המלצה על HTPC
היי,
אני מעוניין לרכוש HTPC, אני מתכנן להתקין עליו WIN7\8.
מעוניין שיריץ סרטים FULL HD חלק ללא תקיעות, בנוסף 3D למקרה הצורך (כרגע לא אשתמש אך אין לדעת). יותר לכיוון FULL HD.
קונה מאמזון, תקציב 250-360 $.
אשמח לכמה הצעות.
תודה,
אני מעוניין לרכוש HTPC, אני מתכנן להתקין עליו WIN7\8.
מעוניין שיריץ סרטים FULL HD חלק ללא תקיעות, בנוסף 3D למקרה הצורך (כרגע לא אשתמש אך אין לדעת). יותר לכיוון FULL HD.
קונה מאמזון, תקציב 250-360 $.
אשמח לכמה הצעות.
תודה,
http://www.aliexpress.com/store/product ... 20117.html
1. תוסיף עוד 21 דולר ותקבל גם IR מובנה ו WIFI 300M
2. תציין שאתה מישראל ושאתה מבקש שיצהירו על ערך המוצר ב 60$ ולא תשלם עוד שקל
3. המחיר כולל DHL, תוך 4-7 ימים אצלך עם שליח מהנסיון שלי ושל עוד חברי פורום
4. בניה איכותית ביותר, שירות מצויין והם מעריכים את העסקים שישראל מביאה להם אז כל חתיכה נבדקת תחת מיקרוסקופ.
5. אצל אבא שלי עובד עם 8.1 ואצלי עם ווינדוס 7 אולטימייט כמו חיה, מכשיר שני אצלי מתפקד כ XBMC ואוכל הכל כולל הכל באודיו ווידאו
1. תוסיף עוד 21 דולר ותקבל גם IR מובנה ו WIFI 300M
2. תציין שאתה מישראל ושאתה מבקש שיצהירו על ערך המוצר ב 60$ ולא תשלם עוד שקל
3. המחיר כולל DHL, תוך 4-7 ימים אצלך עם שליח מהנסיון שלי ושל עוד חברי פורום
4. בניה איכותית ביותר, שירות מצויין והם מעריכים את העסקים שישראל מביאה להם אז כל חתיכה נבדקת תחת מיקרוסקופ.
5. אצל אבא שלי עובד עם 8.1 ואצלי עם ווינדוס 7 אולטימייט כמו חיה, מכשיר שני אצלי מתפקד כ XBMC ואוכל הכל כולל הכל באודיו ווידאו
כנראה אני לא הבנתי טוב או שהאתר לא מתאר נכון:
רשום שהמחיר 299$ עבור הפריט שמתואר כך:
Cheap Mini PC HTPC Computer 4G DDR3 64G SSD Intel Core i3 3217U IR Remote Control 150M WiFi Can uprade to 300M DHL Free Shipping.
אז למה להוסיף עוד 18$ אם רשום שזה כולל?
רשום שהמחיר 299$ עבור הפריט שמתואר כך:
Cheap Mini PC HTPC Computer 4G DDR3 64G SSD Intel Core i3 3217U IR Remote Control 150M WiFi Can uprade to 300M DHL Free Shipping.
אז למה להוסיף עוד 18$ אם רשום שזה כולל?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
שים לב שאין לדגם הספציפי הזה חיבור לרשת קווית.
דגמי NUC של אינטל נמכרים בארץ בפלונטר ו-KSP במחירים דומים ועם 3 שנות אחריות מקומית, ולכן לא בטוח שכדאי לקנות מחשב NUC מאמזון.
דגמי NUC של אינטל נמכרים בארץ בפלונטר ו-KSP במחירים דומים ועם 3 שנות אחריות מקומית, ולכן לא בטוח שכדאי לקנות מחשב NUC מאמזון.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"