רעש סטטי בווליום גבוה
יש לי מגבר של pioneer vsx 323 וכאשר אני שם ווליום גבוה מעל 60 (אני אוהב לישמוע בוולים גבוה)* יש רעש סטטי מעצבן ..מה אפשר לעשות כדי לימנוע זאת.....חייב להדגיש שזה גם במצב של המחשב וגם במצב של הממיר יס וגם במצב של הפליסטשין
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17927
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
נסה לנתק את ממיר . במידה והרעש נפסק פנה לשרות שלהם ובקש שיתקינו לך איזולטור ,בכניסה לבית.
·אבל זה קורא לא רק עם הממיר אלה גם כשאני במחשב . בשתי חיבורי ה hdmi שזה פליסטישן ו וממיר וגם בכניסת rca של המחשב..istarmini כתב:נסה לנתק את ממיר . במידה והרעש נפסק פנה לשרות שלהם ובקש שיתקינו לך איזולטור ,בכניסה לבית....
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17927
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
·natan1995 כתב:·אבל זה קורא לא רק עם הממיר אלה גם כשאני במחשב . בשתי חיבורי ה hdmi שזה פליסטישן ו וממיר וגם בכניסת rca של המחשב...........
אין קשר כי גם שאתה לא משתמש בממיר הוא עדין מחובר ובמידה והוא עושה את הבעיה זה משפיע על כל הכניסות. ענין של אדמות וכאלו.
בדוק מה יש לך להפסיד?
·ניתקתי את hdmiוזה הפסיקistarmini כתב:
·......
אין קשר כי גם שאתה לא משתמש בממיר הוא עדין מחובר ובמידה והוא עושה את הבעיה זה משפיע על כל הכניסות. ענין של אדמות וכאלו.
בדוק מה יש לך להפסיד?...
מה זה איזלוטור והאם אני יכול ליפתור את הבעיה..
נתן, האיזולטור למעשה הוא מתקן קטן (כמו שפורפרת קטנה) שמחברים בין חיבורי RF של כבל הקואקס שתפקידו לפרוק את ההפרעות לאדמה
(בדר"כ הפרעות כמו גלים בתמונה וכו').
לא תמיד הוא יעיל בתפקידו, למשל אצלי יש הפרעות (מהממיר של הוט) המשפיע על הנגן אצלי .
רכשתי באופן פרטי איזולטור וחיברתי לנקודה המרכזית של הוט בבית ובנוסף גם הוט חיברו איזולטור משלהם (כמו כוסות רוח למת).
אבל יש גם מקרים שהוא עוזר מאוד תלוי.
בכל מקרה תמיד שווה לנסות (לא יודע איך זה הולך ב-יס ,אבל בהוט הטונים של הדיבור כמובן צריכים להיות גבוהים בשביל לקבל מתקן כזה בחינם).
סתם בשביל הידע, יש סוגים שונים של האיזולטור אבל מה שהכבלים מתקינים צריך להספיק.
(בדר"כ הפרעות כמו גלים בתמונה וכו').
לא תמיד הוא יעיל בתפקידו, למשל אצלי יש הפרעות (מהממיר של הוט) המשפיע על הנגן אצלי .
רכשתי באופן פרטי איזולטור וחיברתי לנקודה המרכזית של הוט בבית ובנוסף גם הוט חיברו איזולטור משלהם (כמו כוסות רוח למת).
אבל יש גם מקרים שהוא עוזר מאוד תלוי.
בכל מקרה תמיד שווה לנסות (לא יודע איך זה הולך ב-יס ,אבל בהוט הטונים של הדיבור כמובן צריכים להיות גבוהים בשביל לקבל מתקן כזה בחינם).
סתם בשביל הידע, יש סוגים שונים של האיזולטור אבל מה שהכבלים מתקינים צריך להספיק.