בעיה בתוכנת teamviewer - אודה לעזרתכם
-
SmadarLerner
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
- שם מלא: Smadar Lerner
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
היי,
אני משתמשת כבר זמן רב בתוכנת teamviewer 9 , כאשר המחשב שלי (נקרא לו A ) מחובר ל-2 מחשבים אחרים (במקומות אחרים, לא בביתי), לצורך העניין נקרא להם B ו- C.
אתמול נתקלתי בבעיה, שהמחשב שלי (A) מצליח להתחבר רק למחשב אחד מבין השניים (למחשב B), והמעניין הוא שהמחשב שאליו איני מצליחה להתחבר (C) דלוק, והתוכנה של teamviewer פעילה. בנוסף, כאשר הייתי פיזית ליד מחשב (C) (שאליו איני מצליחה להתחבר מרחוק), ראיתי שהמחשב אצלי בבית (A) מסומן כפעיל, אבל כשאני ליד מחשב (A), מסומן לי שמחשב C אינו עובד כלל!
עשיתי כיבוי לכל המחשבים המדוברים, כולל ניתוק של המודם, והתקנה מחדש של התוכנה וכלום לא עוזר.... למישהו יש רעיון נוסף?
ממש תודה!
אני משתמשת כבר זמן רב בתוכנת teamviewer 9 , כאשר המחשב שלי (נקרא לו A ) מחובר ל-2 מחשבים אחרים (במקומות אחרים, לא בביתי), לצורך העניין נקרא להם B ו- C.
אתמול נתקלתי בבעיה, שהמחשב שלי (A) מצליח להתחבר רק למחשב אחד מבין השניים (למחשב B), והמעניין הוא שהמחשב שאליו איני מצליחה להתחבר (C) דלוק, והתוכנה של teamviewer פעילה. בנוסף, כאשר הייתי פיזית ליד מחשב (C) (שאליו איני מצליחה להתחבר מרחוק), ראיתי שהמחשב אצלי בבית (A) מסומן כפעיל, אבל כשאני ליד מחשב (A), מסומן לי שמחשב C אינו עובד כלל!
עשיתי כיבוי לכל המחשבים המדוברים, כולל ניתוק של המודם, והתקנה מחדש של התוכנה וכלום לא עוזר.... למישהו יש רעיון נוסף?
ממש תודה!
-
SmadarLerner
- חבר שרק התחיל

@draco
·
איזה מוזר... לא הייתי מגדירה את מה שאני עושה כפעולה מסחרית, ומצד שני גם לא קיבלתי התראה מהם...
תודה על תשובתך:) אתה מכיר אולי תוכנה אחרת מומלצת?
·
איזה מוזר... לא הייתי מגדירה את מה שאני עושה כפעולה מסחרית, ומצד שני גם לא קיבלתי התראה מהם...
תודה על תשובתך:) אתה מכיר אולי תוכנה אחרת מומלצת?
-
SmadarLerner
- חבר שרק התחיל

@mp3lll
·
לא הבנתי מה זה אומר להשתמש בקובץ ידני? אפשר הסבר?
תודה!
·
לא הבנתי מה זה אומר להשתמש בקובץ ידני? אפשר הסבר?
תודה!
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
תריץ את זה במחשב שאליו אתה לא מצליח להתחבר.
http://download.teamviewer.com/download ... ewerQS.exe
ותנסה להתחבר
http://download.teamviewer.com/download ... ewerQS.exe
ותנסה להתחבר
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
-
SmadarLerner
- חבר שרק התחיל

@mp3lll
·
אנסה, ואעדכן , תודה רבה!!
·
אנסה, ואעדכן , תודה רבה!!