קניתי סוני 4 בדוטי פרי
·gal-cohen כתב:קונסולת ה PS4 לא מאפשרת יותר משחקי רשת בחינם כבקונסולות הקודמות.
כעת עליך להיות מנוי ב PS+ לצורך זה....
אז אם קניתי משחק מקורי בחנות ואני רוצה לשחק בו ברשת אני צריך להיות מנוי לפליסטשין פלוס ולשחם עוד כסף?
ואם יש לי שני משתמשים אני צריך לשלם פעמיים?
זה לא משנה איזה משחק קנית וכמה שילמת, מנוי פלוס עולה כסף (50$ נכון להיום) והוא מציע עוד
הרבה פיצ׳רים חוץ מלשחק אונליין. הנ״ל נכון גם לגבי האקס בוקס.
אם יש לך שני משתמשים אתה לא צריך לשלם פעמיים, פשוט תוכל לשחק אונליין רק מהמשתמש שממנו קנית את מנוי הפלוס.
הרבה פיצ׳רים חוץ מלשחק אונליין. הנ״ל נכון גם לגבי האקס בוקס.
אם יש לך שני משתמשים אתה לא צריך לשלם פעמיים, פשוט תוכל לשחק אונליין רק מהמשתמש שממנו קנית את מנוי הפלוס.
אל תשכח לקנות את הפרמיום לBF4 , עולה עוד 50 דולר, במידה ויש לך יוזר אמריקאי..
בלי קשר הכי משתלם לפתוח יוזר אמריקאי ולא ישראלי, אז אם פתחת ישראלי , תמחק אותו ותפתח אמריקאי
הBF פרמיום זה למעשה מנוי שנתי לכל ההרחבות והתוספות שיוצאות למשחק במשך השנה, במקום לשלם על כל הרחבה 17$.
בנוסף מקבלים כל מיני תוספות שלא מקבלים שחקנים רגילים או כאלה שקונים רק DLC כל פעם שיוצא.
בלי קשר הכי משתלם לפתוח יוזר אמריקאי ולא ישראלי, אז אם פתחת ישראלי , תמחק אותו ותפתח אמריקאי
הBF פרמיום זה למעשה מנוי שנתי לכל ההרחבות והתוספות שיוצאות למשחק במשך השנה, במקום לשלם על כל הרחבה 17$.
בנוסף מקבלים כל מיני תוספות שלא מקבלים שחקנים רגילים או כאלה שקונים רק DLC כל פעם שיוצא.
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
הגזל של חברת EA במיטבו...Meishar84 כתב:אל תשכח לקנות את הפרמיום לBF4 , עולה עוד 50 דולר, במידה ויש לך יוזר אמריקאי..
בנוסף מקבלים כל מיני תוספות שלא מקבלים שחקנים רגילים או כאלה שקונים רק DLC כל פעם שיוצא....
- netivi
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 880
- נתן תודות: 1060 פעמים
- קיבל תודות: 29 פעמים
גנבה