אני לא יודע מה לעשות עם ה-LCD החדשה שלי :-(
קניתי LCD חדשה של SHARP 32SA1 , ראיתי בחנות TV בצורה יחסית טובה בבית למרות שרכשתי כבלים יחסית טובים התמונה על הפנים ב-TV.
בערוץ 10 וערוצי הסרטים של YES רואים יחסית סביר, אבל בערוץ 22,11 וערוצי הכדורגל בתשלום רואים ממש על הפנים. אני לא יודע מה לעשות זה גורם לי לחשוב שלוש פעמים אם להשאיר את ה-TV פה.
אגב ה-TV מחובר בכבל SCART TO SCART ובממיר משום מה אני לא יכול לבחור RGB אחרי שאני בוחר בממיר (YES MAX) את האופציה RGB הוא רושם לי CVBS ורק את זה הוא נותן לי לבחור.
מה עושים ? אני ממש עובד עיצות.
בערוץ 10 וערוצי הסרטים של YES רואים יחסית סביר, אבל בערוץ 22,11 וערוצי הכדורגל בתשלום רואים ממש על הפנים. אני לא יודע מה לעשות זה גורם לי לחשוב שלוש פעמים אם להשאיר את ה-TV פה.
אגב ה-TV מחובר בכבל SCART TO SCART ובממיר משום מה אני לא יכול לבחור RGB אחרי שאני בוחר בממיר (YES MAX) את האופציה RGB הוא רושם לי CVBS ורק את זה הוא נותן לי לבחור.
מה עושים ? אני ממש עובד עיצות.
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6607
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
- יצירת קשר:
עומרי,
כפי שאתה כבר יודע (חבר ותיק), אנחנו מזהירים ללא הפסקה על המצב החמור של שידורי טלוויזיה על מסך LCD ועל ההתמודדות של הפלזמה טוב יותר בהצגת שידור גרוע (עדיין לא מזהיר, אבל בטח יותר טוב).
ל SHARP, מסכים מצויינים ואתה יכול להתעודד שבמהלך השנה הקרובה תוכל כנראה לנצל את המסך במספר תחנות HD, בנוסף תוכל לחבר אותו לסטרימר ולהנות מסרטים וסדרות ב HD.
אפשרות אחרת...תחליף לפלזמה.
כפי שאתה כבר יודע (חבר ותיק), אנחנו מזהירים ללא הפסקה על המצב החמור של שידורי טלוויזיה על מסך LCD ועל ההתמודדות של הפלזמה טוב יותר בהצגת שידור גרוע (עדיין לא מזהיר, אבל בטח יותר טוב).
ל SHARP, מסכים מצויינים ואתה יכול להתעודד שבמהלך השנה הקרובה תוכל כנראה לנצל את המסך במספר תחנות HD, בנוסף תוכל לחבר אותו לסטרימר ולהנות מסרטים וסדרות ב HD.
אפשרות אחרת...תחליף לפלזמה.
האם חברי הפורום החארים עם מסך LCD סובלים מאיכות ממש בלתי נסבלת בערוצי הכדורגל בתשלום 53 ו-54 ?ride כתב:עומרי,
אפשרות אחרת...תחליף לפלזמה....
מה העלויות של הפלאזמות ? והאם זה לא בעייתי בחדרsmargi כתב:המלצתי תחליף לפלזה HD גם תראה היום טוב וגם בעתיד לא נראה לי שבשנה הקרובה נראה איזה שהוא שינו באיכות השידורים בארץ ואם כן כמו כל דבר בארץ בהתחלה בטח לא במחיר סביר..!!!...
האם זה דבר ידוע בכל מסכי ה-LCD או שזה בעייה נקודתית במסך או בדגם שלי.reuveney כתב:לדעתי במרחק כזה פלזמה 37 יכולה להתאים.עומרי כתב:גדול החדר 3.5 על 3 המרחק צפייה זה 2.5 מטר בערך.smargi כתב:מה גודל החדר ומרחק הצפיה שלך מהטלויזיה...?.........
זו בעיה בכל מסכי ה - LCD שנוצרת בעקבות הטכנולוגיה עליה מבוסס עקרון ה - LCD.
במרחק צפיה של 2.5 מטר, הייתי בודק את שוק הפלאזמות HD בגדלי 37 אינצ'... בזמנו התענינתי בגדלים של 42 אז אין לי המלצה טובה, כך שתצטרך לעשות בדיקה מעמיקה בנושא...
במרחק צפיה של 2.5 מטר, הייתי בודק את שוק הפלאזמות HD בגדלי 37 אינצ'... בזמנו התענינתי בגדלים של 42 אז אין לי המלצה טובה, כך שתצטרך לעשות בדיקה מעמיקה בנושא...
Tבל א זה אומר שאני לא מנצל את ה-XBOX 360 שלי כמו שצריך.Dalamber כתב:זו בעיה בכל מסכי ה - LCD שנוצרת בעקבות הטכנולוגיה עליה מבוסס עקרון ה - LCD.
במרחק צפיה של 2.5 מטר, הייתי בודק את שוק הפלאזמות HD בגדלי 37 אינצ'... בזמנו התענינתי בגדלים של 42 אז אין לי המלצה טובה, כך שתצטרך לעשות בדיקה מעמיקה בנושא......
- aloni
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13341
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 11 פעמים
קנית כבר את המסך אז אין מה לבכות על חלב שנשפך (אלא אם אתה הולך לקנות עוד מסך בשביל זה?).
צריך לבדוק שאתה מחובר עם הממיר הטוב ביותר (3100) בחיבור הטוב ביותר (SCART RGB או קומפוננט) ומעבר לזה אני לא רואה הרבה מה אתה יכול לעשות.
צריך לבדוק שאתה מחובר עם הממיר הטוב ביותר (3100) בחיבור הטוב ביותר (SCART RGB או קומפוננט) ומעבר לזה אני לא רואה הרבה מה אתה יכול לעשות.
HiFiMusic IL
aloni כתב:קנית כבר את המסך אז אין מה לבכות על חלב שנשפך (אלא אם אתה הולך לקנות עוד מסך בשביל זה?).
צריך לבדוק שאתה מחובר עם הממיר הטוב ביותר (3100) בחיבור הטוב ביותר (SCART RGB או קומפוננט) ומעבר לזה אני לא רואה הרבה מה אתה יכול לעשות....
יש 14 ימי החזרה על כל מוצר שנרכש בחנות.
אני מחובר גם עם 3100 וגם עם YES-MAX עם SCART בתצורתץ RGB אותה איכות בדיוק
אני מעוניין לדעת לגבי משתמשי LCD של דגמים של חברות אחרות כדוגמאת: PHILIPS SONY SAMSUNG אם גם להם יש בעיות או שאצלהם יש מנגנונים שמקטינים הפרעות ורואים סביר +aloni כתב:אני חושב שעברנו על כל האפשרויות... אלא... בעצם אתה אומר שבחנות ראית טלויזיה טוב. אולי תלך לבדוק שוב אם יש הבדל? (כי לא אמור להיות)...
Re: עומרי
אוקיי את ז הבנתי אבל אשמח לקבל חוות דעת של אנשים עם LCD שיכולים לצפות בערוצים האלה ולתת את דעתם.reuveney כתב:בלי קשר למה שנאמר פה,ערוץ 1 ערוץ2 ושלם וצפה{הכדורגל} משדרים באיכות ממש גרועה{בעיקר ערוץ 1 } אז אל תצפה ליותר מדי ולא משנה באיזה מסך אתה משתמש....
תנסה לרכוש ממיר RGB חיצוני, בתערוכה הוא נמכר בעלות של כ-400 ש"ח, אני לא ביצעתי מחקר מעמיק בנושא, אבל אם תחבר כבל FULL SCART איכותי אליו מהממיר ותצא לכיוון הטלויזיה עם כבל COMPONENT טוב, אתה עשוי לחוש שיפור דרמטי בתמונה, כך לפחות נאמר לי.
בנסיון שערכתי עם ממיר כבלים וממיר RGB חיצוני, התמונה התשפרה מאוד.
בנסיון שערכתי עם ממיר כבלים וממיר RGB חיצוני, התמונה התשפרה מאוד.
The Black Wax