מתלבט לשדרג רסיבר
אז ככה אחרי שקניתי לפני חודש את הONKYO 609 ואני רוצה ממנו בטרוף אבל החלטתי שאני רוצה ללכת יותר גבוהה ומצאתי כמה דברים נחמדים ששווים שידרוג השאלה אם זה באמת שווה את הסכום ואת הזמן...
בכל אופן מה שמצאתי זה : Yamaha rxv3800 Pioneer LX70 ו Onkyo 809 ו ONKYO 636 ו ONKYO 905
הרמקולים שנמצאים ברשותי קדמיים: CERWIN VEGA VE12 אחוריים : VE-5M סנטר : בקרוב VE-5C סאב:אין בקרוב יחליט איזה גם , בכל מקרה שווה את השדרוג ? יש פה משהו במציאה ? חשוב לי מגבר מאוד חזק ותמיכה בסראונדים עם צליל נעים ואמיתי ד"א קראתי על היאמהה שהוא היי אנד שמאוד משך אותי עם מגבר מטורף השאלה אם הוא לא ישן מדיי ועדיף כבר את הONKYO 609 שיש לי... ובכמה אני יוכל למכור את ה 609 ? אשמח אם תענו לי על כל השאלות תודה רבה!!!
נ.ב אחרי מכירת הרסיבר אני יוכל להוסיף 1000 ש"ח לתקציב כלומר 3,500 אני מעריך אם כי הוא שווה 2,500
בכל אופן מה שמצאתי זה : Yamaha rxv3800 Pioneer LX70 ו Onkyo 809 ו ONKYO 636 ו ONKYO 905
הרמקולים שנמצאים ברשותי קדמיים: CERWIN VEGA VE12 אחוריים : VE-5M סנטר : בקרוב VE-5C סאב:אין בקרוב יחליט איזה גם , בכל מקרה שווה את השדרוג ? יש פה משהו במציאה ? חשוב לי מגבר מאוד חזק ותמיכה בסראונדים עם צליל נעים ואמיתי ד"א קראתי על היאמהה שהוא היי אנד שמאוד משך אותי עם מגבר מטורף השאלה אם הוא לא ישן מדיי ועדיף כבר את הONKYO 609 שיש לי... ובכמה אני יוכל למכור את ה 609 ? אשמח אם תענו לי על כל השאלות תודה רבה!!!
נ.ב אחרי מכירת הרסיבר אני יוכל להוסיף 1000 ש"ח לתקציב כלומר 3,500 אני מעריך אם כי הוא שווה 2,500
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
שלך שווה 2000 בלחץ, ואם אהבת את הסאונד שלו, אז השידרוג המתבקש הוא ל-809...
דרך אגב, לדעתי עדיף לך להרגיע ולהמשיך לחסוך, ולא לרוץ לשדרג.
דרך אגב, לדעתי עדיף לך להרגיע ולהמשיך לחסוך, ולא לרוץ לשדרג.
- royla
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2449
- שם מלא: רועי
- נתן תודות: 1025 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
אם אתה בקטע של שידרוגיטיס, או שתלך לבנק ותקבל תרופא נגד
או שתלך לבנק ותקח הלוואה רצינית
.
שידרוגיטיס זה מחלה יקרה !
תתחיל לחסוך!!