המלצה /חוות דעת לגבי רמקולים סרוונד paradigm milania 20

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
Barel77 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 372
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #1 

שלום ללכולם יש לי רמקולים קידמיים מילניה 30 שהם מצוינים ,וכרגע זוג רמקולים סרוונד וורפידל . מעוניין לשדרג את הזוג סרוונד למילניה 20 . מישהו יכול להגיד לי איך הם ?
תודה מראש

Barel77 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #2 

זה הרמקול .אני יותר אוהב סרטים ואפקטים והרמקול הזה תלוי על הקיר בצורה כמעט ישרה ולא נוטה לכיוון האוזניים כמו רמקולים ביפולרים שמכוונים ישירות לאוזניים . אשמח לשמוע את דעתכם בלי קשר יודע שזה רמקול מאוד איכותי ויקר

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #3 

פחות מתאים לסראונד לעניות דעתי. הדגש ברמקול לסראונד צריך להיות פיזור של האפקטים ככה שאתה יודע מאיזה צד הם מגיעים, אבל לא מצליח למקם בדיוק את המקור שלהם לרמקול. במילים אחרות, רמקול סראונד טוב "נעלם" בחלל... (i)

מהסדרה הזאת של פאראדיים, הרמקול שהכי מתאים לצרכים שלך הוא המילניה ADP. מצד שני, במשהו כמו 1,000-$1,200 לזוג בארה"ב (ובטח משהו כמו כפול מזה בארץ), יש אופציות הרבה יותר כלכליות לעניות דעתי. :wink:

Barel77 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

היום יש לי את הקידמיים מילניה 30 ופשוט חשבתי מבחינת עיצוב שזה יהיה אותו רמקול אך טיפה קטן יותר (מילניה 20).המילניה ADP מאוד יקר ולא כל כך יפה אין לי ספק שהוא רמקול איכותי ברמה גבוהה .יש למישהו המלצות לרמקול ADP אחר.
סתם שאלה המילניה 20 איך הם לאומת מה שיש לי היום בסראונ ד (יורפידל)

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”