ייעוץ ברכישת טלויזיה בגודל 60-65 אינץ׳

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
skywalker30 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 57
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

מרחק מקיר לקיר 415 ס״מ כך שמרחק צפיה אמיתי יהיה בין 3.5 לבין 3.8 ( הטלויזיה תחובר לקיר בתוך נישת גבס )
התקציב עד 14k
אחרי חפירות בפורומים וכמה ביקורים ברשתות חשמל שונות, נוטה לכיוון kdl60w855 או kdl65w855
60 אינץ אפשר לרכוש בישפאר או חנויות מתמחות סביב 14 קיי ולהבנתי 65 אינץ חורג מהתקציב שלי בהרבה לכן פתרון אפשרי
- לייבא את kdl65w850 מ- amazon דרך ushops במחיר של 12300 ש״ח כולל מיסים והובלה באוויר.
דגמים אלו תומכים ב 240v וב 50 hz ( דואלי ) כך שלא אצטרך ממירים שונים.

עכשיו כמה שאלות
א. איזה גודל מסך מומלץ למרחק שציינתי
ב. האם הבחירה שלי מוצלחת? צופה בעיקר בעידן + ומשתמש בסטרימר dune 303d לצפיה בתכנים מהאינטרנט.
ג. האם כדאי לייבא מארה״ב - הרי יש הבדל משמעותי מאד במחיר במיוחד בגודל של 65 אינץ׳. ( מחירו בארץ הזוי - 22 k )

תודה

pessik
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6629
נתן תודות: 112 פעמים
קיבל תודות: 704 פעמים

שליחה #2 

א. אני יושב מרחק של 3.8 מ' מהטלוויזיה שגודלה 60 אינטש ונהנה מכל רגע !
יש שיגידו לך שאפשר אפילו יותר מ 60 , לי באופן אישי זה בהחלט מספיק .

ב. אם יש לך סטרימר , אתה לא חייב לקנות טלוויזיה שתומכת בעברית .
בכל מקרה בטלוויזיות יש לא מעט תקלות לכן הייתי קונה בארץ מיבואן רשמי עם אחריות .

נועמיקו10
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 158
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #3 

skywalker30 כתב:מרחק מקיר לקיר 415 ס״מ כך שמרחק צפיה אמיתי יהיה בין 3.5 לבין 3.8 ( הטלויזיה תחובר לקיר בתוך נישת גבס )
התקציב עד 14k
אחרי חפירות בפורומים וכמה ביקורים ברשתות חשמל שונות, נוטה לכיוון kdl60w855 או kdl65w855
60 אינץ אפשר לרכוש בישפאר או חנויות מתמחות סביב 14 קיי ולהבנתי 65 אינץ חורג מהתקציב שלי בהרבה לכן פתרון אפשרי
- לייבא את kdl65w850 מ- amazon דרך ushops במחיר של 12300 ש״ח כולל מיסים והובלה באוויר.
דגמים אלו תומכים ב 240v וב 50 hz ( דואלי ) כך שלא אצטרך ממירים שונים.

עכשיו כמה שאלות
א. איזה גודל מסך מומלץ למרחק שציינתי
ב. האם הבחירה שלי מוצלחת? צופה בעיקר בעידן + ומשתמש בסטרימר dune 303d לצפיה בתכנים מהאינטרנט.
ג. האם כדאי לייבא מארה״ב - הרי יש הבדל משמעותי מאד במחיר במיוחד בגודל של 65 אינץ׳. ( מחירו בארץ הזוי - 22 k )

תודה
...
שמע, אני באותן התלבטויות כמוך ואישית עלי שאם היה לי אומץ לעשות עסקה של 12000 דרך ייבוא מחו"ל, על כל המשתמע מכך ללא ספק הייתי עושה כמוך (ואפילו כבר גולש לכיוון 4K)

בכל אופן בהצלחה ואשמח אם במידה ותעשה זאת, שתפרט מאיפה ואיך הזמנת

Golavry
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 23
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

וואו,
הדלקת אותי ממש עם רעיון הייבוא האישי.
למה לא בעצם??
בשביל אחריות יבואן?
האם זה שווה הפרש של אלפי שקלים???

אני כמוך מחפש מסך 60-65, לא מסתמך על SMART, אבל כן בונה על YES/HOT עם HD...

מחכה לשמוע דעות של אחרים לגבי ייבוא, ואת החלטותיך...

satih
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 960
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 89 פעמים

שליחה #5 

הייתי מזמין מאמזון בלי חשש אם אמזון היתה אחראית למשלוח (amazon global). להזמין דרך ushops נראה לי בעייתי ביותר כי לא ידוע עד כמה הביטוח של ushops מכסה. ברור שאם תקבל קופסא מפורקת לגמרי יש לך קייס (לך תדע אם לא יגררו את זה מלא זמן וכמה תקבל בסוף, יושופס לא ממש ידועה בשימור לקוחות) אבל מה אם תגיע קופסא שלמה עם טלוויזיה בעייתית? יושופס יטענו שהמשלוח הגיע בלי בעיות נראות לעין לכן אין קייס, אמזון יגידו סבבה נחליף אבל המשלוח לארה"ב וחזרה עלייך ויעלה לא מעט. לטלוויזיה חליפית תצטרך לשלם שוב מיסים. הדבר מחריף כשמדובר בטלוויזיה גדולה = קופסא כבדה. אם מישהו חושב שלעובדי דואר או חברת שליחויות כלשהיא אכפת מהסחורה היקרה שלכם תבקרו בכל חברת שליחויות.
אותו דבר תקף אם תקבל טלוויזיה עובדת אבל מסך בעייתי (עננות למשל). אמזון יסכימו להחליף אבל משלוח לשני כיוונים + מסים עלייך.

voguemaster
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1500
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 173 פעמים

סתם נק' אגב

שליחה #6 

מי שרוצה להשתמש ב-SCREEN MIRRORING (ע"י ALLSHARE או MIRACAST) צריך SMART. מסתבר שהיכולות קשורות אחת בשניה בסמסונגים לפחות - בלי SMART גם אין MIRRORING. חולירות...

נועמיקו10
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 158
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #7 

Golavry כתב:וואו,
הדלקת אותי ממש עם רעיון הייבוא האישי.
למה לא בעצם??
בשביל אחריות יבואן?
האם זה שווה הפרש של אלפי שקלים???

אני כמוך מחפש מסך 60-65, לא מסתמך על SMART, אבל כן בונה על YES/HOT עם HD...

מחכה לשמוע דעות של אחרים לגבי ייבוא, ואת החלטותיך...
...
·למה לא? כי אם קורה משהו, כגון בעיות במשלוח, טלוויזיה לא תקינה, טלוויזיה שנדפקה במשלוח גם אם זה איזה שבר/שפשוף קל
אין לך למי להתלונן, הכל טלפוני, וכפי שנאמר במידה ותצטרך לשלוח חזרה אתה משלם את המשלוח הלוך ושוב בקיצור אפילו אם יש סבירות של 5% שקורה משהו זה חתיכת כאב ראש
למי שרוצה לקחת את הסיכון שילך על זה

בגלל זה שווה לעשות את זה רק אם החסכון פה הוא משמעותי, למרות שאותי אישית זה מפחיד לעשות עסקה מרחוק של +10K

Yondalar
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 958
נתן תודות: 24 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #8 

למה בחרת דווקא את הדגם הזה?
שקלת את הפנסוניק st60, או שפלזמה
בכל מקרה לא מתאימה לך?

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”