Morel octave signature/ B&W cdm1 Se

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
shachazalisher פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 68
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

התלבטות בין שני הדגמים הנ"ל, הרמקולים ישודכו כרגע לסאנסוי au-g77x ובעתיד למגבר קצת יותר מוצלח.
מקור השמע יהיה המחשב, u dac3 נרכש והוא בדרך ארצה..
הרמקולים ימוקמו בסמוך לקיר במרחק ס״מ בודדים.

Ron1999
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 90
שם מלא: Ron1999
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #2 

לא מכיר את המורל, אבל כן יש לי נסיון רב עם הNT (אני מקווה שיש ביניהם קשר מלבד השם, שכן גם הטוויטרים שונים וגם המיד באס הוא יחידה אחרת) ונסיון מועט עם הSE
בכל מקרה, הBW מאוד מעריכים הגברה חזקה ואיכותית.
מגבר או רסיבר חלש פשוט יתקשה להוציא מהם את המיטב.
בנוסף הSE מחזיק צליל מאוד "מרוכך" באופי שלו, לפחות בטווטרים, ויכול להיות שמגבר טיפה "יבש" או חד יאזן אותו מאשר מגבר שהוא יותר מנורתי באופיו.

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #3 

אני הייתי ממליץ במקרה שלך על ה-B&W כי יש לו פורט באס קדמי, בעוד למורל הזה יש פורטים אחוריים שיכולים להיות בעייתיים אם תציב את הרמקולים קרוב מאוד לקיר האחורי...

חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #4 

ואיך שניהם ביחס לb&w 685?

הכל יקנה משומש ובאזור של עד 2000-3000 ש"ח

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #5 

גם ל-685 פורט באס קדמי, מה שמתאים לאילוץ המיקום שלך, אבל למיטב זכרוני הם לפחות ברמה אחת מתחת ל-CDM...

soler
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 519
נתן תודות: 30 פעמים
קיבל תודות: 41 פעמים

ה- MOREL SIGNATURE מעולים !

שליחה #6 

יש לי אותם ואני חושב (ולא רק אני) שהם מהטובים בקטגוריה - לא סתם הם נבחרו לרמקולי השנה ( ..
בעיניי הם היו הכי טובים אחרי ששמעתי לא מעט.
אבל לא כולם אוהבים את העיצוב שלהם ( אגב, אני ממש אוהב..) והם לא זולים (7000 ש"ח) ואצלי הם די קרובים לקיר מאחור וזה אחלה
הרעיון הוא שזה משנה את את "עומק" התדרים הנמוכים , בכל מקרה אצלי התוצאה מדהימה ומומלץ מאד
בכל מקרה זו דעתי ..

בהצלחה.

חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #7 

הרמקולים לא נקנים כחדשים..זה מה שמצאתי ביד2 שניראה לי הכי אטרקטיבי.. על המורל רוצים 3500 ועל הbw 2500..

freerider
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1730
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 186 פעמים

שליחה #8 

לא מכיר את המגבר שלך אבל כהערה המורלים זקוקים למגבר בריא על מנת שתוכל לשמוע את הפוטנציאל הטמון בהם.
המורלים מניסיוני צריכים לפחות 40 ס"מ מהקיר האחורי על מנת לשמע טוב, גם בתדר הנמוך וגם עומק במת צליל.
אני מכיר את ה-CDM 1SE ובהשוואה למורלים הם "רכים" יותר בתחום נמוך ולטעמי בהירים מדיי בתחום הגבוה, המורל הרבה יותר מאוזנים לדעתי.
למרות שה-CDM 1SE מדורגים 2 סדרות מעל ה-685 אך אל תשכח שהם דיי OUT DATE, ולכן לדעתי ה-685 עדיפים.
בנוסף כדאי שתוסיף לשאלתך את סיגנונות המוסיקה שאתה מאזין להם, לכל רמקולים אופי שונה ויש כאלו שמתאימים לסיגנון מסויים יותר מאשר לאחרים.
You pay peanuts, you get monkeys

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”