פי 2?
יותר מפי 2 במחיר? ולא לשכוח שגם בארה"ב החנות מרוויחה.
http://www.hometheater.co.il/article056 ... D7%9D.html
מול:
http://www.bestbuy.com/site/searchpage. ... 0&st=R-26F
או:
http://www.bestbuy.com/site/searchpage. ... 0&st=R-28F
http://www.hometheater.co.il/article056 ... D7%9D.html
מול:
http://www.bestbuy.com/site/searchpage. ... 0&st=R-26F
או:
http://www.bestbuy.com/site/searchpage. ... 0&st=R-28F
בארצות הברית זה לרמקול אחד ולא לזוג (Each )
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
מס קניה + מע"מ 30 אחוז ועדיין יש בישראל רמקלים שנימכרים במחירי חול הכל תלוי בתיאבון היבואן והמפיץ שלא
היצרן מוכר את הרמקולים ליבואנים בכמויות במחיר שמאפשר ריווחיות עצומה גם בחו"ל
הרמקולים גם בחול מיובאים לרוב מסין ומארצות אחרות
ככה זה בישראל צריך לממן מילחמות במיסים גם הדלק לרכב עולה שליש בחו"ל
היצרן מוכר את הרמקולים ליבואנים בכמויות במחיר שמאפשר ריווחיות עצומה גם בחו"ל
הרמקולים גם בחול מיובאים לרוב מסין ומארצות אחרות
ככה זה בישראל צריך לממן מילחמות במיסים גם הדלק לרכב עולה שליש בחו"ל
רב סרן-רועי קליין.
קח בחשבון שה $700 ו 900$ אינם כוללים מע"מ מקומי (תלוי ב State). לדוגמא, בניו יורק זה יוצא 8.875%, כלומר 2590 ש"ח ו 3330 ש"ח.נכון אבל
450 דולר כפול 2 = 900 דולר. כפול 3.4 ש"ח = 3,060 שח
350 דולר כפול 2 = 700 דולר. כפול 3.4 ש"ח = 2,380 שח.
אז יוצא פי 2......
עכשיו קח את המחיר שיצא לך לפני המע"מ המקומי ותשווה אותו למחיר בישראל כולל 35.7% מיסים כלומר 3230 ו 4150.
במילים אחרות, הפרש של 25% (במחיר מחירון, לא מחיר רחוב!). לא פי 2 ולא נעליים.
- mbd
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3601
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 2020 פעמים
Klipsch Reference covers U.S. MSRP price points ranging from $698 to $898 for a pair of floorstanding speakers, $199 to $249 for a pair of monitors, $249 for a center channel, $279 for a pair of surrounds, and $349 to $449 for a subwoofer.
עכשיו קח בחשבון שכל המחירים הם MSRP כל המחירים בזמן הקניה בחנות הם 10/20% זולים יותר וזה רק בתקופה
הראשונה לאחר כ 6 חודשים המחיר יורד לפחות בעוד 10% כיוון שהתחלופה כל כך מהירה וגדולה.
אם קראת טוב את הכתבה המחירים הם 5300 / 5050 שח לזוג רצפתיים 900 / 700 $ MSRP עכשיו עושים חשבון.
עכשיו קח בחשבון שכל המחירים הם MSRP כל המחירים בזמן הקניה בחנות הם 10/20% זולים יותר וזה רק בתקופה
הראשונה לאחר כ 6 חודשים המחיר יורד לפחות בעוד 10% כיוון שהתחלופה כל כך מהירה וגדולה.
אם קראת טוב את הכתבה המחירים הם 5300 / 5050 שח לזוג רצפתיים 900 / 700 $ MSRP עכשיו עושים חשבון.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
@mbd
גם המחיר בארץ הוא "מחירון לצרכן" ובחנויות תקבל בפועל הצעה יותר טובה.
בשורה התחתונה יש פה שולי רווח ממש לא חזיריים והנושא כבר נידון בשרשור החשיפה שלהם בשבוע שעבר...
עכשיו עושים חשבון: המחיר הנוכחי של הרמקולים לרכישה בארה"ב הוא $900 לזוג R-28F. תוסיפו לזה 35.7% מע"מ ומס קניה ושער דולר אמיתי ולא יציג ותגיעו לכ-4,300 ש"ח. תורידו 18% ממחיר המחירון לצרכן בישראל, ותגיעו לכ-4,500 ש"ח. לא כפול ולא נעליים! אפילו לא פער אפקטיבי של 5%.
גם המחיר בארץ הוא "מחירון לצרכן" ובחנויות תקבל בפועל הצעה יותר טובה.
בשורה התחתונה יש פה שולי רווח ממש לא חזיריים והנושא כבר נידון בשרשור החשיפה שלהם בשבוע שעבר...
עכשיו עושים חשבון: המחיר הנוכחי של הרמקולים לרכישה בארה"ב הוא $900 לזוג R-28F. תוסיפו לזה 35.7% מע"מ ומס קניה ושער דולר אמיתי ולא יציג ותגיעו לכ-4,300 ש"ח. תורידו 18% ממחיר המחירון לצרכן בישראל, ותגיעו לכ-4,500 ש"ח. לא כפול ולא נעליים! אפילו לא פער אפקטיבי של 5%.
- mbd
- חבר מביא חבר

אתה יכול לעשות איזה חשבון שאתה רוצה. אני לא מדבר על יבוא אישי של הרמקולים.
אני מדבר על מחיר ושווי של העולם האמיתי . מי שפתח את השירשור לא כתב על קניה
בחול אלה על הפרשי המחירים.
המחיר שאתה חוזר עליו זה MSRP אין [לא קיימת] חנות בארצות הברית שמוכרת
באמת ב MSRP זה מחיר שניתן כדי לאפשר לחנויות לעשות הנחות . וכפי שכתבתי המחיר
האמיתי לקניה [תלוי בחנות] הוא בין 10% ל 20% זול יותר בתקופה הראשונה ויותר מכך לאחר מכן.
בנוסף שכחתי קודם להוסיף אם אני קונה את הרמקולים ב - BEST BUY ומשלם בכרטיס אשראי
VISA/MC של החנות אני מקבל באופן אוטומטי הנחה נוספת של 10% מהמחיר . עכשיו תעשה
חשבון כמה באמת עולים הרמקולים בארצות הברית וכל זה כשהם עדיין חדשים בשוק. חכה 6
חודשים והמחיר יצנח עוד יותר. עכשיו דבר עם היבואן ובא נשמע מה המחיר הנמוך ביותר שתקבל.
בין המיסים ובין אחוזי הרווחים המחירים כאן לא מחוברים למציאות. ואפשר לראות את זה כרגע
במספר החברים שרוכשים מכשירים שונים דרך אמזון . אז מה כולם לא יודעים חשבון?
כולם רוצים לחדש ולשדרג אבל במחירים שפויים . ד.א. אף אחד לא מצפה מהיבואן/חנויות לא
להרוויח אבל יש גבול לחזירות אפילו אם אתה לא מוכן להודות בזה.
אני מדבר על מחיר ושווי של העולם האמיתי . מי שפתח את השירשור לא כתב על קניה
בחול אלה על הפרשי המחירים.
המחיר שאתה חוזר עליו זה MSRP אין [לא קיימת] חנות בארצות הברית שמוכרת
באמת ב MSRP זה מחיר שניתן כדי לאפשר לחנויות לעשות הנחות . וכפי שכתבתי המחיר
האמיתי לקניה [תלוי בחנות] הוא בין 10% ל 20% זול יותר בתקופה הראשונה ויותר מכך לאחר מכן.
בנוסף שכחתי קודם להוסיף אם אני קונה את הרמקולים ב - BEST BUY ומשלם בכרטיס אשראי
VISA/MC של החנות אני מקבל באופן אוטומטי הנחה נוספת של 10% מהמחיר . עכשיו תעשה
חשבון כמה באמת עולים הרמקולים בארצות הברית וכל זה כשהם עדיין חדשים בשוק. חכה 6
חודשים והמחיר יצנח עוד יותר. עכשיו דבר עם היבואן ובא נשמע מה המחיר הנמוך ביותר שתקבל.
בין המיסים ובין אחוזי הרווחים המחירים כאן לא מחוברים למציאות. ואפשר לראות את זה כרגע
במספר החברים שרוכשים מכשירים שונים דרך אמזון . אז מה כולם לא יודעים חשבון?
כולם רוצים לחדש ולשדרג אבל במחירים שפויים . ד.א. אף אחד לא מצפה מהיבואן/חנויות לא
להרוויח אבל יש גבול לחזירות אפילו אם אתה לא מוכן להודות בזה.
נערך לאחרונה על ידי mbd ב 31/07/2014 2:48, נערך פעם 1 בסך הכל.
- epony
- חבר במועדון 10K

@mbd
1. אני אודה לך מאוד אם תוכל לתת לי לינק אחד לחנות בארה"ב שמוכרת את הרמקולים האלה היום ב-20% הנחה. כי בינתיים כל מה שמצאתי זה שב-BEST BUY האהובה עליך מוכרים את ה-R-28F בדיוק ב-MSRP של $900 לזוג (לפני SALES TAX)!!
2. אתה מתעלם לחלוטין מהעובדה שגם המחירים המצוטטים בכתבה הם MSRP, ובפועל חנויות בארץ יתנו הנחות של 10-20% עליהם, ואלה הנחות יותר גדולות מאשר בארה"ב כי ה-MSPR בארץ מלכתחילה יותר גבוה.
3. חפש כמה מחברי הפורום שקנו "מכשירים שונים" דרך אמזון קנו רמקולים רצפתיים גדולים. דגמים ספציפיים של רסיברים מחברות ספציפיות אכן עולים משמעותית פחות, ואני חושב שאתה תמצא את השם שלי בלא מעט מהשרשורים האלה כמי שתומך בריש גלי ביבואי אישי מחו"ל במקרים כאלה. רק מה, האנלוגיה הזאת לא תופסת לרצפתיים (בעיקר בגלל עלויות השילוח הגבוהות)...
4. זה נחמד שאתה קונה בארה"ב וזה עולה לך פחות שם, אבל אם אתה קונה מהארץ ועושה יבוא אישי, אז אתה מלכתחילה לא זכאי לעוד 10% הנחה שאתה מתאר על רכישה שם בכרטיס אשראי של BEST BUY, כך שהנתון הזה חסר משמעות.
5. אם כבר אז כבר: שכחת גם לציין את היקפי המכירות בארה"ב לעומת ישראל... מן הסתם יצרן אמריקאי כמו קליפש יכול להציע מחירים הרבה יותר טובים על הסחורה שלו בשוק המקומי, שהוא גם במקרה גדול פי 50 בערך מהשוק הישראלי, והרבה יותר תחרותי מכל בחינה. ובסופו של יום היבואן הרשמי בארץ מוכר כאן את הרמקולים האלה במחירים שמבטלים כל כדאיות של יבוא אישי.
1. אני אודה לך מאוד אם תוכל לתת לי לינק אחד לחנות בארה"ב שמוכרת את הרמקולים האלה היום ב-20% הנחה. כי בינתיים כל מה שמצאתי זה שב-BEST BUY האהובה עליך מוכרים את ה-R-28F בדיוק ב-MSRP של $900 לזוג (לפני SALES TAX)!!
2. אתה מתעלם לחלוטין מהעובדה שגם המחירים המצוטטים בכתבה הם MSRP, ובפועל חנויות בארץ יתנו הנחות של 10-20% עליהם, ואלה הנחות יותר גדולות מאשר בארה"ב כי ה-MSPR בארץ מלכתחילה יותר גבוה.
3. חפש כמה מחברי הפורום שקנו "מכשירים שונים" דרך אמזון קנו רמקולים רצפתיים גדולים. דגמים ספציפיים של רסיברים מחברות ספציפיות אכן עולים משמעותית פחות, ואני חושב שאתה תמצא את השם שלי בלא מעט מהשרשורים האלה כמי שתומך בריש גלי ביבואי אישי מחו"ל במקרים כאלה. רק מה, האנלוגיה הזאת לא תופסת לרצפתיים (בעיקר בגלל עלויות השילוח הגבוהות)...
4. זה נחמד שאתה קונה בארה"ב וזה עולה לך פחות שם, אבל אם אתה קונה מהארץ ועושה יבוא אישי, אז אתה מלכתחילה לא זכאי לעוד 10% הנחה שאתה מתאר על רכישה שם בכרטיס אשראי של BEST BUY, כך שהנתון הזה חסר משמעות.
5. אם כבר אז כבר: שכחת גם לציין את היקפי המכירות בארה"ב לעומת ישראל... מן הסתם יצרן אמריקאי כמו קליפש יכול להציע מחירים הרבה יותר טובים על הסחורה שלו בשוק המקומי, שהוא גם במקרה גדול פי 50 בערך מהשוק הישראלי, והרבה יותר תחרותי מכל בחינה. ובסופו של יום היבואן הרשמי בארץ מוכר כאן את הרמקולים האלה במחירים שמבטלים כל כדאיות של יבוא אישי.
- mbd
- חבר מביא חבר

1.BEST BUY היא לא החנות האהובה עלי . אבל כרגע זאת רשת החנויות הראשונה
ואולי גם היחידה שהכניסה את הסדרה החדשה .והסיבה היחידה שאתה רואה את מחיר
ה MSRP באתר היא שזו הדרך של החנות להראות לך בזמן הקניה את גובה וגודל ההנחה
שהם מעניקים לך מעבר להמלצת היצרן [כיוון שאתה לקוח חשוב להם] וכפי שכבר כתבתי
בזמן הקניה המחיר ירד בין 10%ל 20% תלוי עד כמה הלקוח יודע את כללי המשחק.
2.המחירים שצוטטו בישראל הם מחירי היבואן והם לא MSRP אם זה מה שחשבת אז
יש לך טעות או שאתה לא מבין מה זה MSRP [מחיר מומלץ של היצרן] לא של יבואן.
3.כתבתי כבר שאני לא מדבר על יבוא אישי. וזאת בדיוק הסיבה שדגמים מסוימים
בעיקר רמה בינונית ומתחת לא באמת שווים יבוא אישי אין כאן מספיק חיסכון.
והאנלוגיה כדבריך כן תופסת בדגמים היקרים והטובים יותר כיוון שהקפצת המחיר
של היבואן כל כך גבוה שזה כן משתלם. אחת הדוגמאות היא של SUB ברמה
גבוהה .
4.כבר אמרתי אני לא מדבר על קניה לצורך יבוא אלה על הבדלי המחירים. אבל אם
אני קונה ישירות מ BEST BUY אפילו מישראל מעזרת כרטיס האשראי שלהם
ומפנה לשירות שילוח אז אני כן מקבל את ה 10% הנחה וכן זה נחמד וגם משמעותי.
5.היקפי המכירות בארצות הברית כלל לא שייכים למחיר של היבואן בישראל נראה
לי שאתה שוכח שהיבואן קונה את הרמקולים במחיר שונה לגמריי [WHOLESALE]
ולא קשור ל MSRP בארצות הברית . עוד פעם נוספת אף אחד כולל פותח השירשור
לא הזכיר יבוא אישי אלה רק את היחס במחירים. ואני בטח שלא כתבתי את זה.
למרות שאני לא משוכנע שמי שאוהב את KLIPSCH לא יכול לחסוך כמה שקלים.
אבל אם לדעתך היבואנים בישראל מתמחרים את היבוא בצורה סבירה והוגנת.
אז בא נסכים שלא להסכים.
ד.א. KLIPSCH כרגע נמצאים בצרות מבחינת היקף המחירות בארצות הברית
וזאת גם אחת הסיבות לשינוי שהם עשו לסדרות הרמקולים שלהם הם ביטלו 3
סדרות Synergy, Icon. and HD Theater והחל מעכשיו הכל עומד להיות REFERENCE .
ומה שנותר בנוסף אילו הסדרות Palladium, Heritage and THX Ultra2 .כאשר
ה PALLADIUM זה רמקול הדגל של החברה. ה THX הוא יחודי. וה HERITAGE
נימכר רק בהזמנה מראש .
ואולי גם היחידה שהכניסה את הסדרה החדשה .והסיבה היחידה שאתה רואה את מחיר
ה MSRP באתר היא שזו הדרך של החנות להראות לך בזמן הקניה את גובה וגודל ההנחה
שהם מעניקים לך מעבר להמלצת היצרן [כיוון שאתה לקוח חשוב להם] וכפי שכבר כתבתי
בזמן הקניה המחיר ירד בין 10%ל 20% תלוי עד כמה הלקוח יודע את כללי המשחק.
2.המחירים שצוטטו בישראל הם מחירי היבואן והם לא MSRP אם זה מה שחשבת אז
יש לך טעות או שאתה לא מבין מה זה MSRP [מחיר מומלץ של היצרן] לא של יבואן.
3.כתבתי כבר שאני לא מדבר על יבוא אישי. וזאת בדיוק הסיבה שדגמים מסוימים
בעיקר רמה בינונית ומתחת לא באמת שווים יבוא אישי אין כאן מספיק חיסכון.
והאנלוגיה כדבריך כן תופסת בדגמים היקרים והטובים יותר כיוון שהקפצת המחיר
של היבואן כל כך גבוה שזה כן משתלם. אחת הדוגמאות היא של SUB ברמה
גבוהה .
4.כבר אמרתי אני לא מדבר על קניה לצורך יבוא אלה על הבדלי המחירים. אבל אם
אני קונה ישירות מ BEST BUY אפילו מישראל מעזרת כרטיס האשראי שלהם
ומפנה לשירות שילוח אז אני כן מקבל את ה 10% הנחה וכן זה נחמד וגם משמעותי.
5.היקפי המכירות בארצות הברית כלל לא שייכים למחיר של היבואן בישראל נראה
לי שאתה שוכח שהיבואן קונה את הרמקולים במחיר שונה לגמריי [WHOLESALE]
ולא קשור ל MSRP בארצות הברית . עוד פעם נוספת אף אחד כולל פותח השירשור
לא הזכיר יבוא אישי אלה רק את היחס במחירים. ואני בטח שלא כתבתי את זה.
למרות שאני לא משוכנע שמי שאוהב את KLIPSCH לא יכול לחסוך כמה שקלים.
אבל אם לדעתך היבואנים בישראל מתמחרים את היבוא בצורה סבירה והוגנת.
אז בא נסכים שלא להסכים.
ד.א. KLIPSCH כרגע נמצאים בצרות מבחינת היקף המחירות בארצות הברית
וזאת גם אחת הסיבות לשינוי שהם עשו לסדרות הרמקולים שלהם הם ביטלו 3
סדרות Synergy, Icon. and HD Theater והחל מעכשיו הכל עומד להיות REFERENCE .
ומה שנותר בנוסף אילו הסדרות Palladium, Heritage and THX Ultra2 .כאשר
ה PALLADIUM זה רמקול הדגל של החברה. ה THX הוא יחודי. וה HERITAGE
נימכר רק בהזמנה מראש .
נערך לאחרונה על ידי mbd ב 31/07/2014 18:13, נערך פעם 1 בסך הכל.
- epony
- חבר במועדון 10K

1. זה המחיר של הרמקול באתר של BEST BUY וגם בחנות שלהם ב-EBAY. מנסיוני BEST BUY לא מציעים מחיר יותר נמוך בחנות לעומת אתר האינטרנט, אלא במקרים חריגים של מבצעי חיסול על מלאי מקומי.
2. אמנם שאלתי את המושג MSRP להגדרת מחירי היבואן בישראל, אבל הנקודה בעינה עומדת. אני לא מכיר אף מקרה שבו מישהו קנה רמקולים בחנות בארץ ב-"מחיר יבואן" או כפי שציינתי כבר קודם "מחיר מחירון" או "מחיר לצרכן". זה פשוט לא קורה. כמעט אוטומטית מורידים כמה וכמה אחוזים מהמחיר, ומי ש-"יודע את כללי המשחק" כדבריך, יכול בהחלט להשיג הנחות של עשרות אחוזים בלי יותר מדי מאמץ בשלב המיקוח.
3. אם אתה לא מדבר על יבוא אישי, אז על מה אתה מדבר? $900 זה לא המחיר שצריך לבחון בראייה צרכנית בישראל, מכיוון שזה לא המחיר שבו ישראלי יכול לקנות את הרמקולים הללו, נקודה. זה מספר חסר כל ערך בפני עצמו.. רק אם שמים את המספר הזה בקונטקסט של יבוא אישי ומעמיסים עליו עלויות שילוח ומיסוי, אז אפשר להשוות אותו למחיר שבו הוא נמכר בישראל. זה בדיוק מה שעושים כל החברים בפורום כשהם באים לבחון כדאיות של רכישת מוצר בארץ או בחו"ל.
4. איך ישראלי משיג כרטיס אשראי אמריקאי של BEST BUY? על מה אתה מדבר? מלבד יוצאי דופן חריגים למדי של מישהו שגר בארה"ב שנים ועכשיו נמצא בארץ ועוד יש לו כרטיס אשראי אמריקאי בתוקף, או שחבר אמריקאי קונה את המוצר עם הכרטיס אשראי האמריקאי האישי שלו, איך בדיוק ישראלי אמור לקנות את הרמקולים האלה בחנות של BEST BUY עם כרטיס אשראי של BEST BUY??
5. זה נכון שהיבואן הרשמי מקבל ככל הנראה מחירים סיטונאיים (Whoelsale) על המוצרים, אבל זה חסר משמעות לצרכן הישראלי. המבחן היחיד מבחינת הצרכן הישראלי הממוצע (לא זה מהפנטזיה שלך שבמקרה הוא עכשיו בארה"ב, אז הוא יכול לקפוץ לחנות שם, להתמקח, להשיג הנחה, ואז לשלם על כל העסקה עם הכרטיס אשראי של BEST BUY שאיכשהו הוא השיג), הוא האם המחיר בארץ הוא הגיוני ביחס למחיר יבוא אישי מחו"ל.
כאמור, כרגע מחיר יבוא אישי מחו"ל של הרמקולים הללו הוא $900 + מיסים בסך 35.7% + משלוח = כ-$1,700 בשילוח ימי. מחיר יבואן מקומי יותר נמוך מכך ולכן המחיר בארץ נחשב למחיר טוב - כי אין לישראלי הממוצע דרך אחרת להשיג את הרמקולים האלה בפחות...
2. אמנם שאלתי את המושג MSRP להגדרת מחירי היבואן בישראל, אבל הנקודה בעינה עומדת. אני לא מכיר אף מקרה שבו מישהו קנה רמקולים בחנות בארץ ב-"מחיר יבואן" או כפי שציינתי כבר קודם "מחיר מחירון" או "מחיר לצרכן". זה פשוט לא קורה. כמעט אוטומטית מורידים כמה וכמה אחוזים מהמחיר, ומי ש-"יודע את כללי המשחק" כדבריך, יכול בהחלט להשיג הנחות של עשרות אחוזים בלי יותר מדי מאמץ בשלב המיקוח.
3. אם אתה לא מדבר על יבוא אישי, אז על מה אתה מדבר? $900 זה לא המחיר שצריך לבחון בראייה צרכנית בישראל, מכיוון שזה לא המחיר שבו ישראלי יכול לקנות את הרמקולים הללו, נקודה. זה מספר חסר כל ערך בפני עצמו.. רק אם שמים את המספר הזה בקונטקסט של יבוא אישי ומעמיסים עליו עלויות שילוח ומיסוי, אז אפשר להשוות אותו למחיר שבו הוא נמכר בישראל. זה בדיוק מה שעושים כל החברים בפורום כשהם באים לבחון כדאיות של רכישת מוצר בארץ או בחו"ל.
4. איך ישראלי משיג כרטיס אשראי אמריקאי של BEST BUY? על מה אתה מדבר? מלבד יוצאי דופן חריגים למדי של מישהו שגר בארה"ב שנים ועכשיו נמצא בארץ ועוד יש לו כרטיס אשראי אמריקאי בתוקף, או שחבר אמריקאי קונה את המוצר עם הכרטיס אשראי האמריקאי האישי שלו, איך בדיוק ישראלי אמור לקנות את הרמקולים האלה בחנות של BEST BUY עם כרטיס אשראי של BEST BUY??
5. זה נכון שהיבואן הרשמי מקבל ככל הנראה מחירים סיטונאיים (Whoelsale) על המוצרים, אבל זה חסר משמעות לצרכן הישראלי. המבחן היחיד מבחינת הצרכן הישראלי הממוצע (לא זה מהפנטזיה שלך שבמקרה הוא עכשיו בארה"ב, אז הוא יכול לקפוץ לחנות שם, להתמקח, להשיג הנחה, ואז לשלם על כל העסקה עם הכרטיס אשראי של BEST BUY שאיכשהו הוא השיג), הוא האם המחיר בארץ הוא הגיוני ביחס למחיר יבוא אישי מחו"ל.
כאמור, כרגע מחיר יבוא אישי מחו"ל של הרמקולים הללו הוא $900 + מיסים בסך 35.7% + משלוח = כ-$1,700 בשילוח ימי. מחיר יבואן מקומי יותר נמוך מכך ולכן המחיר בארץ נחשב למחיר טוב - כי אין לישראלי הממוצע דרך אחרת להשיג את הרמקולים האלה בפחות...
- mbd
- חבר מביא חבר

טוב האמת היא שזה סתם חוזר על עצמו בלי טעם. לא מגיע לשום מקום . ומיותר.
יש לך את השגותך התובנות והמסקנות. לי יש את שלי.
בוא נשאיר את זה כך היות וזה פשוט בזבוז של זמן.
יש לך את השגותך התובנות והמסקנות. לי יש את שלי.
בוא נשאיר את זה כך היות וזה פשוט בזבוז של זמן.
- epony
- חבר במועדון 10K