ניגון קבצי MKV על אייפד 2
היי,
מחפש אלפקציה חינמית וטובה לניגון קבצי MKV כולל כתוביות על אייפד.
ניסיתי VLC- לא נתן להעתיק את הקבצים (כל קובץ שוקל ג'יגה) כתב שאין מספיק מקום.
ניסיתי MX PLAYER- העתיק את הקבצים ולא ראיתי אותם באלפקציה (אפילו לאחר ריסט האייפד).
יש המלצות?
מחפש אלפקציה חינמית וטובה לניגון קבצי MKV כולל כתוביות על אייפד.
ניסיתי VLC- לא נתן להעתיק את הקבצים (כל קובץ שוקל ג'יגה) כתב שאין מספיק מקום.
ניסיתי MX PLAYER- העתיק את הקבצים ולא ראיתי אותם באלפקציה (אפילו לאחר ריסט האייפד).
יש המלצות?
- deleteduser1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1253
- שם מלא: רוצה שתמחקו אותי
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 181 פעמים
אני משתמש בתוכנה בשם AVplayerHD. היא אמנם לא חינמית (2.99 דולר) אבל מאד נוחה, מראה כתוביות בעברית ומאפשרת לי להעביר קבצים למכשיר בכל גודל.
https://itunes.apple.com/us/app/avplaye ... 76815?mt=8
https://itunes.apple.com/us/app/avplaye ... 76815?mt=8
- deleteduser1
-
- חבר ותיק

·יש שלל אפליקציות שמאפשרות צפיה בכל פורמט גם על האייפד. אם מדובר ברשת הביתית כמו סטרימר לא חסרות תוכנות כמו airvideo ואחרות או התוכנה שהצעתי שמאפשרת צפיה בכל פורמט קיים כולל כתוביות ומאפשרת שמירה של הקבצים על המכשיר עצמו וצפיה בהם גם כשהמכשיר לא מחובר לרשת. האפליקציות האלה לא דורשות שום המרה ועובדות בלי שום בעיה עם כל קובץ.cobraf כתב:אייפד לא תומך בשום קובץ שהוא לא בפורמט שאפל החליטה עליו, אם אתה מתעקש לנגן אותם תצטרך לבצע המרה לפורמט MP4...
- deleteduser1
-
- חבר ותיק

·לא. המכשיר לא פרוץ. רגיל לגמרי. זה פשוט עובד אחרי הורדה והתקנה. אני משתמש בזה על אייפד 2 וגם על אייפד מיני.cobraf כתב:אתה צריך שהאייפד יהיה פרוץ בשביל שזה יעבוד? האייפד שלי דיי ישן אבל אצלי הדרך היחידה זה להמיר את הקבצים...
- deleteduser1
-
- חבר ותיק

· הנה צילום מסך מתוך האפליקציה. העברתי סרט תוך כמה שניות (מועדון הלקוחות של דאלאס, כולל תרגום SRT רגיל) וכך הוא נראה על המסך:eyalron כתב:·לא. המכשיר לא פרוץ. רגיל לגמרי. זה פשוט עובד אחרי הורדה והתקנה. אני משתמש בזה על אייפד 2 וגם על אייפד מיני..........
- deleteduser1
-
- חבר ותיק

העליתי לצורך ההדגמה עכשיו את "משחקי הרעב" בגודל 10 ג'יגה, 1080P גרסת IMAX בפורמט MKV
בתמונה הראשונה רואים את הקבצים כולל התרגום בתוך התוכנה על המכשיר
ובשניה קטע מהסרט.
בתמונה הראשונה רואים את הקבצים כולל התרגום בתוך התוכנה על המכשיר
ובשניה קטע מהסרט.
היי,
למרות שיש מקום הוא לא נתן לי להעתיק.
לבסוף הסתדרתי עם VLC, בפעם השישית הוא נתן להעתיק את הקבצים (לך תבין את אייטונס).
גם הניגון+כתוביות הסתדר.
הבעיה היחידה שיש לי כרגע ואני לא סגור שזאת בעיה כי השתמשתי עם האוזניות של נוט3, זה כשאני שם סרט אז בלי האוזניות שומעים חזק וכששמים אותן הוויליום ממש חלש.
הזמנתי אוזניות פשוטות דרך וואלה כדי לראות אם הבעיה באוזניות של הטלפון או בעיה של המכשיר.
למרות שיש מקום הוא לא נתן לי להעתיק.
לבסוף הסתדרתי עם VLC, בפעם השישית הוא נתן להעתיק את הקבצים (לך תבין את אייטונס).
גם הניגון+כתוביות הסתדר.
הבעיה היחידה שיש לי כרגע ואני לא סגור שזאת בעיה כי השתמשתי עם האוזניות של נוט3, זה כשאני שם סרט אז בלי האוזניות שומעים חזק וכששמים אותן הוויליום ממש חלש.
הזמנתי אוזניות פשוטות דרך וואלה כדי לראות אם הבעיה באוזניות של הטלפון או בעיה של המכשיר.
יותר טוב מזה, פשוט נשתגע