בעיה בתוכנת teamviewer - אודה לעזרתכם
-
SmadarLerner
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
- שם מלא: Smadar Lerner
היי,
אני משתמשת כבר זמן רב בתוכנת teamviewer 9 , כאשר המחשב שלי (נקרא לו A ) מחובר ל-2 מחשבים אחרים (במקומות אחרים, לא בביתי), לצורך העניין נקרא להם B ו- C.
אתמול נתקלתי בבעיה, שהמחשב שלי (A) מצליח להתחבר רק למחשב אחד מבין השניים (למחשב B), והמעניין הוא שהמחשב שאליו איני מצליחה להתחבר (C) דלוק, והתוכנה של teamviewer פעילה. בנוסף, כאשר הייתי פיזית ליד מחשב (C) (שאליו איני מצליחה להתחבר מרחוק), ראיתי שהמחשב אצלי בבית (A) מסומן כפעיל, אבל כשאני ליד מחשב (A), מסומן לי שמחשב C אינו עובד כלל!
עשיתי כיבוי לכל המחשבים המדוברים, כולל ניתוק של המודם, והתקנה מחדש של התוכנה וכלום לא עוזר.... למישהו יש רעיון נוסף?
ממש תודה!
אני משתמשת כבר זמן רב בתוכנת teamviewer 9 , כאשר המחשב שלי (נקרא לו A ) מחובר ל-2 מחשבים אחרים (במקומות אחרים, לא בביתי), לצורך העניין נקרא להם B ו- C.
אתמול נתקלתי בבעיה, שהמחשב שלי (A) מצליח להתחבר רק למחשב אחד מבין השניים (למחשב B), והמעניין הוא שהמחשב שאליו איני מצליחה להתחבר (C) דלוק, והתוכנה של teamviewer פעילה. בנוסף, כאשר הייתי פיזית ליד מחשב (C) (שאליו איני מצליחה להתחבר מרחוק), ראיתי שהמחשב אצלי בבית (A) מסומן כפעיל, אבל כשאני ליד מחשב (A), מסומן לי שמחשב C אינו עובד כלל!
עשיתי כיבוי לכל המחשבים המדוברים, כולל ניתוק של המודם, והתקנה מחדש של התוכנה וכלום לא עוזר.... למישהו יש רעיון נוסף?
ממש תודה!
- draco
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 664
אם את משתמשת בגרסא החינמית הם כנראה חושדים שאת מבצעת פעולות מסחריות ומתחילים להגביל אותך
קיבלתי מהם לפני שבוע התראה ומאז התוכנה די מסורסת
קיבלתי מהם לפני שבוע התראה ומאז התוכנה די מסורסת
-
SmadarLerner
-
- חבר שרק התחיל

@draco
·
איזה מוזר... לא הייתי מגדירה את מה שאני עושה כפעולה מסחרית, ומצד שני גם לא קיבלתי התראה מהם...
תודה על תשובתך:) אתה מכיר אולי תוכנה אחרת מומלצת?
·
איזה מוזר... לא הייתי מגדירה את מה שאני עושה כפעולה מסחרית, ומצד שני גם לא קיבלתי התראה מהם...
תודה על תשובתך:) אתה מכיר אולי תוכנה אחרת מומלצת?
- mp3lll
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
ניסית להשתמש בקובץ ידני?TeamViewerQS.exe
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
-
SmadarLerner
-
- חבר שרק התחיל

@mp3lll
·
לא הבנתי מה זה אומר להשתמש בקובץ ידני? אפשר הסבר?
תודה!
·
לא הבנתי מה זה אומר להשתמש בקובץ ידני? אפשר הסבר?
תודה!
- mp3lll
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
תריץ את זה במחשב שאליו אתה לא מצליח להתחבר.
http://download.teamviewer.com/download ... ewerQS.exe
ותנסה להתחבר
http://download.teamviewer.com/download ... ewerQS.exe
ותנסה להתחבר
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
-
SmadarLerner
-
- חבר שרק התחיל

@mp3lll
·
אנסה, ואעדכן , תודה רבה!!
·
אנסה, ואעדכן , תודה רבה!!
- yairf
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 9363
בכל אחד מהמחשבים, יש לבצע Setup unattended access, למלא שם-מחשב וסיסמה. בעת ההתחברות למחשב מרחוק יש להכניס את הסיסמה הנ"ל.