h6400 VS LG LB679Y
הורים שלי מחפשים מסך חדש (47) לסלון (המאד מואר) שלהם. כרגע חשבתי על אחד משני המסכים האלו מבחינת התקציב והתמיכה בעברית שמאד חשובה להם (מדי פעם אני מוריד להם קשיח חיצוני עם MKV בעברית להנאתם).
איזה מהמסכים עדיף לדעתכם ? מי "מציג" שחור טוב יותר ?
האם יש דגם של חברה אחרת שמציע תמיכה טובה בעברית במחיר דומה שאתם ממליצים ?
איזה מהמסכים עדיף לדעתכם ? מי "מציג" שחור טוב יותר ?
האם יש דגם של חברה אחרת שמציע תמיכה טובה בעברית במחיר דומה שאתם ממליצים ?
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
הדגם הזה של LG חדש יחסית ולא יצא פה להרבה להכיר אותו או לקרוא עליו איפשהו (זה עוד יותר מקשה כשלארץ מגיעים דגמים ייעודיים עם שם שונה).
מנסיון שלי עם LG ופאנלי ה- IPS, אל תצפה לשחורים עמוקים ו/או אחידות בשחורים. שחורים זה לא הקטע החזק שלהם.
בנושא העברית, במסכי LG, נכון לכתיבת שורות אלו, הכתוביות בעברית עובדות אך מיושרות לשמאל ולא לימין מה שגורם לסימני הפיסוק להופיע בצד הלא נכון של המשפט. אפשר לעקוף את זה יחסית בקלות, אבל זה מטרד שלא קיים במסכי סמסונג (לפחות לא המודרניים מהיבוא הרשמי)
אתה יכול להתרשם כאן ממש בקצרה מביקורת על ה H6400 ואולי מכמה דגמים של LG (אך אחרים ממה ששאלת..)
http://www.rtings.com/reviews/tv/lcd-led/samsung/h6400
מנסיון שלי עם LG ופאנלי ה- IPS, אל תצפה לשחורים עמוקים ו/או אחידות בשחורים. שחורים זה לא הקטע החזק שלהם.
בנושא העברית, במסכי LG, נכון לכתיבת שורות אלו, הכתוביות בעברית עובדות אך מיושרות לשמאל ולא לימין מה שגורם לסימני הפיסוק להופיע בצד הלא נכון של המשפט. אפשר לעקוף את זה יחסית בקלות, אבל זה מטרד שלא קיים במסכי סמסונג (לפחות לא המודרניים מהיבוא הרשמי)
אתה יכול להתרשם כאן ממש בקצרה מביקורת על ה H6400 ואולי מכמה דגמים של LG (אך אחרים ממה ששאלת..)
http://www.rtings.com/reviews/tv/lcd-led/samsung/h6400
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 173 פעמים
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
LG פועלת כל השנים בשיטת "בלבל את האויב" (כשאר הלקוח הוא האויב) וכמעט כל שנה משנים את המינוחים של הסדרות שלהם ובנוסף כל אזור בעולם ולפעמים כל מדינה מקבלת תת דגמים עם כל מיני תת שמות שונים.
בסמסונג לעומתה, יחסית קל להתמצא והם שומרים על פחות או יותר אותו הגיון בשמות של הסדרות ברחבי העולם..
בסמסונג לעומתה, יחסית קל להתמצא והם שומרים על פחות או יותר אותו הגיון בשמות של הסדרות ברחבי העולם..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".