שאתה עושה את זה אתה לוחץ על כפתור הכתוביות בשלט עד שמופיע לך EXTERNAL
בהצלחה...
בכל מקרה המון תודה