התלבטות בקנית מערכת לקולנוע ביתי X1000 או HARMAN KARDON AVR158

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
ShayGreen פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
שם מלא: Shay Green
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום.
לפני מספר ימים הגעתי ל"עולם הקולנוע" ושם המליצו לי על רסיבר HARMAN KARDON AVR158 במחיר של 1000 ש"ח, ורמקולים של JBL SCS 140 בסכום של 900 ש"ח. בדקתי באינטרנט לגבי הרסיבר והרמקולים וקראתי דברים טובים, אבל הבנתי שאלו מוצרים יחסית בסיסיים.
אני מתלבט אם ללכת על השילוב הנ"ל או להזמין DENON AVR X1000 מאמאזון UK , בסכום של כ1700 ש"ח, ואז לשלב אותו עם הרמקולים של JCL, או לקנות רמקולים קצת יותר משובחים. התקציב שלי הוא עד 3000 ש"ח.
המערכת מיועדת לסלון(4X5), כשהשימוש הכמעט יחיד שלה יהיה סרטים וסדרות, ושימוש רגיל בטלויזיה כמו חדשות וכו'.
אני אשמח להמלצה מאנשים שמבינים.

morgan
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 480
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 26 פעמים

שליחה #2 

Denon x1000 אפשר להשיג בארץ בסיביבות 2000 שח....
צריך פיס בחיים :)

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #3 

התקציב הכולל לרסיבר + רמקולים הוא 3,000 ש"ח?
איזה מקורות יש לך?

Alon_Solo
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4150
נתן תודות: 71 פעמים
קיבל תודות: 440 פעמים

שליחה #4 

נראה לי שראיתי כמה פעמים פרסומים של עולם הקולנוע בעיתונות והם הציעו את הרסיבר הזה בפחות

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9455
שם מלא: אורי
נתן תודות: 1140 פעמים
קיבל תודות: 962 פעמים

שליחה #5 

לגבי הרסיבר אני חושב שזה דגם בסיסי (לא שזה משהו רע!) שבתקופות מסוימות נמכר בדיוטי ב 200$ כך שמחיר של 1000 נשמע סביר (למרות שגם אני זוכר שבעבר היו תקופות שנמכר אפילו בפחות.)

לגבי הרמקולים: ראיתי שמוכרים את הסט הזה כולל סאב ב 800 שח באתר של החנות.. זה גם דגם בסיסי שנמכר בדיוטי ב 200$) יש לי את הסט והוא מצוין למחירו אבל בתקציב שלך אפשר לקבל תמורה יותר טובה. שווה לך לבדוק עודפים ותצוגות בחנויות שמופיעות פה באתר.

ShayGreen פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
שם מלא: Shay Green
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

תודה על התגובות המועילות

שליחה #6 

morgan, תוכל לפרט איפה מוכרים במחיר כזה? כי מחיפושי באינטרנט המחירים גבוהים משמעותית.
epony, כן, תקציב כולל של 3000 שקל, כשההתחלתי הוא היה 1000 ש"ח:) לא הבנתי את השאלה "איזה מקורות יש לך"?
Alon_Solo, אתה בטוח שזה הדגם הזה, אתה זוכר בכמה הם הציעו אותו?
oris74, גם אני חושב ש1000 ש"ח כולל הכל זה מחיר לא רע כשהמחיר בדיוטי הוא 200$ לפני מכס ומע"מ, לגבי ה800 ש"ח, גם אני ראיתי, וכשהתקשרתי אליהם(מאוד קשה ליצור איתם קשר טלפונית, הייתי מצפה מרשת בסדר גודל כזה שיפרסמו מספרי טלפון באינטרנט, ולא 1599 שמיועד רק ללאחר קניה, ולא להתייעצויות לפני קניה) הם אמרו שהמחיר הוא לאיסוף עצמי מנצרת עילית, ואחרת יש להוסיף עלות הובלה. בכל מקרה אני אנסה להוריד ל800. הם גם מפרסמים את הAVR158 כמחיר מבצע רק להשבוע, אבל המוכר שם הבטיח לי שאני אקבל את המוצר באותו המחיר בשבוע הבא (הJBL SCS 140 לא היה במלאי בסניף חיפה השבוע, ורציתי לקנות ביחד) אני מאוד חושש לקנות יד שניה או עודפים בגלל חוסר ההבנה שלי, גם אם אני אצליח למצוא מוצר איכותי תמיד יהיה אפשר לעבוד עלי עם ציוד מקולקל או במצב לא משהו, ולכן אני חושב שעדיף שאני אצמד למשהו חדש עם אחריות.
אני עדיין לא סגור ב100%, אבל לפי התגובות כאן נראה לי שאני אלך על הAVR158, ואשמח אם מישהו יוכל להכיוון אותי לרמקולים יותר איכותיים במחיר שפוי.

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9455
שם מלא: אורי
נתן תודות: 1140 פעמים
קיבל תודות: 962 פעמים

שליחה #7 

כל חנות שמוכרת עודפים ותצוגה (ובדרך כלל אפילו יד שנייה) נותנת אחריות - זה לא כמו לרכוש ממישהו פרטי.

השאלה אם אתה מחפש סט 5.1 (5 רמקולים + סאב) ?

avilavi
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1019
נתן תודות: 172 פעמים
קיבל תודות: 95 פעמים

Re: תודה על התגובות המועילות

שליחה #8 

ShayGreen כתב:לא הבנתי את השאלה "איזה מקורות יש לך"?
...
·מקור יכול להיות למשל מחשב, ממיר(יס/הוט), בלו-ריי, פטיפון, אקסבוקס וכו'...

moshicol
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 32
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #9 

morgan כתב:Denon x1000 אפשר להשיג בארץ בסיביבות 2000 שח....
...
·היי ,

איפה מוכרים את ה X1000 ב 2000 שח ??

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”