בעיית שמיעה מוזרה במחשב
לאחרונה שמתי לב שיש לי בעיה מוזרה בשמיעה במחשב. אני מחובר למערכת קולנוע עם רסיבר הרמן קרדון, כשאני צופה בסרטונים ביוטיוב יכול לצאת מצב שסרטון אחד אני לא אשמע, ואם אכנס באקראיות לאחר אז את השני אני אשמע וחוזר חלילה. מה שכן שירים אני תמיד מצליח לשמוע.
עכשיו התחלתי לשחק במשחק במחשב ואני שומע את הרקע אבל את הדיבור של האנשים לא!...בבקשה עזרה בדחיפות.
עכשיו התחלתי לשחק במשחק במחשב ואני שומע את הרקע אבל את הדיבור של האנשים לא!...בבקשה עזרה בדחיפות.
זה קורה רק ביוטיוב?
-תתקין תוסף VLC ליוטיוב (דרך חנות האפליקציות של גוגל כרום) .. או כל תוסף אחר שמתיימר לשפר ביצועים ביוטיוב
-נסה עם דפדפן אחר
-אפס הגדרות דפדפן
-חסום תוספים פעילים בדפדפן
וגם....
מה דגם הרסיבר?
איזה הרכב רמקולים יש לך, 2.0 או 5.1 ?
-תתקין תוסף VLC ליוטיוב (דרך חנות האפליקציות של גוגל כרום) .. או כל תוסף אחר שמתיימר לשפר ביצועים ביוטיוב
-נסה עם דפדפן אחר
-אפס הגדרות דפדפן
וגם....
מה דגם הרסיבר?
איזה הרכב רמקולים יש לך, 2.0 או 5.1 ?
זה לא קורה רק ביוטיוב..גם במשחקים אני שומע קולות רקע מלבד קולות האנשים...avilavi כתב:זה קורה רק ביוטיוב?
-נסה עם דפדפן אחר
-אפס הגדרות דפדפן
וגם....
מה דגם הרסיבר?
איזה הרכב רמקולים יש לך, 2.0 או 5.1 ?...
הרסיבר הרמן קרדון AVR 158
הרכב 5.1
אין לי יציאה אופטית..אבל הבנתי שאם אקנה כרטיס קול תהיה לי...אם כן אפשר המלצה על כרטיס פשוט?FIRO2010 כתב:אין לי מושג...אבל לא נראה לי שזה העניין..במערכת הישנה הקודמת שלי הכל עבד פיקס.........
וגם אם אשמע בכבל אופטי קשה לי להאמין שזה יפתור את בעייתי...אולי אשמע איכותי אבל הבעיה לא תיפתר כיוון שכל הזמן השמיעה הייתה טובה דרך היציאה הירוקה עד שנדפק משו
אולי מוגדר לך בהגדרות כרטיס קול להוציא ביציאה הזו את הסראונד. נסה לבטל כל מצב כזה ולעבוד בסטריאו בלבד.
אם לא התקנת דרייבר מקורי של יצרן הכרטיס אחרי התקנת מערכת ההפעלה, זה הזמן לעשות זאת. הדרייבר של וינדוס לא עושה תמיד את מה שמצפים ממנו. וגם עדכון שלו לא עושה דבר.
אם לא התקנת דרייבר מקורי של יצרן הכרטיס אחרי התקנת מערכת ההפעלה, זה הזמן לעשות זאת. הדרייבר של וינדוס לא עושה תמיד את מה שמצפים ממנו. וגם עדכון שלו לא עושה דבר.
..
החלפתי בכרטיס קול את המצב לסטריאו ועכשיו באמת שומעים את קולות האנשים! גם סרטונים של הרצאות למשל עם דיבור אני מצליח...אבל למה ב5.1 אני לא מסוגל? הסטריאו פחות איכותיZiggyMan כתב:נסה לבטל כל מצב כזה ולעבוד בסטריאו בלבד.
...
המממ, בוא נחשוב: יש לך 5.1 רמקולים מחוברים למחשב? לא. אז אתה עובד בסטריאו...
זה נכון שלרסיבר יש 5.1 רמקולים, אבל היציאה הירוקה היא יציאה אנלוגית שמסוגלת להעביר סאונד של שני רמקולים בלבד. כל עוד אתה מחובר ליציאה הזו, אתה חייב לעבוד במצב סטריאו. אם אתה רוצה סראונד 5.1, תרשם פה דגם לוח אם שנראה איך אפשר לייצר את זה ממנו.
זה נכון שלרסיבר יש 5.1 רמקולים, אבל היציאה הירוקה היא יציאה אנלוגית שמסוגלת להעביר סאונד של שני רמקולים בלבד. כל עוד אתה מחובר ליציאה הזו, אתה חייב לעבוד במצב סטריאו. אם אתה רוצה סראונד 5.1, תרשם פה דגם לוח אם שנראה איך אפשר לייצר את זה ממנו.
..
ג'יגה בייט B85-HD3ZiggyMan כתב:המממ, בוא נחשוב: יש לך 5.1 רמקולים מחוברים למחשב? לא. אז אתה עובד בסטריאו...
זה נכון שלרסיבר יש 5.1 רמקולים, אבל היציאה הירוקה היא יציאה אנלוגית שמסוגלת להעביר סאונד של שני רמקולים בלבד. כל עוד אתה מחובר ליציאה הזו, אתה חייב לעבוד במצב סטריאו. אם אתה רוצה סראונד 5.1, תרשם פה דגם לוח אם שנראה איך אפשר לייצר את זה ממנו....
אבל לצורך ידע כללי אני חוזר לשאלתי שלא קיבלה מענה..למה דווקא שירים כן אני מצליח לשמוע ב5.1 וקולות אנשים לא?
אוקיי, יש לך יציאה דיגיטלית בלוח, אבל אתה צריך לקנות בשבילה את המחבר
http://www.aliexpress.com/store/product ... 01946.html
זה כי אין לו יציאה פיזית מאחורה.
לחלופין, תוכל לחבר את הרסיבר בHDMI והוא יקח משם את הסאונד.
אפשרות אחרת היא לחבר אנלוגית 5.1 ערוצים, אבל זה תלוי בדגם הרסיבר.
בשירים פס הקול של רמקולי הסראונד מכילים חלק מפס הקול המקורי. זה בגלל שמוזיקה היא לרוב סטריאו שמופעל עליה אפקט סראונד.
בסרטים וסדרות החלוקה לערוצים מתבצעת כבר בהקלטת המקור, והערוצים האחוריים מכילים רק אפקטים.
בשירים פס הקול של רמקולי הסראונד מכילים חלק מפס הקול המקורי. זה בגלל שמוזיקה היא לרוב סטריאו שמופעל עליה אפקט סראונד.
בסרטים וסדרות החלוקה לערוצים מתבצעת כבר בהקלטת המקור, והערוצים האחוריים מכילים רק אפקטים.
..
אז אם הבנתי אותך העצה עם הכי פחות כאב ראש זה לחבר לHDMI..אני קונה פשוט כבל HDMI ומחבר אותו מהרסיבר לכניסה בלוח אם? כי הבנתי שהכבל הזה טוב רק לאיכות תצוגה ואין לו קשר לשמעZiggyMan כתב:אוקיי, יש לך יציאה דיגיטלית בלוח, אבל אתה צריך לקנות בשבילה את המחבר
בסרטים וסדרות החלוקה לערוצים מתבצעת כבר בהקלטת המקור, והערוצים האחוריים מכילים רק אפקטים....
אז לא עדיף לדעתך שאביא כבר כרטיס קול שיש לו יציאה אופטית? הבנתי שכבל אופטי מעביר את השמע באופן הכי איכותי...והוא כנראה גם בטח יתן לי 5.1 במחשבof1978 כתב:כבל HDMI מעביר גם קול וגם תמונה אבל לא אחראי לאיכות קול ותמונה בהנחה שהוא תקין...