צריך עזרה בהזרמת סרטים מהרשת
שלום אנשים.
יש לי סטרימר של dune hd base 3d קניתי מחשב לא מזמן ואני רוצה לראות סרטים דרך הרשת הכוונה להזרים סרטים מהמחשב לסטרימר , איך עושים את זה?
כשאני נכנס בדיון לסייר הרשת רושם לי שם שתי אופציות upnp וגם smb כשאני נכנס לשתי האופציות רושם לי ריק..
אם יש מדריך לזה או מישהו יעזור אשמח מאוד...
אני מציין שהסטרימר והמחשב מחוברים בצורה חוטית לרשת , כמובן ראוטר אחד בבית...
יש לי סטרימר של dune hd base 3d קניתי מחשב לא מזמן ואני רוצה לראות סרטים דרך הרשת הכוונה להזרים סרטים מהמחשב לסטרימר , איך עושים את זה?
כשאני נכנס בדיון לסייר הרשת רושם לי שם שתי אופציות upnp וגם smb כשאני נכנס לשתי האופציות רושם לי ריק..
אם יש מדריך לזה או מישהו יעזור אשמח מאוד...
אני מציין שהסטרימר והמחשב מחוברים בצורה חוטית לרשת , כמובן ראוטר אחד בבית...
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
תשמעו אני נסיתי את המדריך וגם חיפשתי מדריכים אחרים של ווינדוס 8.1 וגם נסיתי אותם ולא עזר... בDUNE אני רואה את שם המחשב אבל כשאני נכנס לשם רושם לי ריק וגם הטלויזיה אותו דבר מראה את המחשב אבל נכנס אין כלום, אני מציין כשאני עושה על התיקייה שאני רוצה כמו במדריך כדי לשתף אותה ,היא נכנסת לתיקיית המחשב שנמצא בתיקיית רשת עם סמל ירוק מתחתיה כאילו שהיא מחוברת.... ועשיתי גם לפי מדריכים אחרים שביקשו לפתוח קבוצה ביתית, כשעשיתי את זה הDUNE גם זהה את המחשב והיה בפנים 4 תיקיות מוסיקה סרטים תמונות ועוד משהו וכל התיקיות ריקות... את האמת התייאשתי....
אם יש מישהו יכול לעזור לי אני אודה לו מאוד....
תודה.
אם יש מישהו יכול לעזור לי אני אודה לו מאוד....
תודה.