הזמנת טלויזיה באמזון אנגליה
עדיין לא נסגרתי על דגם וחברה, גודל 50-65, שאלות שלי בינתיים כלליות יותר:
1. בחרתי דווקא אנגליה כי AmazonGlobal מבטיחה לתת מחיר סופי כולל מסים "עד הבית", רק שחישוב מסים שלהם לא לוקח 53% מס. האם הם באמת יספגו את המסים?
2. שיטת השידור האנגלית מתאימה ל-יס או שאצטרך להזמין ממיר 50/60Hz בדומה לטלוויזיות ארה"ב?
3. יש לי נסיון חיובי מאוד עם אחריות אמזון ארה"ב (למוצרים קטנים) מאמין שאנגליה לא תאכזב, יש מישהו שהזמין טלוויזיות מחו"ל והצטרך את האחריות?
1. בחרתי דווקא אנגליה כי AmazonGlobal מבטיחה לתת מחיר סופי כולל מסים "עד הבית", רק שחישוב מסים שלהם לא לוקח 53% מס. האם הם באמת יספגו את המסים?
2. שיטת השידור האנגלית מתאימה ל-יס או שאצטרך להזמין ממיר 50/60Hz בדומה לטלוויזיות ארה"ב?
3. יש לי נסיון חיובי מאוד עם אחריות אמזון ארה"ב (למוצרים קטנים) מאמין שאנגליה לא תאכזב, יש מישהו שהזמין טלוויזיות מחו"ל והצטרך את האחריות?
למשל 7k - Sony KDL55W829B מול 11k בערך. Samsung UE55H6700 ב- 7450, לא מצאתי מקבילה בזאפ. אלה מחירים של חדשות, אם יודעים לעבוד עם warehouse וקצת סבלנות אפשר למצוא מחירים הרבה יותר אטרקטיביים, לכן כתבתי שנושא הדגם עדיין פתוח.
אף אחד מהמכשירים האלה לא נמכר בארץ עד כמה שאני רואה.
בנוסף, למיטב ידיעתי, מעולם לא ראיתי מוצר Warehouse שניתן לשלוח לארץ ע"י AmazonGlobal. יש לך דוגמה?
אני הראשון שרץ להזמין מאמאזון כמעט כל דבר, אבל בטלוויזיות לא ראיתי שום דבר שיש לו מקביל שאני מכיר בארץ, ששווה להזמין.
בנוסף, למיטב ידיעתי, מעולם לא ראיתי מוצר Warehouse שניתן לשלוח לארץ ע"י AmazonGlobal. יש לך דוגמה?
אני הראשון שרץ להזמין מאמאזון כמעט כל דבר, אבל בטלוויזיות לא ראיתי שום דבר שיש לו מקביל שאני מכיר בארץ, ששווה להזמין.
בדקתי על כמה דגמים ואתה צודק. אני רגיל להזמין ממחסן ארה"ב דרך חברת שילוח שם ניתן למצוא מציאות למהירי החלטה (ותוכנה טובה)Nemesis כתב:בנוסף, למיטב ידיעתי, מעולם לא ראיתי מוצר Warehouse שניתן לשלוח לארץ ע"י AmazonGlobal....
מקבילה של Sony KDL55W829B בארץ היא KDL55W828 לא?
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
א. תשים לב מחירי ZAP, הם לא מחירי הרחוב.
ב. יש מסכים עם 3-5 שנים אחריות. ככל שזה ארוך יותר - פחות כדאי להביא מחו"ל - אלא אם ההפרש גדול מאוד.
לגבי הדגמים - זה ידוע שבאנגליה יש להם דגמים "אחרים" - בעיקר בגלל הFREEVIEW וכד' שמתאים להם במיוחד.
ב. יש מסכים עם 3-5 שנים אחריות. ככל שזה ארוך יותר - פחות כדאי להביא מחו"ל - אלא אם ההפרש גדול מאוד.
לגבי הדגמים - זה ידוע שבאנגליה יש להם דגמים "אחרים" - בעיקר בגלל הFREEVIEW וכד' שמתאים להם במיוחד.
אוקיי, אבל האם יתאים לשידורי יס בלי מתאמים מיוחדים, רק לתקוע hdmi של ממיר יס?Itay_Pollak כתב:א. תשים לב מחירי ZAP, הם לא מחירי הרחוב.
לגבי הדגמים - זה ידוע שבאנגליה יש להם דגמים "אחרים" - בעיקר בגלל הFREEVIEW וכד' שמתאים להם במיוחד....
א. איפה מוצאים מחירים נמוכים יותר? אין לי נסיון בטלוויזיות כי יצא שתמיד קניתי יד2 אבל למוצרים אחרים לא הצלחתי למצוא מחיר נמוך יותר, וזה בלי לדבר על חנויות חשמל נפוצות כמו מחסני חשמל, טרקלין, אלמ וכו, בהן בכלל תמיד רצו יותר מזאפ.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
לגבי א' - כן יתאים - כל מה שתקנה באירופה - יעבוד תקין בארץ. מקסימום תצטרך מתאם לתקע (ובד"כ בדגמים ברמה הזו הכבל פריק- ופשוט תשתמש בקומקום ישראלי).
ב' - חנויות מתמחות. לחץ על אינדקס חנויות כאן באתר, למשל.
ב' - חנויות מתמחות. לחץ על אינדקס חנויות כאן באתר, למשל.